Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Porodní bolesti
sorry, ale nedovedu si přestavit dle popisu nic jiného - plodovka a stahy ![]()
@martina.se píše:
Porodní bolestisorry, ale nedovedu si přestavit dle popisu nic jiného - plodovka a stahy
nejsem těhotná ![]()
Ještě jsem zapomněla dodat, že vždycky když mě chytne ta bolest tak je mi z toho na zvracení, občas se mi motá hlava…
@markeeetka20 píše:
Tipovala bych to na prasklou cystu..
tak před měsícem jsem byla na gyndě a cysty mi nenašel, ale nevím jak rychle se dělají, třeba se mi mohla od té doby vytvořit…
@Anonymní píše:
nejsem těhotná
sorry, to mi napadlo jako první, no
stav se u dr, po netu Ti těžko někdo řekne…
@martina.se píše:
sorry, to mi napadlo jako první, no![]()
stav se u dr, po netu Ti těžko někdo řekne…
@kacaaa píše:
Byla jsi u dr? docela by me zaijmalo co to bylo. dekuju
ahoj, ano byla, na pohled mi řekl že mi nic není, žádné zarudnutí nebo tak, stěry mi udělal, ale ty mi dělá skoro furt protože mám pořád nějaké problémy a nikdy mi nic nenašel ![]()
Ahoj, prosím o zachování anonymu.
Holky, nevím co mi může být. Před dvěma dny jsme měli s přítelem sex, po kterém ze mě teklo něco jako narůžovělá voda. Nebyl to klasický výtok, který mám mimochodem pořád, nejde mi vyléčit. Ten je bílý, trochu hlenovitý a bez zápachu, nesvědí. Ale tohle bylo něco jiného, byla to prostě voda, narůžovělá, taký bez zápachu, ale chvilku to ze mě teklo proudem, musela jsem sedět na wc a čekat až to přejde…a dneska mě od ráda bolí docela dost v podbříšku na pravé straně, občas bolest vystřelí někam jinam. Bolest netrvá nonstop, chvilku se mi vždycky uleví a pak to zase začne. Na gyndu si zajdu, ale spíš až odpoledne. Myslíte že to spolu nějak souvisí? Mám docela strach aby to nebylo něco vážnějšího