Inhalátor využití

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
602
1.5.13 18:28

inhalátor využití

Ahoj jelikož tato diskuze tu již je nechtěla jsem zakládat novou, ale nedostalo se mi odpovědi jako skoro vždy u obnovených diskuzítak jsem tedy založila novou a snad se odpovědi dostane.
Mám dva syny, docela často ten starší trpí na rýmu a kašel, od pul roka inhlaoval kortikoidy na astma, ale již to je v pořádku a léky má vysazené ( od alergoložky ) malej už začíná tu rýmu od bráchy chytat, ted dokonce má píchlá ouška. přemýšlím nad koupí inhalátoru, protože prosté stříknutí kapek či vincentky do nosu je děsné.
chtěla bych se zeptat zda někod používáte a zda jste s investicí spokojeni zda to pomáhá. nebo je to zbytečné. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21994
1.5.13 18:31

Nerozumím tomu - stříkat kapky do nosu inhalátorem? 8o 8o

Nebo k čemu přesně je potřeba inhalátor kvůli rýmě a kašli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
1.5.13 18:41

@BohunkaP no právě se asi ptám na zkušenosti a využití. jestli se to dá využít i u virozy na zvlhčování sliznice a popřípadě na aplikaci léku nebo jestli se to využije jen při bronchitidách a astmatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
1.5.13 18:48

@Mar80 zeptej se v lekárně ale na rýmu inhalárot jedině nosní, a i ty jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
1.5.13 18:59

Máme a super. Taky máme léky z alerga a k tomu máme inhalátor. Do něj vincentku a nebo teď ventolin. Matyášovi to dost pomáhá. Trpí na laryngitidy průdušky bronchitidy tak za mě dobrá investice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
1.5.13 19:04

@Petra Z děkuji a využíváte už když viroza začíná nebo až když mu to vleze na prudušky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
1.5.13 19:12

@Mar80 hele více méně pořád
v zimě marodil tak nějak stále, tak inhaloval vincentku…
pak nám dr napsala mucosolvan roztok, tak ten a ted ten ventilon…
a denně preventivně aspoň 2-3krát chvilku „fouká“ ted ten ventolin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
1.5.13 20:48

Malá mi vdechuje kortikoidy, má astma od 4 měsíců. Inhalátor na zvlhčování vzduchu do elektrické sítě mám, dají se do něj přidat i léky…
Já osobně jsem ho nikdy nepoužila. Na zvlhčení vzduchu jsem přes postýlku házela mokrý ručník…
Jinak klasicky ventolin, ecobec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
1.5.13 21:18

Matyašek je hodně nemocnej, alergie, astma, laryngitidy a běžné virozy.sam dr. mi ho doporučil, hlavně se tím nic nezkazí. hodně nám v zimě pomohl. inhalujeme vincentku a mucosolvan. dcera byla skoro bez léku, byla běžně nemocná a pravidelně inhalovala a vždy se z toho rychle dostala. tudíž za mě výborná investice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
1.5.13 22:32

Moc děkuju za vaše zkušenosti. všem co máte nemocné dětičky přeji aby jim bylo brzo lépe. koupím ho a uvidíme není to zas taková investice a myslím si že využití najdeme. děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
1.5.13 22:48

@ivodička ale my píšeme o inhalátoru co se strčí fajfka do pusy a inhaluji se léky do něj dané nebo ta vincentka třeba. nepletes si to ze zvlhčovačem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
1.5.13 23:37

Holky, já nechci rýpat, opravdu ne, ale stále tomu nerozumím - k čemu je dítěti, které má rýmu a potřebuje uvolnit nos kapkami do nosu, inhalátor? Ten se přece dává do úst a vdechuje… beru, že to může mít efekt na laryngitidu nebo tak, když vdechuje třeba Vincentku. Ale jaký smysl to má na rýmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
1.5.13 23:39
@ivodička píše:
Malá mi vdechuje kortikoidy, má astma od 4 měsíců. Inhalátor na zvlhčování vzduchu do elektrické sítě mám,

Inhalátor do elektrické sítě? 8o Co to je? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
2.5.13 06:18

@BohunkaP tak u nás třeba právě obyčejná rýma většinou skončí jinou nemocí. Jak začne smrkat přidá se kašel a pak průdušky nebo právě laryngitida nebo mu to pak sedne na průdušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
2.5.13 07:04

U detskeho inhalatoru je i detska maska ktera kryje noc i usta. takze muze dychat normalne nosem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí