1,5 roku se bouchla do hlavy

914
22.1.14 17:18

1,5 roku se bouchla do hlavy

Ahoj holky malá se před chvílí bouchla do hlavy o hranu stolku má tam takovou ranku a tekla ji trošku krev, ale udělala se ji tam docela boule. Myslíte, že sní mám jed na pohotovost trochu váhám, ale vypadá v poho chvíli plakala, a teď si normálně hraje tak nechci být jak hysterka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.1.14 17:19

@Andriska pokud je teď v pohodě, tak bych ji jen sledovala. To se jí povede ještě hodněkrát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
22.1.14 17:20

Taky bych jí jenom sledovala, pokud je teď ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.1.14 17:21

Hlavne aby nezvracela a nemela zmeny v chovani

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
22.1.14 17:21

To spadla poprvé? 8o Nic ve zlém, já jsem otrlá matka, pokud neomdlela, nezvrací, není zmatená, neteče jí krev z ucha například, tak bych byla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
22.1.14 17:24

@Sibyla0 Ne nespadla poprvé, padá pořád to já jsem právě zvyklá. Ale nikdy ji netekla krev a trochu mě vyděsila ta obří boule :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.1.14 17:26

@Andriska no na hlavě, čele, spáncích se boule udělá celkem rychle. To zná každý :mrgreen: Já bych jí jen sledovala, ale tak nemůžu ti napsat, ať uděláš to samé. Každý si to musí rozhodnou sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.1.14 17:27

Tak krvave zraneni neni vzdy tim nejhorsim

• Citovat
  • Upravit
31278
22.1.14 17:29

Jak píše @Sibyla0 i ostatní, trochu víc na ní koukat, jestli se nějak nemotá, nezvrací a pod. jinak bych to neřešila. Pokud to teda nevzala zrovna spánkem přímo na roh…
Mně malej takhle padne hlavou na konferák párkrát do měsíce, protože blboun dělá „hopi hopi“ na gauči :cert: občas boule, občas šrám, jednou se praštil do kořene nosu (to jsem se teda bála, jestli si nezlomil nos), ale zatím to vždy zachránila pusinka :mrgreen: a pofoukání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.1.14 17:39

Se mnou už podobná zranění nic nedělají. Mladá má permanentně modré čelo, padá na hlavu ze židle, ze sedačky, ze všeho. Sleduj ji a když bude OK, tak neřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
22.1.14 18:13

@Andriska tak takhle si dal malej když mu bylo 8měsíců…jen krev teda netekla a do teď má v obočí čárku :mrgreen: jen jsem pozorovala, byl v pohodě, tak jsem s ním nikam neletěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
22.1.14 18:18

Pokud je v pohode, normalne vnima, hraje si, nezvraci, tak bych nejela, jen sledovat, i v noci zkouknout, na pohotovost v pripade zmen muzes jet vzdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
22.1.14 21:21

Synovec naběhl na topení a jeho krvavej obličej se obtiskl na čistej ručník jako tvář Ježíše na plátno nebo co to bylo :mrgreen: boulí ještě bude malej má třeba teď na čele šrám jak prasátko protože naběhnul, zakopl a spadl na úchytku od dvířek skříně, zabrečel si prohlásil že chce polívku a byl ok ale kontroluju ho vždycky když jde ten den spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí