Pití před zákrokem?

5149
3.5.13 15:15

Pití před zákrokem?

Zdravím maminky,
v neděli jdu s prckem do Krče na odstranění atheromu na pupíku. Nastupujeme ve 13:00 takže jídlo může dostat v půl paté rádno to je mi celkem jasné ale nevím jak je to s pitím. Malej je zvyklej pít 250-300ml čaje za den a já nevím jestli může normálně během těch 6 hodin lačnění pít nebo ne? Nevíte někdo? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5037
3.5.13 15:30

Radši bych tam zavolala, ať máš jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.5.13 15:30

Ahoj, pokial bude zakrok v celkovej anestezii (co predpokladam, ze bude), tak nesmie ani jest, ani pit. Ale to by ti mal povedat osetrujuci lekar (prip. anesteziolog). Resp. ty by si mala podpisat nieco ako informovany suhlas (presny nazov mi vypadol).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
3.5.13 15:40

No tak informovaný souhlas sice mám ale je tam akorát o jídle o těch 6 hodinách u kojených dětí jsou to 4 hodiny.No nic já tam skusím cinknout. Jinak je to v celkové anestezii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
3.5.13 16:28

Pro jistotu bych taky zavolala (je to dost dlouhá doba 8o ),ale já mám zkušenost, že se nesmí ani jíst ani pít. Já máčela malýmu rtíky a rvalo mi srdce, když mi brečel, že má žízeň a já mu nemohla dát. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
3.5.13 16:30

Určitě nesmí ani pít, pokuď má celkovou.
Neboj se, to zvládnete. Pořádně ho nalej předtím(před tou dobou co nebude moct jíst a pít) ;) Horší to bude asi po operaci :? To se bude moct dát jen po lžičkách a čekat, jestli mu nebude špatně..
Držím palce, ať vám to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
3.5.13 16:51

Zkus tam zavolat, možná ti dovolí mu dát napít třeba ještě v 8 ráno. Když byl malý na operaci tak měl zákaz mlíka od 7, ale do půl deváté jsem mu mohla dávat ještě vodu. Na operaci šel ve 12 hodin. A až jsem se divila tak to zvládl dobře, jen jsme ho tak od těch 9 furt nosili a vozili v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
3.5.13 17:06

No já mu dám v těch půl pátý mlíčko s kaší a jídlo problém nebude to vím. Vojta sice miluje jídlo ale sám se nehlásí ale to pití bude mazec on mi fakt pije hodně. No s těma lžičkama pití po operaci bude mazec nejradši bych šla místo něj :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí