Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, zkušenější tehulky, prosím poradte!,co si myslíte o mých testech.Rada bych znala nějaký nezasveceny nazor…na vývoj testu…nedovedou přemýšlet s nadhledem a vidět je s odstupem. Předem dekuju.
Záleží na tom, jestli je ten test vpravo první nebo poslední. Pokud první, tak těhotenství, pokud je vpravo poslední test, tak zamlklé ![]()
To je zase otázka
nikdo neví jak je máš seřazený.
Jestli poslední je se silnou čárkou, jsi těhotná. Jestli je to obráceně tak je to blbý ![]()
@Linda s Z takových jako ty musí mít farmaceutické firmy fakt radost.
![]()
Co na tom chceš vykoukat, krom toho, že jsi těhotná? ![]()
Promiňte, píšu z vlaku na tabletu:-) tak se mi to otočilo. Ale nejnovější jsou ty silné. Spis mi připadá, ze poslední dny nesili. A ano, rada testují:-) Už jsme si toho zažili hodné a Kazda čárka je poranu povzbuzenim a dalším dnem naděje, ze roky snažení prolomime. Omluvte ty cestovni chyby.
@Linda s píše:
Promiňte, píšu z vlaku na tabletu:-) tak se mi to otočilo. Ale nejnovější jsou ty silné. Spis mi připadá, ze poslední dny nesili. A ano, rada testují:-) Už jsme si toho zažili hodné a Kazda čárka je poranu povzbuzenim a dalším dnem naděje, ze roky snažení prolomime. Omluvte ty cestovni chyby.
Hoď s edo klidu a nech to koňovi. Ony ty testy mají taky někde nějaký „limit“. Nebo bys chtěla ještě test se zvýrazňovačem nebo třetí čárkou? ![]()
No a to me pravé asi zajímá, kde tenlimit je. A ano, kdyby měli farmaceuti fix na třetí čárku, už ho určité mám. Čekání na ultrazvuk je nekonečné. Pak toho necham. Alespoň vypotrebuju svou hysterickou zásobu:-)