Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Christienka daleko větší trauma musí být z toho, dát dítě po porodu do adopce než potratit plod. A pěstounská péče, kdy dítě čeká, až se ho matka někdy možná ujme… To je pro děcko taky hrozně super.
OT jak vlastne dopadla ta 17 leta tehotna, co cekala dite s nejakym cizim fetakem, ale k diteti se chtel po porodu prihlasit jeji pritel a jeho rodice je s tim vypakovali?
Tu taky jeji vlastni rodice vyhodili z domu, ze nemaji misto
@PaníBovaryová píše:
OT jak vlastne dopadla ta 17 leta tehotna, co cekala dite s nejakym cizim fetakem, ale k diteti se chtel po porodu prihlasit jeji pritel a jeho rodice je s tim vypakovali?Tu taky jeji vlastni rodice vyhodili z domu, ze nemaji misto
tak toto si nepamatuji, ale vzpomněla jsem si na 17letou, která čekala dítě s rodinným přítelem a spolumajitelem firmy svého otce, jak to tajila a nikdy to neprozradí, s kým to dítě má
@stinga píše:
tak toto si nepamatuji, ale vzpomněla jsem si na 17letou, která čekala dítě s rodinným přítelem a spolumajitelem firmy svého otce, jak to tajila a nikdy to neprozradí, s kým to dítě má
Na tuhle diskuzi si taky pamatuju. Jak ta holka vlastne dopadla nebo spis ten jeji strejc, co s ni spal? Uz by mela rodit.
@lenkahav píše:
Na tuhle diskuzi si taky pamatuju. Jak ta holka vlastne dopadla nebo spis ten jeji strejc, co s ni spal? Uz by mela rodit.
no kdoví, to je tu pořád, někdo založí zajímavou diskusi s neobvyklým problémem, ale pak už se nikdy nedozvíme, jak to dopadlo - ale já myslím, že zrovna tahle ještě není tak daleko, že už by rodila
nebo už jo? že by to tak uteklo?
@PaníBovaryová píše:
OT jak vlastne dopadla ta 17 leta tehotna, co cekala dite s nejakym cizim fetakem, ale k diteti se chtel po porodu prihlasit jeji pritel a jeho rodice je s tim vypakovali?Tu taky jeji vlastni rodice vyhodili z domu, ze nemaji misto
Ahoj, tohle jsem náhodou taky sledovala. Poslední, co napsala zakladatelka je:
Dobrej, dopadlo to zatím tak, že jsem s malým u našich, protože mi na sociálce nic nedali, že se mají postarat máma s tátou. Je dobře, že je ta domácí výuka zase, takže v rámci možností zvládám i školu a přítel za námi dochází, jeho rodiče už pochopili, že s tím musí souhlasit, že je to jeho věc a už jsou celkem v klidu, když do dělá školu a vydrží nám to, tak jsou prej i ochotni nám pomoc do začátku, zatím ale bydlíme každý u svých rodičů a navštěvujeme se, dochází za námi. I táta je celkem v pohodě, má zavřeno hospody, tak je doma a I když byly otevrene, tak už moc nechodil, takže se dá říct, že jsme všichni spokojení, akorát peněz by mohlo být vic, ale to se nedá teď momentálně nic dělat, musíme vydržet. Tím, že malý nemá otce napsaného a bydlíme u našich tak nemám na nic zatím nárok, kromě rodicaku. Tak ale dá se to.
@stinga píše:
Tohle neznám, ale zaujalo mě, že nikdy to neprozradí, ale ty to víš a nejspíš nemalá část emimina
Nebyl by odkaz nebo název diskuse? Ta druhá zmíněná se jmenuje „Mají na to právo?“, kdyby byl zájemce o čtení ![]()
@mau-mau píše:
Tohle neznám, ale zaujalo mě, že nikdy to neprozradí, ale ty to víš a nejspíš nemalá část emiminaNebyl by odkaz nebo název diskuse? Ta druhá zmíněná se jmenuje „Mají na to právo?“, kdyby byl zájemce o čtení
no název si právě vůbec nepamatuju, jinak bych to zkoukla
@MartaLil89 píše:
U 15lete tehotne je potrat podle mne jedina moznost. Panbickarsko-snazilkovske kecy o zabijeni deti jsou blbost, ten pidi zarodek neni zadne dite. Kdyz ji potrat provedele lekar a ne andelickarka tak neplodna urcite nebude jinak by i vsechny zensky co sly na vyskrab kvuli ZT byly neplodne. A adopce je v tom pripade taky blbost, mucit 15letou tehotenstvim a porodem aby vyresila problem nejakemu neplodnemu paru je podle meDD jsou plne, kdo chce dite muze ho mit. Pary co chteji perfektni, bile novorozene a nic jineho at si pekne pockajiPříspěvek upraven 30.01.21 v 17:46
Ashermannův syndrom ale řada žen po revizích skutečně má.
@rozand píše:
Ashermannův syndrom ale řada žen po revizích skutečně má.
Je to mozne. Kdo vi kolik syndomu muzou mit zeny po porodu, zlast tak mlade zeny jako dcera zakladatelky
@MartaLil89 a kde je ta hranice, kdy to už není zhluk buněk ale je to dítě? Před takovymi 30 -40 lety bylo dítě předčasně narozené odsouzeno k smrti v čase, kdy jej dnes velmi úspěšně vypiplají. A o zrůdičkách od toho psychopata se tady snad nemusíme bavit. Takže kde je ta hranice? A kdo ji určuje? Pohodlnost a nezodpovednost ploditelů? Jako sexovat chtějí a dítě mít neumí, tak at se naučí odpovědnosti. Milá marto ty seš furt zhluk buněk… i když umíš psát na internetech
@Voltík píše:
@MartaLil89 a kde je ta hranice, kdy to už není zhluk buněk ale je to dítě? Před takovymi 30 -40 lety bylo dítě předčasně narozené odsouzeno k smrti v čase, kdy jej dnes velmi úspěšně vypiplají. A o zrůdičkách od toho psychopata se tady snad nemusíme bavit. Takže kde je ta hranice? A kdo ji určuje? Pohodlnost a nezodpovednost ploditelů? Jako sexovat chtějí a dítě mít neumí, tak at se naučí odpovědnosti. Milá marto ty seš furt zhluk buněk… i když umíš psát na internetech
Nekolikatydenni zarodek je 100% zavisly na matcinem tele a jeji deloze. V zadnem inkubatoru zit nemuze. Pokud je neco zavisle na mem tele tak ja rozhoduji jestli si to necham nebo ne. Mozek nema dostatecne vyvynuty takze za cloveka byt povazovan nemuze a ani bolest neciti. Nikdo nejde na potrat protoze je to sranda ale protoze ve urcitych situacich je to nejlepsi reseni. Ty pokud chces tak sexuj a vrhej miminecka kazdy rok, na nic lepsiho asi ami nemas kapacitu
ono vaginu ma kazda, mozek malo ktera
@mau-mau píše:
Tohle neznám, ale zaujalo mě, že nikdy to neprozradí, ale ty to víš a nejspíš nemalá část emiminaNebyl by odkaz nebo název diskuse? Ta druhá zmíněná se jmenuje „Mají na to právo?“, kdyby byl zájemce o čtení
už jsem to našla „Těhotná se ženatým a nejsem plnoletá“, je to z konce září, ale jak to pokračuje, nebo jak to dopadlo tam není - této holky mi bylo hrozně líto i celé její rodiny
@MartaLil89 píše:
Nekolikatydenni zarodek je 100% zavisly na matcinem tele a jeji deloze. V zadnem inkubatoru zit nemuze. Pokud je neco zavisle na mem tele tak ja rozhoduji jestli si to necham nebo ne. Mozek nema dostatecne vyvynuty takze za cloveka byt povazovan nemuze a ani bolest neciti. Nikdo nejde na potrat protoze je to sranda ale protoze ve urcitych situacich je to nejlepsi reseni. Ty pokud chces tak sexuj a vrhej miminecka kazdy rok, na nic lepsiho asi ami nemas kapacituono vaginu ma kazda, mozek malo ktera
nevyvinutý mozek tady na EM vidím u mnoha zakladatelek diskusí. ![]()