14měsíců-jaký hrneček?

kklara
18.5.10 22:09

14měsíců-jaký hrneček?

Ahoj,nečtu téměř žádné diskuze,takže se asi bdu opakovat ,možná,ale zeptala bych se,na nějaký hrnek,z čeho by měli pít takto staré děti.Zatím máme avent ,se zeleným pítkem,ale teče,takže chci NETEKOUCÍ,halvně na cestování. Děkuji za všechny názory a informace.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1226
18.5.10 22:15

Já jsem nakoupila kdeco, obvykle to buď teklo, nebo mi z toho malý nechtěl pít. :roll: Nakonec se nám osvědčilo obyčejné Tesco s gumovým pítkem (jsou i s umělohmotným - tvrdým, ale to nechtěl) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kklara
18.5.10 22:48

Aha,zajímavé,dík.Nai jsou na tvrdé zvyklí,brousí si o něj i zuby:-),tak se jim to asi líbí nebo co..

• Citovat
  • Upravit
10052
18.5.10 23:42

já mám tommy tippee a naprostá spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2981
19.5.10 08:13

Tak já dávala od začátku z obyčejného hrníčku.Chtěla jsem aspoň na cesty nějaký zavřený, ale ona stejně nějak nepochopila jak z toho pít. Nakonec jsem vozila s sebou vodu ve sklince od přesnídávky a ona pila z toho jako z hrníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.5.10 08:24

zatím mám zkušenost, že vše teče tou podtlakovou dírkou. avent asi nejméně z toho co jsem zkoušela.. ještě jsem koupila v DM drogerii takový hrníček bez uší.. s pítkem a pak je varianta s brčkem.. ale nějak mi nejde zavřít aby netekl kolem.. hlavně když je nápoj teplejší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
19.5.10 10:23

mě se osvědčila brčkatá flaška z DMka. neteče a obě cácory z ní krásně pijí. akorát pokud dítko pije sladké je poněkud komplikované čištění. já je dávám o myčky a občas jim dám kúru v roztoku sava :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kklara
20.5.10 22:38

Díky všem za odpovědi. Musím něco vymyslet,neb máme vždy po cestě v autě potopu:-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí

Poradna o autosedačkách