Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se s tímto už nekdo setkal. Dnes je to 14. den co jsem měla dostat menstruaci ale pořád nic. Cítím se v pohodě, žádné bolesti břicha. Těhotná být nemůžu, protože sex jsem mela tak 5-6 měsíců zpět a po té jsem měla menstruaci normální vždy po 21 dnech +- 1 den. Je mi 17. HA jsem prestala brát tak před 8 měsíci. Plánuji jít přístí týden na gyndu ale chtela jsem vědět jestli se s tím nekdo z vás nesetkal. Děkuji moc za reakce. ![]()
Je to normální, někdy si dělá, co chce, mě třeba přišla i o týden dřív. Doktor ti jí vyvolá a nebo koukne, jestli nemáš cystu, to taky bývá, že vůbec nedostaneš ms ![]()
Cystu jsem měla taky a měla jsem příznaky těhu, tak tobě nejspíš nepřišla, nech se určitě vyšetřit, někdy když vysadíš HA, tak se objevují, hodně štěští ![]()
Cysta, hormonální porucha, když jsem nabrala HA taky jsem na to v tvém věku trpěla. Měla jsem strašně nepravidelnou menstruaci a upravilo se to až po porodu. Neboj, to bude v pohodě, přinejhorším dostaneš pigaro do zadku ![]()
@Nattallik anovulační cyklus, nic mimořádného. POkud si jsi jistá, že nejsi těhotná, neřeš to.. tělo se srovná samo.
Jestli máš normálně MS pravidelnou, tak bych to řešila s dr. Udělá ti ultrazvuk případně dá vyvolávačku… za mě bych to neřešila, někdy mám cyklus i po 50 dnech, takže za 14 dní bych byla asi ještě ráda ![]()
Ahoj, já mám MS pravidelnou, jen jednou jsem ji dostala po 57 dnech-prostě byl anovulační cyklus-vyvolávačku jsem nechtěla tak jsem si počkala. Pokud nejsou problémy, bolesti tak bych počkala jako by do termínu další MS.
Tak tohle je dost vtipný
cca pred pul hodinou jsem to sem dala a ted jsem to dostala
asi mě vystrasilo to, že by mi musela na gyndě mens. vyvolat
![]()