Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Může a nemusí. Teoreticky by si měla být chráněná, prakticky jsou věci mezi nebem a zemí a můžeš být klidně těhotná.
Účinná je pořád stejně, ať ji bereš jeden měsíc nebo deset let. V prvním týdnu 3 prášky je dost. Copak píšou v příbalovém letáku, že se dělá v takových případech? Přeruška není spolehlivá, ale bylo by to hodně náhod najednou. Příště postupuj podle návodu, takže se chraň navíc. A hlavně nezapomínej!
Trochu nerozumím tomu, kdy byl sex..v tom " cyklu", kdy jsi vlastně začala brát prášky o 3 dny později? Nebo až v dalším, s už normálním užíváním? S tou HA a těhotenstvím je to horší, obvykle pokud se stane průšvih, tak se to zjistí později. Zkusila bych test. A příště dávala pozor.
@andelka83 sex az v dalsim cyklu. Prasky jsem zacala brat ve ctvrtek. Sex jsem mela v sobotu. Toto se mi opravdu stalo poprve. Nevim, jak jsem mohla byt tak nezodpovedna… Doufam, ze se mi tahle chyba nevymsti. ![]()
Ahoj vím, že to sem nepatří, ale potřebuji poradit, m a m pozitivní OVU test, ale TT je negativní, menzes měla přijít dnes, ale nic, můžu být těhotná, máte někdo podobnou zkušenost, 25 jdu k doktorce, která to buď v vrátí nebo potvrdí. Někde jsem četla, že OVU test dokáže odhalit rané těhotenství, ale nemusí to být jisté. Dekuji všem za odpovědi.
Dobry den, beru antikoncepci uz 13 let pravidelne. Je antikoncepce po tolika letech uzivani ucinnejsi? Zapomnela jsem si vzit 3 prasky po 7 denni pauze… S partnerem jsem mela sex az pri brani plata noveho. ejakuloval mimo me. Tak trosku silim. Diky
Příspěvek upraven 19.01.21 v 17:30