Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, již 14 dní jsem nedostala MS ( měla to být 2 ms po vysazení antikoncepce). Jsem čím dál tím více unavená, pořád bych spala, bolí mě páteř, mám bílý výtok a často mi je dost zle, ale bez zvracení. Jak miluji pivo, tak mi poslední dobou vůbec nesedí. Těhotenský test mám však pořád negativní..Může mi prosím něco poradit, co to může být? Děkuji
@verun90 Ja po vysazeni HA dostala MS skoro az po roce.
dojdi si na gyndu
Asi to zkusím.. v 1 příspěvku jsem to formulovala asi špatně.. 1 MS jsem dostala po vysazení, tak jak měla být.. ale tu 2 už ne..;)
@verun90 Mně ms po vysazení taky docela dlouho haprovala. Je to normální, než tělo najede na bezhormonový přirozený cyklus. S tím zpožděním 14 dní vycházíš z 28 denního cyklu?
A první ms přišla po kolika dnech od vysazení?
Eviku-miluna první ms přišla po 29 dnech po vynechání.. po 2 je to už cca 42 dní a nic. Tak uvidíme :/
@verun90 já bych na tvém místě ještě počkala, popřípadě zkusila příští týden test.
. Buďto jsi těhotná nebo to máš jenom rozhozený, ale to ti tady nikdo nezaručí.
Dobře
počkám a pak se když tak objednám k doktorovi.. Děkuji za zprávy ![]()
budu doufat, že jsem těhotná, dítě bych moc chtěla ![]()
No tak píšu, že zatím nic. Ani MS a přes týdnem nebyl ani pozit. test. K doktorce se dostanu až 22.9.2014, dříve nemá volno, tak jsem zvědavá, co to je bude.
Jinak mi teda vůbec není dobře, je mi často nevolno, mám docela silný výtok už delší dobu a pořád bych spala..
Po kontrole se ozvu ![]()
Tak nic, MS dorazila, sice o měsíc později, ale co už.. Tak snad to výjde teď ![]()