1/10 zastaví - co na to říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.9.18 12:35
@Celina píše:
Několik měsíců musel s týmem vymýšlet, jak ven z původní naprosto nepovedené akce. Vše, co udělal předtím, bylo super, ale tohle se prostě nepovedlo, kompars některých vyčpělých "celebrit " na tom nic nemění. Myšlenka 1/10 :palec: , ale to se muselo "dolepit " dodatečně.

přesně,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
12.9.18 12:40

Velmi slabé video, nápad s fingováním nehody kvůli autu totálně přes čáru. Bilboardy apod. jsem žádné neviděla.
Taky si nemyslím, že to měl takto vymyšlené od začátku. Plán nevyšel, takže to musel prostě nějak zachránit a nepovedlo se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
12.9.18 12:43
@Celina píše:
Několik měsíců musel s týmem vymýšlet, jak ven z původní naprosto nepovedené akce. Vše, co udělal předtím, bylo super, ale tohle se prostě nepovedlo, kompars některých vyčpělých "celebrit " na tom nic nemění. Myšlenka 1/10 :palec: , ale to se muselo "dolepit " dodatečně.

Myslím si to samé. Ale nakonec z toho aspoň vzešla dobrá věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
12.9.18 13:27
@Jitul.kaaa9 píše:
Myslím si to samé. Ale nakonec z toho aspoň vzešla dobrá věc

Tak sem videla cely video. Nevim, ci si o tom myslet. Jestli to bylo lepeny nebo ne, nevim. Ale pisnicka je to dobra a aspon je to pro dobrou vec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
12.9.18 13:32
@berusa.m píše:
Jinak když teda uplně vynechám proč a jak to Kazma dělal…statistika 1/10 zastaví u nehody je dost špatná. Ale upřímně, opravdu mi chcete tvrdit, že do teď lidi nevěděli, že u dopravní nehody musí či by měli zastavit? Že nevěděli, že by měli pomoct zraněnému člověku? Že po tomto videu si každý řekne: „Wow, tak to jsem netušil a příště zastavím.“? To asi těžko. Buď to v člověku je a pomůže nebo prostě ne.

Myslím, že to má upozornit na to, že každý si myslí, že zastaví ten další.

• Citovat
  • Upravit
31278
12.9.18 13:48

přiznám se, že nějaký 1/10 šlo úplně mimo mě. To to fakt viselo všude po bilboardech, po městě, na ulicích, na Pražským hradě? V telce??
Jakmile jde o sociální sítě nebo „šoubyznys“, jsem prostě ignorant, i proto mě unikla i ta kauza s Leošovo nehodou :roll: :jazyk: Hate(y) nepíšu, na topstar a pod nekoukám, na síti si žiju svým životem a instagram je pro mě trochu jako tajemný hrad v Karpatech :lol:

NICMÉNĚ zastavím u každé nehody, kterou kde potkám (za poslední dva měsíce to určitě bylo třeba pětkrát), naštěstí šlo vždy jen o plechy a nebyla potřeba volat 155.
Přesto ale zastavim, zeptám se, jestli nepotřebujou pomoc, zkouknu, jestli ten, s kým mluvím, není zmatenej jak lesní včela a přitom vedle něj krvácí spolujezdec a s úsměvem a popřáním krátkýho čekání na odtahovku odjíždím. Jako ty dvě minuty mě nezabijou.

Nechápu nikoho, kdo prostě nepřibrzdí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
12.9.18 13:52

A jestli to bylo v plánu od samýho začátku a nebo až potom, co sklidil kritiku (já to v tý době slyšet, tak bych si o něm taky myslela, že je dementní, protože takhle člověka vyšokovat s nehodou, to je hodně přestřelený), to se už asi nikdy nedozvíme… :nevim:

Ale jo, lidi si prohlídnou video, někdo si řekne to, druhý zase to, a pravdu měl ten jeden chlápek, že jestli to přinutí jednoho jedinýho člověka, aby díky tomu příště u nehody zastavil, tak to za to stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.9.18 13:57
@berusa.m píše:
Jinak když teda uplně vynechám proč a jak to Kazma dělal…statistika 1/10 zastaví u nehody je dost špatná. Ale upřímně, opravdu mi chcete tvrdit, že do teď lidi nevěděli, že u dopravní nehody musí či by měli zastavit? Že nevěděli, že by měli pomoct zraněnému člověku? Že po tomto videu si každý řekne: „Wow, tak to jsem netušil a příště zastavím.“? To asi těžko. Buď to v člověku je a pomůže nebo prostě ne.

Ale oni opravdu lidé nezastavují u nehod. Také jsem měla nehodu, ne vyloženě bouračku, ale auto v protisměru jelo veprostřed silnice a odmítalo uhnout a já sjela do škarpy. Stála jsem tam hodinu než přijela odtahovka a mezitím projela více jak stovka aut. Ani jedno nepřibrzdilo a nikdo se nezeptal zda jsem v pořádku, či ještě není někdo v autě. Absolutní nezájem. A je to půl roku zpátky, takže to není zas tak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
12.9.18 14:04

Před x lety jsem čekala na přechodu, když v tom se ozvala rána (nedání přednosti). Byla jsem jediná, která přišla k řidiči, kterému do obličeje vystřelil airbag, zda mu něco není. Ostatní chodili okolo a nikdo se nezastavil … číslo 1/10 mě nepřekvapuje, lidé bývají lhostejní a nebo se bojí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.9.18 15:51
@LenkaHl píše:
Ale oni opravdu lidé nezastavují u nehod. Také jsem měla nehodu, ne vyloženě bouračku, ale auto v protisměru jelo veprostřed silnice a odmítalo uhnout a já sjela do škarpy. Stála jsem tam hodinu než přijela odtahovka a mezitím projela více jak stovka aut. Ani jedno nepřibrzdilo a nikdo se nezeptal zda jsem v pořádku, či ještě není někdo v autě. Absolutní nezájem. A je to půl roku zpátky, takže to není zas tak dlouho

Ano nezastavují. Protože jsou hovada, sobci a ignoranti. Ale takoví už byli a stejně budou i po Kazmově videu. O to jde. Že to bylo přeci vždy všeobecně známé, že bychom si měli pomáhat, ale realita je jiná. Takže je to smutné, ale myslím že lidi se nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.9.18 15:57

Ono bohužel mi přijde, že se dbá u malých dětí aby znaly základy první pomoci a jak se chovat v takových situacích, ale u dospělých už je to každému putna. Samozřejmě je moc dobře že se děti v tomto směru vzdělávají, ale dospělí by měli také. Možná na to je to video dobré, jinak je to prostě další virál s tím naprosto souhlasím. Ale je možné že někomu trochu secvakne a udělá něco pro změnu. To ale neznamená, že tu už nebudou s prominutím ty hovada na silnicích co jsou teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.9.18 16:11
@LenkaHl píše:
Ono bohužel mi přijde, že se dbá u malých dětí aby znaly základy první pomoci a jak se chovat v takových situacích, ale u dospělých už je to každému putna. Samozřejmě je moc dobře že se děti v tomto směru vzdělávají, ale dospělí by měli také. Možná na to je to video dobré, jinak je to prostě další virál s tím naprosto souhlasím. Ale je možné že někomu trochu secvakne a udělá něco pro změnu. To ale neznamená, že tu už nebudou s prominutím ty hovada na silnicích co jsou teď.

ja myslim, ze to ani nikdo netvrdi :nevim: a je jasne, ze s jednim videem asi nezmizi vsichni spatni ridici, ale mozna by to aspon nektere mohlo donutit se zamyslet…
ja bych treba zastavila, kdybych videla bouracku, ale jestli bych jim dokazala nekam pomoct, to netusim, at uz treba v tom soku nebo v tom, že si nejsem 100% jistá jak jim pomoct. myslim, že u řidičských zkoušek by se měl dávat daleko větší důraz na umění poskytnutí první pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.9.18 16:28

@debra.morgan Samozřejmě že to nikdo netvrdí, ani nikdo vlastně nemůže.
A jinak teda s tím šokem a tak jak jsi zmiňovala, na to jsou výborné simulované kurzy první pomoci. Jednou jsem viděla jak v lese mají zachraňovat člověka a bylo to wow, do té doby jsem o tom vůbec netušila a bylo to tak realistický, že pokud tě pak něco takového potká. Tak tě to snad už ani nemůže překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
18.11.23 13:56

Oživuju tema, zapojil jste se někdo do soutěže s tim Kazmovým filmem a milionem dolaru? Jaky na to máte názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí