Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Písnička je moc hezká
to se jim teda povedlo.
Já jsem čekala, že to nebude jen tak a pořád jsem si říkala, kdy přijde to epický video, kdy si všichni sednou na zadek ![]()
Moc se mi líbil ten záběr kdy má Kazma v ruce telefon s videem Mareše, kdy na Instagramu téměř pláče a v pozadí záběry z ranní schůzky, kdy s ním Mareš suverénně vyjednává… Zajímalo by mě, kde to víc hrál.
Ale jinak se to Kazmovi povedlo. Musím se mu v duchu omluvit, že jsem si myslela, že je uplný trotl.
@berusa.m Leos je dobra herecka, ze ![]()
Mne se libilo: „O Ferrari tu vubec nejde“ a ten zaber na nekolik kousku aut ![]()
mně to přišlo celkem slabý, ale je fakt že ten boom pro mě byl prostřeno, kdy to fakt mělo šťávu a překvapení na konci…
tady už na začátku z toho číšilo to: hele, děláme něco pro dobrou věc, žádný překvapení, ani ten fórek s Marešem mě neuchvátil, protože i tak to mohlo být hrané. A asi jsem asociál, ale krom té bouračky jsem nic nezaregistrovala, žádné poutače atp., natož abych o tom měsíce četla v bulváru… Takže zas tak moc se asi o tom nemluvilo. A nehrabe se to na Kazmovy kousky jako výlet na mistrovství do Ruska, fiktivní Bieber atd.
@Celina píše:
Několik měsíců musel s týmem vymýšlet, jak ven z původní naprosto nepovedené akce. Vše, co udělal předtím, bylo super, ale tohle se prostě nepovedlo, kompars některých vyčpělých "celebrit " na tom nic nemění. Myšlenka 1/10, ale to se muselo "dolepit " dodatečně.
Až na to, že tohle byla původní myšlenka, hned jak se Leoš vsadil, tak to kluci s Kamilem vymysleli. O auto opravdu nešlo, Kamil jich může mít několik. Vím to z první ruky, manžel se podilel na přípravách. Vše bylo tak, jak má být, až na ten Leošův herecky vykon. Kdyby ten nebyl, tak by z neho byl ten hrdina, jaký měl být.
@Janee19 ať je to jak chce povedené nebo ne, to je úplně fuk. Podívá se na to každý a o to šlo. To je ten viral
náhodou, povedlo se jim to, jestli na ty stránky koukne byť jeden člověk a jestli zastaví u nehody, tak to smysl mělo. takovy boom jako u prostřena to nebude, to bylo jedinečný, ale i tak se mi to líbí. a písnička super.
jen by mě zajímalo, jestli o tom Leoš fakt nevěděl, ale to se stejně nikdy nedozvime.
@debra.morgan píše:
náhodou, povedlo se jim to, jestli na ty stránky koukne byť jeden člověk a jestli zastaví u nehody, tak to smysl mělo. takovy boom jako u prostřena to nebude, to bylo jedinečný, ale i tak se mi to líbí. a písnička super.jen by mě zajímalo, jestli o tom Leoš fakt nevěděl, ale to se stejně nikdy nedozvime.
Myslím si, že fakt nevěděl.
@Anonymní píše:
@Janee19 ať je to jak chce povedené nebo ne, to je úplně fuk. Podívá se na to každý a o to šlo. To je ten viral
jo, na videa s Kazmou se podívá „každý“, takže kdyby jen seděl na hajzlíku a točil, bdue to mít ten stejný efekt ![]()
@Celina píše:
Několik měsíců musel s týmem vymýšlet, jak ven z původní naprosto nepovedené akce. Vše, co udělal předtím, bylo super, ale tohle se prostě nepovedlo, kompars některých vyčpělých "celebrit " na tom nic nemění. Myšlenka 1/10, ale to se muselo "dolepit " dodatečně.
To mě taky napadlo. Docela to mu i věřím. Dokonce jsem četla že doména 1/10 byla registrována až 14 dní po té fingované nehodě. Takže to vypadá, že si těch 14 dní Kazma vymýšlel, jak z toho vybruslit.
Jinak když teda uplně vynechám proč a jak to Kazma dělal…statistika 1/10 zastaví u nehody je dost špatná. Ale upřímně, opravdu mi chcete tvrdit, že do teď lidi nevěděli, že u dopravní nehody musí či by měli zastavit? Že nevěděli, že by měli pomoct zraněnému člověku? Že po tomto videu si každý řekne: „Wow, tak to jsem netušil a příště zastavím.“? To asi těžko. Buď to v člověku je a pomůže nebo prostě ne.
Ani pro dobrou myšlenku se něco takovýho nedělá. Kazma přestřelil a musel nahonem vymyslet, jak z toho ven. Když nezískal ferarri pro svoji nadaci. Tak to musel zacvakat ze svýho. Což je sice nepříjemný, ale patří mu to.
Ty jooo
paradni pisnicka, paradni videoklip
akorat tam je ustrizeny konec. ![]()
Muzete mi holky dat odkaz na cely video?
@Celina píše:
přesně,