Děsná rýma u půlroční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
467
4.5.13 11:37

Děsná rýma u půlroční

Už si nevím rady :( Moje dcerka 6měsíců má hroznou rýmu a sýpe :( Odsáváme vysavačem, ale za chvíli jí to uase teče z nosu.Co mám dělat? V noci se moc nevyspala jak jí to vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2049
4.5.13 11:47

Odsávat, odsávat, odsávat. zvlhčovat vzduch-mokrou plínku nad postýlku, podložit postýlku, at je ve zvýšené poloze.
A vydržet :hug: Znám to. Je to nepříjemný, moje malá to měla ve 2,ve 3 a ve 4 měsících. pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
4.5.13 12:00

Nakrájej do místnosti cibuli a když oschne, vyměň za novou. Jestli máš doma nějaký antiseptický éterický olej jako např. tea tree, levanduli, tymián, eukalyptus, borovicové jehličí nebo mátu, tak kapej na papírový kapesník pár kapek a nechej odpařovat. Ještě bych pořídila např. Lesní balzám od Eoné nebo China balsam od Karla Hádka a mazala s tím dítěti hrudníček, spánky, nos. Jo a hlavně nosní olej, taky např. od Eoné nebo Karla Hádka. Jestli kojíš, tak se dopuj céčkem, dítěti bych dávala pro lepší imunitu o kapku Vigantolu víc a probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.5.13 12:06

A nějaký pořádný kapky do nosu dáváš? Já měla kdysi tendence dávat jen mořskou vodu, ale už jsem z toho přírodna trochu yvrostla, rýma se může dostat do dutin a za to to fakt nestojí.
Takže u nás se rýma „opečovává“ takto: Stříknout mořskou vodu, odsát, když je vše odsáté, tak znovu stříknout, aby se zvlhčila sliznice a na závěr kápnout nasivin. Takhle mi to doporučili v lékárně, potvrdili na orl a hlavně mi řekli, že ten nasivin dávat nejen na noc, ale i přes den, zkrátka aby se ta tvorba hlenu a natékání sliznic omezilo co nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
4.5.13 15:34

Přesně, jak píše Gladys. Slaná voda, odsát, slaná voda, nasivin. A budete spát jak andělíčci. Kdyžtak v noci dokápnout třeba jen ten nasivin, je to zázrak. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí