10denní pauza - HA

4
8.4.15 16:21

10ti denní pauza - HA

Ahoj holky! Moc vás prosím o radu co mám dělat. Minulou sobotu jsem dobrala poslední pilulku ve třetím platíčku mé HA Flaya. Tuto neděli jsem si měla vzít první prášek z nového balení, ale prášky jsem neměla z důvodu lékařovy dovolené. Až dnes, ve středu, se ke mně nové balení dostalo a já teď tápu co dál. Nejde mi o problém otěhotnění, to se budu chránit i jinak. Jde mi spíš o to, abych si nijak nerozházela cyklus. Mám si tedy vzít dnes první pilulku a brát klasicky těch 21 dní s tím, že pak normálně odmenstruuji, nebo musím čekat na první den další MS? Jde mi také o to, že beru euthyrox na štítnou žlázu v takové dávce, aby ta dávka společně fungovala s tou HA co beru… takže nevím, jestli je dobré měsíc čekat. Příbalový leták jsem přečetla, nenašla tam odpovědi, Dr. už neordinuje a než volat někomu neznámému nebo do fakultní nemocnice, tak se ptám raději tady s tím, že některá z vás má možná zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
8.4.15 17:07

Mě se to nedávno stalo taky a dr. mi řekl, že když je to do 14 dnů, mám začít brát hned další plato. Nad dva týdny počkat na menzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.4.15 17:16

Takže tedy začnu brát normálné ten prášek označený středa a doberu ho jakoby do toho úterý za 21 dní a pak klasicky pauza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.4.15 17:32

Ano. Já bych to tak rozhodně udělala. Jde jen o 3 dny posunutí, vůbec bych se tím netrápila. Když se člověku nehodí menzes, taky začne plato jindy než má a nic se nestane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.4.15 17:37

Tak moc děkuji :) měla jsem z toho trošku nahnáno. Nikdy jsem o této možnosti posunutí z vlasntího rozhodnutí neslyšela a v příbalovém letáku to v tomto smyslu nebylo. Děkuji a hezký zbytek dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.4.15 21:57

Tak cyklus, co máš při braní HA, nemá s přirozeným cyklem nic společného. Když nasadíš teď, tak tělo bude zase HA pravděpodobně „poslouchat“. Uvidí se, jak na to budeš citlivá a můžeš třeba špinit mimo dny, kdy máš mít „mestruaci“… Já osobně bych počkala do další menstruace a nasadila. Ale nejsem doktor. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí