1+1 půjde to?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4066
20.8.13 03:28

1+1 půjde to?

Mám manžela a jedno tříleté dítě. Momentálně bydlíme na vesnici u mých rodičů na baráku, kde máme dva pokoje, zbytek společný. Chystali jsme se na rekostrukci le z rodinných důvodů (nesedli si manžel s mým tátou) jsme se rozhodli že se odstěhujem. Zatím bydlíme stále tam, protože na vesnici je problém sehnat pronájem a já se nemohu odstěhovat (práce, školka, hlídání). Naskytl se nám pronájem v místní bytovce ale je to jen 1+1. Myslíte že je to dobrý nápad mačkat se v tak malém bytečku? V baráku už to nemůžem vydržet, necítíme se tam dobře. Hlavně manžel, je krutě pohádaný s mým otcem. Bylo by to dočasně než by se našlo něco většího ale to může trvat krátko i dýl. Co mám dělat? zůstat ještě na baráku kde nejsme šťastní nebo jít do toho pronájmu? poraďte mi prosím, já už jsem zoufalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
adam755
20.8.13 04:23

Samozřejmě, že to zvládnete. Jsou na tom lidi mnohem hůř. Podívej se, jak se žije třeba v Hong-kongu.

• Citovat
  • Upravit
17715
20.8.13 04:28

@wewik asi bych sla, vsak to je jen dočasný, pak se budete v klidu ohlizet po necem jiným :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
20.8.13 05:43

Bezte do toho, uz jen ten klid za to stoji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.8.13 05:47

TAky bych do toho šla. Vždycky se nějak složíte. Není nad duševní pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
20.8.13 06:02

Bydleli jsme v garsonce (jeden pokoj a sociální zařízení) ve třech až skoro do 3let naší první dcery. Jde to, bylo to vlastně fajn, že jsme byli pořád všichni spolu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.8.13 06:04

@wewik ono taky záleží jak je to velký :nevim: Nevím no…my jsme bydleli v mrňavém nástavbovém bytečku 2+prcek a bylo to nic moc. Zřejmě máme asi moc krámů, protože jsem měla problémy kam dát např sezonní oblečení, lyže kola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
20.8.13 07:11

Tady v tom případě bych se mačkala, než aby se ti stalo, že ti chlap uteče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.8.13 07:16

My jsme byli v 1+1 rok čtyři a dalo se to přežít. V jedné místnosti jsme spali, v druhé byla kuchyň. Ale je pravda, že to bylo v rodinném domě u rodičů (my jsme ale neměli na rozdíl od vás žádné společné prostory), takže byl sklep, byla půda. Na druhou stranu předpokládám, že s rodiči kontakt netrháte, takže by jim asi nevadilo, kdybyste si tam dočasně nechali ještě třeba lyže a pár beden se sezonníma věcma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.8.13 07:19

Bydleli jsme 2+kk, dva dospělí a miminko - asi do jednoho roku a úplně v pohodě, problém byl akorát když malá budila muže, který měl ráno vstávat, tak párkrát spal v obýváku na zemi :) vy už máte školkové dítě, takže to je zas trochu jiné, ale myslím, že se to zvládnout dá bez větších problémů… a ze začátku to bude asi i euforie ze strany muže, že mu bude líp bez tvého otce, takže případné problémy by byly až za delší dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
20.8.13 07:21

Urcite bych sla - pro me lepsi, nez bydlet s rodici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
20.8.13 07:31

Budeš mít svou vlastní domácnost, pokud to dobře chápu. Tohle by v mém případě převážilo všechny negativa. Navíc v případě, který popisuješ, bych fakt velikost bytu neřešila a šla bych. Bydleli jsme v 2+kk (50m2) ve čtyřech a bylo to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
20.8.13 07:35

Jsme dva dospělí…dítě 10 let…2 kočky…chameleon a křeček v 1+1, 36m2…+ 2 balkony…a žijem…zatím… :mrgreen: 8o

• Citovat
  • Upravit
15977
20.8.13 07:41

Mnohem lépe bych se cítila v bytě 1+1 než ve vile s rodiči, se kterými bych si nerozumněla. Šla bych hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
20.8.13 07:48

Jako dočasné řešení bych to brala všema deseti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie