15 letá těhotná dcera chce bydlet u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
321
30.1.21 14:22

@Lucy75 Ano, mám v adopci naši milovanou holčičku a do konce života budu vděčná biologické mamince, že jí dala šanci žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
30.1.21 14:24

U 15lete tehotne je potrat podle mne jedina moznost. Panbickarsko-snazilkovske kecy o zabijeni deti jsou blbost, ten pidi zarodek neni zadne dite. Kdyz ji potrat provedele lekar a ne andelickarka tak neplodna urcite nebude jinak by i vsechny zensky co sly na vyskrab kvuli ZT byly neplodne. A adopce je v tom pripade taky blbost, mucit 15letou tehotenstvim a porodem aby vyresila problem nejakemu neplodnemu paru je podle me :poblion: DD jsou plne, kdo chce dite muze ho mit. Pary co chteji perfektni, bile novorozene a nic jineho at si pekne pockaji

Příspěvek upraven 30.01.21 v 17:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
30.1.21 14:26

@Christienka :potlesk: skvělé, tak to máme úplně stejné,

ale ani tahle silná životní zkušenost tě neopravňuje psát 15leté holce, že nemá chodit na potrat a že má radši porodit a dát dítě k adopci..
měla bys zvládnout vidět život šířeji než úzkoprofilově jen kvůli své vlastní zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
30.1.21 14:34

Otázka je v jakém je tt? Moc nevěřim že to píše matka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
30.1.21 14:42

Další otázka je v kolika otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
30.1.21 14:47

@Lucy75 Tady naštěstí věřím, že nemusí nic takového řešit. Píše tu maminka se zájmem o dceru, a tak věřím, že všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
30.1.21 14:48
@Christienka píše:
@Lucy75 Doporučení jít na potrat? A bude si to do konce života vyčítat, že zabila své dítě… nebo může mít komplikace a zůstane potom neplodná jako moje spolužačka. Pokud by se nezvládala zatím starat o malé a její rodiče ani otec dítěte by ji nepomohli, může dát děťátko k adopci milujícím rodičům, kteří po něm touží a nebo prozatím ho dát do pěstounské péče, kde ho může navštěvovat a ať bude mít podmínky pro péči, vzít si ho zpátky a starat se o něj.

Ale prdlajs. Za prvé ne každá žena má psychické trauma z potratu a už vůbec ne do smrti. A za druhé ne každá bere tu fazolku v šestém týdnů jako dítě. Takže brzdi. V patnácti, možná s hotovou základní školou a bude máma? Pokud není její matka dostatečně silná, aby to dítě vychovala jako svoje další, je potrat nejlepší řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
30.1.21 14:52

Jinak koukám na netu, že trošku jiná situace je, když by měla 16 let… Tam už se to dá řešit i jinak:
Pokud otěhotní nezletilá dívka, novela zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, přináší možnost soudu přiznat rodičovskou odpovědnost ve vztahu k péči o dítě i nezletilému rodiči dítěte, který dosáhl věku šestnácti let, má-li předpoklady pro výkon práv a povinností, které vyplývají z rodičovské odpovědnost.

Více např. na https://www.mestostod.cz/…-zena/d-8427

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
30.1.21 15:01

@Christienka @inkakřivák @ka2ka @Markéta80 no v lepším případě to píše troll, v horším případě je to ta holka
a pozor děvčata, neptá se, jestli porodit nebo ne

• ptá se jen a pouze na to, jak zařídit přestěhování k příteli, nic víc a nic míň
  • takže zřejmě je to minorita a o nějaké interrupci vůbec ani nepřemýšlí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148933
30.1.21 15:07
@stinga píše:
@Christienka @inkakřivák @ka2ka @Markéta80 no v lepším případě to píše troll, v horším případě je to ta holka
a pozor děvčata, neptá se, jestli porodit nebo ne
  • ptá se jen a pouze na to, jak zařídit přestěhování k příteli, nic víc a nic míň
  • takže zřejmě je to minorita a o nějaké interrupci vůbec ani nepřemýšlí

Asi tak. Dá se podpořit v úmyslu jít na interupci, pokud o to sama stojí, dalo by se to i pochopit v téhle situaci (věk, nedodělaná škola, zázemí),ale pokud nechce tak vidím jak se tam nechá odtáhnout násilím protože to psali na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
30.1.21 17:00
@Christienka píše:
@Lucy75 Tady naštěstí věřím, že nemusí nic takového řešit. Píše tu maminka se zájmem o dceru, a tak věřím, že všechno dobře dopadne.

8o myslíš takový velký zájem, kdy vlastní těhotnou 15letou dceru pošle k chlapovi? podle mě spíš má maminka zájem o to, aby své povinnosti a zodpovědnost rychle přehodila na někoho jiného, neb dvě děti něco stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.1.21 17:05
@markytka3 píše:
Tak ve vasi socialni skupine je to bezne, zeptej se kamosek :mavam: z davek, co ti ted prijdou, kup kufr, zabal obleceni a papa :mrgreen:Příspěvek upraven 30.01.21 v 13:46

dobře holku vychovala ;),máma bude asi stejný šunt jako dcerunka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
30.1.21 17:05
@Anonymní píše:
Chci se zeptat mám 15ti letou dceru a chtěla by se přestěhovat k přítelovi jak se to dá zařídit??

To fakr?
Jako ze dcery se i s ditetem zbavit? A ty proste nezajem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
30.1.21 17:49
@Christienka píše:
@Lucy75 Doporučení jít na potrat? A bude si to do konce života vyčítat, že zabila své dítě… nebo může mít komplikace a zůstane potom neplodná jako moje spolužačka. Pokud by se nezvládala zatím starat o malé a její rodiče ani otec dítěte by ji nepomohli, může dát děťátko k adopci milujícím rodičům, kteří po něm touží a nebo prozatím ho dát do pěstounské péče, kde ho může navštěvovat a ať bude mít podmínky pro péči, vzít si ho zpátky a starat se o něj.

A nebo pujde na potrat, nebude mit ani vycitky ani komplikace jako moje znama, ma manzela dve planovane deti a je v poho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
30.1.21 18:02

No vezme si igelitku s oblečením a může jít…vstříc světlým zítřkům…kdyby se to stalo u nás, tak bych šla pro změnu já…do vězení… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze