Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já myslím, že to u nás budou jen ty zuby. dala jsem mu studený kousátko do pusy a plakal ještě víc a vůbec ho nechtěl
@Janeynka uvidíš ráno. u nás je vždycky horečka večer, přes noc a ráno už má jen teplotu nebo je fit. držím palce ať to máte stejně ![]()
Děkuju moc za rady! takže v jakém případě máme raději zajet na pohotovost?
@Janeynka píše:
V případě změny stavu, např. zvracení, průjem (ten ale taky může být od zubů), nebo když nepůjdou horečky srazit nebo když sice srazit půjdou, ale budou trvat moc dlouho. Hlídej pití, za mě lepší i násilím třeba stříkačkou, než kapačky.
@Janeynka píše:
jeď když se ti cokoliv nebude zdát. ty si matka a znáš své dítě nejlépe. neboj se že budeš za hysterku. já sama k doktorovi moc nelezu ani se synem, ale pokud by si měla být nervozní a bát se tak jeď ať se mrkne doktor.
jinak koj, koj, koj to je to nej co pro prcka můžeš udělat. můj syn je během nemoci prakticky jen na MM
Me doktorka rikala ze nad 38,5 horecka uz neni od zubu, ze se to na to akorat svadi. tak bacha na to, ze to muze znamenat neco jineho. Ja bych teda s takovou horeckou bez leku spat nenechala, bala bych se to to vyleze jeste vic. At to brzo prejde ![]()
Malej spal hezky, jen se vzbudil na kojení, v 5 jsme dali další čípek, měl horečku 39,3. ale co by mu mohlo být. zuby určitě rostou jsou vidět bílé špičky. a během necelých dvou týdnu se klubou 4. jinak je pořád strašně unavenej a pořád se tulí
Tak prý tři dny jsou vysoké horečky až 40normální, po třech dnech se má jít k doktorce. tak střídáme paralen s nurofenem. Když se dávají dva druhy tak se třídá jednou nurofen a za tři hodiny paralen, ale já jsem to teď nějak spatně dala, dala jsem mu nurofen a za dvě hodiny paralen!!! nestane se mu nic? ![]()