Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme 1+1, jedno dítě, kočku, fretku a nejspíš tu pak budeme ještě nějakou dobu i s dalším miminem. Zatím se v pohodě vejdeme.
Celkem se mi ulevilo, že nejsme za exoty v 1+1 ![]()
Ale jsou byty a byty, bydlela jsem v 1+1 a do toho jsem se nevešla ani já sama. Tenhle je tak nějak líp řešený, že se dá předělat na 2+kk, takže v případě nouze bude mít prcek i vlastní pokoj.
@wewik My bydlime ve 2+1, jsme 2 dospeli,2 deti, 30kg pes, andulka, zelva..Da se to zvladnout, sice neni tolik mista na svy,,koutky,, ale zase nas to hodne dalo dohromady jako rodinu, v baraku si kazdy zalezl kam chtel a spis jsme se mijeli, tady je to uplne jiny..A hodne usetrime i na najmu, platime za vse komplet 4900 (najem, el.,voda, tv poplatek)
Ja bych sla do bytu, kor kdyz to u rodicu skripe. Radsi klid a pohodu v malickem byte nez nervy v baraku. Hele, my mame 1+1(65m-obytna mistnost ma kolem 40m),jsme tu 3 a v listopadu bude druhe mimi. Je fakt, ze budeme stavet(ale urady to uz 2roky uspesne zdrzuji),tak se nam nechce cpat vetsi penize do najmu nekomu cizimu. Ted jsem u babi v dome(ma tu 4byty) a platime ji 3000 plus elektr a vodu. Ale radsi ty prachy dam ji nez nekomu cizimu…
@wewik píše:
Mám manžela a jedno tříleté dítě. Momentálně bydlíme na vesnici u mých rodičů na baráku, kde máme dva pokoje, zbytek společný. Chystali jsme se na rekostrukci le z rodinných důvodů (nesedli si manžel s mým tátou) jsme se rozhodli že se odstěhujem. Zatím bydlíme stále tam, protože na vesnici je problém sehnat pronájem a já se nemohu odstěhovat (práce, školka, hlídání). Naskytl se nám pronájem v místní bytovce ale je to jen 1+1. Myslíte že je to dobrý nápad mačkat se v tak malém bytečku? V baráku už to nemůžem vydržet, necítíme se tam dobře. Hlavně manžel, je krutě pohádaný s mým otcem. Bylo by to dočasně než by se našlo něco většího ale to může trvat krátko i dýl. Co mám dělat? zůstat ještě na baráku kde nejsme šťastní nebo jít do toho pronájmu? poraďte mi prosím, já už jsem zoufalá…
Ono je 1+1 a 1+1. Záleží na velikosti a dispozicích bytu. Ovšem já bych do toho šla. Však to není na pořád.
Vzpomen si jak se zilo pred 50 lety. V jedne mistnosti se „mackalo“ treba i osm lidi a slo to. Dnes chce mit kazdej 5+1, velkou zahradu, bazen, tri auta a vse nejlepe 10 min od centra. Vsechno jde, kdyz je vule..
Taky mame 1+1
dohromady cca 60m2…jsme tu 2dospeli + 30kg pes a na podzim se pripoji mimco
kdyz je mensi byt chce to premyslet jak co nejefektivneji vyuzit misto
a urcite bych sla do vlastniho…my se taky stehovali protoze jsme bydleli u tchana
ale s nim to pro zmenu nemohl vydrzet ten muj ![]()
Urcite jdete do bytu, at mate klid a spokojenou rodinu!!! My bydlime v 1kk, cca 45 m ctverecnych, prepazili jsme na 2kk, vznikla loznice, v budoucnosti to bude detsky pokoj. Jsme 2 + rocni „mimi“ a planujem nekdy i druhe! Jsem toho nazoru, ze dobrych lidi se vejde a deti budou tolerantnejsi… Dnes ma kazdej svuj pokoj pomalu i kancelar ci telocvicnu a nedokazou spolecne zit, natoz tak udrzet partnersky vztah.
@Jitka1976 píše:
Jsme dva dospělí…dítě 10 let…2 kočky…chameleon a křeček v 1+1, 36m2…+ 2 balkony…a žijem…zatím…![]()
@araw píše:![]()
no jo, ale zapoměla jsi napsat, že manžel s kočkama na balkoně, to se pak hned doma lépe hýbe
![]()
![]()
![]()
Ty taky musíš všechno prásknout…
no booože…hlavně, že je doma místo, ne…???
![]()
Přesně jak tu už bylo mnohokrát napsáno - lépe v malém, ve svém, v klidu, než se stresovat a dohadovat.. Donedávna jsme byli v malinkém 2+kk - 2 dospělí, dvě děti, dva psi (žádní prcci), plus další zvěř v teráriích.. všechno jde, když je mezi lidmi láska a pohoda. Takže směle do toho! ![]()