14dní opožděná menstruace

2
16.6.16 14:26

14dní opožděná menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se s tímto už nekdo setkal. Dnes je to 14. den co jsem měla dostat menstruaci ale pořád nic. Cítím se v pohodě, žádné bolesti břicha. Těhotná být nemůžu, protože sex jsem mela tak 5-6 měsíců zpět a po té jsem měla menstruaci normální vždy po 21 dnech +- 1 den. Je mi 17. HA jsem prestala brát tak před 8 měsíci. Plánuji jít přístí týden na gyndu ale chtela jsem vědět jestli se s tím nekdo z vás nesetkal. Děkuji moc za reakce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
16.6.16 14:28

:nevim: :nevim: :nevim: to by mohlo být věcí…cysta? Určitě zajdi na gyndu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
16.6.16 14:31

Je to normální, někdy si dělá, co chce, mě třeba přišla i o týden dřív. Doktor ti jí vyvolá a nebo koukne, jestli nemáš cystu, to taky bývá, že vůbec nedostaneš ms :)
Cystu jsem měla taky a měla jsem příznaky těhu, tak tobě nejspíš nepřišla, nech se určitě vyšetřit, někdy když vysadíš HA, tak se objevují, hodně štěští :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
16.6.16 14:32

Cysta, hormonální porucha, když jsem nabrala HA taky jsem na to v tvém věku trpěla. Měla jsem strašně nepravidelnou menstruaci a upravilo se to až po porodu. Neboj, to bude v pohodě, přinejhorším dostaneš pigaro do zadku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.6.16 14:33

@Nattallik anovulační cyklus, nic mimořádného. POkud si jsi jistá, že nejsi těhotná, neřeš to.. tělo se srovná samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.6.16 14:46

Jestli máš normálně MS pravidelnou, tak bych to řešila s dr. Udělá ti ultrazvuk případně dá vyvolávačku… za mě bych to neřešila, někdy mám cyklus i po 50 dnech, takže za 14 dní bych byla asi ještě ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
16.6.16 15:04

Ahoj, já mám MS pravidelnou, jen jednou jsem ji dostala po 57 dnech-prostě byl anovulační cyklus-vyvolávačku jsem nechtěla tak jsem si počkala. Pokud nejsou problémy, bolesti tak bych počkala jako by do termínu další MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.6.16 15:11

Tak tohle je dost vtipný :D :D cca pred pul hodinou jsem to sem dala a ted jsem to dostala :D :D asi mě vystrasilo to, že by mi musela na gyndě mens. vyvolat :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
16.6.16 19:26

Ja tuhle mela zpozdeni dva mesice, takze muze byt  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie