11.tydenní miminko spí celou noc

4093
15.1.26 05:21

11.tydenni miminko spi celou noc

Ahoj,
Nase 11tydenni kikinko uz dve noci po sobe spi celou noc. Mel jste to tak taky nekdo? Prijde mi to brzy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3044
15.1.26 06:13

U svych deti jsem to stesti nemela, ale muj mladsi bracha takhle spal od narozeni, a to byl kojeny. Uzivejte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bilyleknin
15.1.26 06:16
@LucieKLuc píše: Více

To záleží spis na tom, jestli se pak dopije přes den a jesrli máš dost mlika. Každé mimino to má jinak a některé opravdu spí, i když je to maloktere.

• Citovat
  • Upravit
5710
15.1.26 06:47

Záleží, jak prospívá. Často spí nedonošené děti celé noci, protože se přes únavu nedokáží vzbudit. Pokud je donošený, přibírá a je v pořádku, tak patříš mezi promile vyvolených :lol:. Kamarádka to tak u dcery měla taky. Nicméně nezoufej, spánek se mockrát změní, tak třeba se ještě probdělých nocí dočkáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
15.1.26 06:48

My tomu v práci říkali děti pro začátečníky :lol: neboj, na 99,9% se vám to ještě změní okolo 5-6m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
15.1.26 09:00

A to vadí? :mrgreen: Syn byl spáč odmalička. Netrápily ho ani zuby ani bříško, na kojení jsem ho budila a u toho zase usnul. Doteď aspoň o víkendu spíme dlouho :D Mít ranní ptáče, které vstává v 6, to by mě kleplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
15.1.26 09:24

Starší se budil max jednou za noc od cca 6 týdnů, někdy vůbec. Mladší od porodnice chrněla od 22. hod. večer do 6-7 ráno v kuse, vzbudit nešla, po dvou nocích, kdy akorát začala řvát, že ji budím a stejně nepila, jsem to nechala na ní. Oba kojení, prospívali v pohodě. Užij si to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
15.1.26 09:36

Naše mládě se budilo jednou za noc, pojedlo a spalo dál. Asi po šesti měsících začalo spát celou noc. Přibíralo, prospívalo…takže vše bylo v pořádku. Žádná spánková regrese ani žádný zlom nenastal…spí tak do dnes. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
15.1.26 11:22

Důležité je, jestli správně prospívá. Pokud nemáš doma dětskou váhu, dozvíš se to na kontrolách u lékaře. Já si taky pochvalovala, jak malý hezký spí než mě doktorka uvedla v omyl, že je tak moc vysílený, že z toho hodně spí. Kojila jsem, měla dostatek mléka, ale nepřibíral. Držím palce ať je to u Vás v pořádku a máš jen spáče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
15.1.26 11:27

Jestli přibírá, nezbývá než gratulovat a tobě užívat si to dokud se dá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
15.1.26 11:30

První dcera mi už od porodnice spala celou noc. Byla kojená a přibírala, tak jsem ji nechala. Měla období, kdy se budila pak, ale jen 1× kolem půl roku. Od roka zase spala celou noc.
S druhou jsem si naivně myslela, že to bude podobné…. Bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
15.1.26 12:03

Mám taky spící dítě. Ono jich bude více, ale mezi nevyspalými matkami úplně nikdo nechce říkat, že mu jeho dítě spí celou noc :lol: A když už před někým člověk zmíní, že to dítě spí, tak je to vždycky „počkej až…“. Je jí už rok a až na pár epizod v rámci dní, spí v kuse pořád, takže i zázraky se dějí :mrgreen:

@Markéta188 Teď jsi mě nepotěšila, já stále naivně věřím tomu, že i druhé bude to samé :lol: Ale naděje umírá poslední!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
15.1.26 13:15
@Chiruna25 píše: Více

No… říká se, že druhé dítě je za odměnu, ale u nás je opak pravdou.
Druhá dcera má 1 rok a budí se od narození co 2 hodiny, ale teď poslední měsíc už dá 3 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.1.26 13:33

Mě obě děti spali celou noc od 14 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.26 13:42

Nám začala dcera spát chvilku po 6N celou noc. Je na UM. Ráno se s žádným šíleným hladem nebudí, ale je fakt, že přes den jí častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí