Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, mám 14dní do druhého porodu a už přes týden mě neuvěřitelně bolí pipka, jakoby ty kosti tam, jakoby se roztahovaly, bolí to teda šíleně a hlavně v noci, to se jako to tělo už takhle dopředu připravuje? Já jen, že u první jsem to nezažila vůbec, tak to by to mohlo být rychlejší a míň bolestivý, že
![]()
@wesny taky mám 14 dni do porodu a tyhle pocity mám uz minimálně mesic ![]()
To mě se to začalo stupňovat, teď je to ve fázi, že mi to jde až do chodidel a připadám si jak kdybych tam už měla kousek hhlavy venku
u prvního jste to taky měla?
Každopádně, určitě to budeme mít rychlý, když je to už takhle hezky připravený ![]()
@wesny píše:
Holky, mám 14dní do druhého porodu a už přes týden mě neuvěřitelně bolí pipka, jakoby ty kosti tam, jakoby se roztahovaly, bolí to teda šíleně a hlavně v noci, to se jako to tělo už takhle dopředu připravuje? Já jen, že u první jsem to nezažila vůbec, tak to by to mohlo být rychlejší a míň bolestivý, že![]()
![]()
Já tedy mám 14 po porodu
nicmene to co popisuješ, jsem mela cca od 31tt a rodila jsem 39+4 tt, takze to u me bylo na dlouho. Tělo se proste pomalu chystá ![]()
@wesny píše:
Každopádně, určitě to budeme mít rychlý, když je to už takhle hezky připravený
@AndreaS92 píše:
@wesny no to bych si nebyla tak jistatak uvidíme
Já rodila kdyžtak 35 hodin
a připraveny dle tech vašich úsudku to bylo skoro 10 tydnu ![]()
Tak já první 4hodiny, ale do porodnice jsem jela fakt až po 3minutách, co jsem měla kontrakce a to jsem ještě 9dní přenášela…u prvního mě bolely jen záda, ale tohle roztahování jsem měla až u samého porodu, zato neskutečné bolesti, ale šup šup
tak teď by to mohlo být šup šup, bez bolesti
![]()
@Eny.x jaký konkrétní můj úsudek mas na mysli?
já si ten porod zas tak růžově nemaluju teda
a uz vůbecne podle rroztahování stydké spony ![]()
@wesny u druhého těhotenství jsem to taky tak měla. Řekla bych, že nesnesitelné to bylo až v tom devátém měsíci, zvednout se z gauče a v noci z postele celkem utrpení. Teď mám měsíc po porodu a konečně asi posledních 10 dní už mě to tak nebolí (nebolela teda jen spona, ale ty vazy dole) ![]()
Aj mňa to tak bolelo posledný mesiac, to som už ledva prešla po byte a stále som mala pocit, že musím byť otvorená na desať prstov, lebo malý tam tlačil hlavou neskutočne ![]()
Ja mam taky 14 dni do porodu, ale neboli me nic
. Teda ne jako, ze bych chtela, aby me to bolelo, ale doufam, ze nebudu moc prenaset. Cekam taky druhy, prvni bylo ale cisarem, takze moc nevim, co me ceka, druhy budu zkouset rodit normalne.