Bolest břicha, výtok

Anonymní
14.6.16 07:37

Bolest břicha, výtok.

Ahoj, prosím o zachování anonymu.
Holky, nevím co mi může být. Před dvěma dny jsme měli s přítelem sex, po kterém ze mě teklo něco jako narůžovělá voda. Nebyl to klasický výtok, který mám mimochodem pořád, nejde mi vyléčit. Ten je bílý, trochu hlenovitý a bez zápachu, nesvědí. Ale tohle bylo něco jiného, byla to prostě voda, narůžovělá, taký bez zápachu, ale chvilku to ze mě teklo proudem, musela jsem sedět na wc a čekat až to přejde…a dneska mě od ráda bolí docela dost v podbříšku na pravé straně, občas bolest vystřelí někam jinam. Bolest netrvá nonstop, chvilku se mi vždycky uleví a pak to zase začne. Na gyndu si zajdu, ale spíš až odpoledne. Myslíte že to spolu nějak souvisí? Mám docela strach aby to nebylo něco vážnějšího :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.6.16 07:40

Porodní bolesti :D sorry, ale nedovedu si přestavit dle popisu nic jiného - plodovka a stahy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.16 07:47
@martina.se píše:
Porodní bolesti :D sorry, ale nedovedu si přestavit dle popisu nic jiného - plodovka a stahy :think:

nejsem těhotná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.16 08:03

Ještě jsem zapomněla dodat, že vždycky když mě chytne ta bolest tak je mi z toho na zvracení, občas se mi motá hlava…

• Citovat
  • Upravit
106
14.6.16 08:05

Tipovala bych to na prasklou cystu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.16 08:08
@markeeetka20 píše:
Tipovala bych to na prasklou cystu..

tak před měsícem jsem byla na gyndě a cysty mi nenašel, ale nevím jak rychle se dělají, třeba se mi mohla od té doby vytvořit…

• Citovat
  • Upravit
72725
14.6.16 08:27
@Anonymní píše:
nejsem těhotná :mrgreen:

sorry, to mi napadlo jako první, no :oops: :mrgreen: stav se u dr, po netu Ti těžko někdo řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.16 08:31
@martina.se píše:
sorry, to mi napadlo jako první, no :oops: :mrgreen: stav se u dr, po netu Ti těžko někdo řekne…
:mrgreen: já vím, k dr určitě půjdu, já jen jestli někdo třeba nemá podobnou zkušenost.
  • Citovat
  • Upravit
419
14.6.16 16:06

Byla jsi u dr? docela by me zaijmalo co to bylo. dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.16 13:23
@kacaaa píše:
Byla jsi u dr? docela by me zaijmalo co to bylo. dekuju ;)

ahoj, ano byla, na pohled mi řekl že mi nic není, žádné zarudnutí nebo tak, stěry mi udělal, ale ty mi dělá skoro furt protože mám pořád nějaké problémy a nikdy mi nic nenašel :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa