15 letá těhotná dcera chce bydlet u přítele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.1.21 13:19

15ti letá těhotná

Chci se zeptat mám 15ti letou dceru a chtěla by se přestěhovat k přítelovi jak se to dá zařídit??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
929
30.1.21 13:29

A to je v 15 těhotná? A kolik je příteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
30.1.21 13:31
@Anonymní píše:
Chci se zeptat mám 15ti letou dceru a chtěla by se přestěhovat k přítelovi jak se to dá zařídit??

Když ti to rodina schválí tak tam za jejich ticheho souhlasu můžeš být. Někdo musí být opatrivnikem dítěte. Někdo dospěly

• Citovat
  • Upravit
321
30.1.21 13:36

To je vtip? To jako, že právní odpovědnost za tebe převezme její přítel? Když nepůjde holka do školy, napíše ji omluvenku on… Když se jí narodí dítě, tak tě jen nemocnice nebo soud předvolá, ať jim podepíšeš papíry? 😲 Ty se o ni nebojíš a nechceš ji být nablízku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
30.1.21 13:37
@Anonymní píše:

Přítel musí souhlasit. Je plnoletý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
30.1.21 13:37

Nechápu otázku, jako že 15 léta dcera je těhotná a chce jít bydlet k příteli nebo jestli jde zařídit ať tam bydlí i když není těhotná.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
30.1.21 13:44

Tak ve vasi socialni skupine je to bezne, zeptej se kamosek :mavam: z davek, co ti ted prijdou, kup kufr, zabal obleceni a papa :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.01.21 v 13:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.21 13:44

@Sallema Chce jít bydlet k přítelovi když spolu čekají dítě

• Citovat
  • Upravit
2095
30.1.21 13:48
@Anonymní píše:
@Sallema Chce jít bydlet k přítelovi když spolu čekají dítě

V tom případě bych spíše chtěla aby byla dcera pod mým dohledem. Nebo přítel ji uživí, má sam být pro sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
30.1.21 13:50

A kolik je tomu chlapovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24741
30.1.21 13:53

:mrgreen: troll?
nebo se 15letá holka tu ptá, jak to udělat zdrhnout z domu k příteli a ještě k tomu zbouchnutá?
pokud ano, tak děvče, mamce říct pravdu.. pokud přítel pracuje a má bydlení a dítě chce, tak není vyloučeno, že spolu budete, ale spíš je někde v nájmu a studuje? brigáduje?
já jsem tolerantní matka.. i studující zamilované těhotné dceři bych pomohla, ale hodně by záleželo na okolnostech…mohu i odejít na rentu a převzít částečně péči o miminko než třeba holka dostuduje, ale to musí být splněno hodně předpokladů (např. dospělý milující zaměstnaný partner trvající na dítěti),
pokud jde o dva studenty, je bohužel nejlepší řešení potrat (zvláště pak v 15) a to už si pak asi zapamatuješ, že si máš jít pro antikoncepci, že..
snadné stěhování neexistuje, jsi mladistvá a i když máš občanku, tak máš pořád zákonné zástupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
30.1.21 14:05

@Lucy75 Doporučení jít na potrat? A bude si to do konce života vyčítat, že zabila své dítě… nebo může mít komplikace a zůstane potom neplodná jako moje spolužačka. Pokud by se nezvládala zatím starat o malé a její rodiče ani otec dítěte by ji nepomohli, může dát děťátko k adopci milujícím rodičům, kteří po něm touží a nebo prozatím ho dát do pěstounské péče, kde ho může navštěvovat a ať bude mít podmínky pro péči, vzít si ho zpátky a starat se o něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8848
30.1.21 14:08

Určitě na potrat, co jiného? Sama se o dítě postarat nedokáže. Nemá zázemí ani finance, ani dodělanou školu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.1.21 14:12
@Christienka píše:
@Lucy75 Doporučení jít na potrat? A bude si to do konce života vyčítat, že zabila své dítě… nebo může mít komplikace a zůstane potom neplodná jako moje spolužačka. Pokud by se nezvládala zatím starat o malé a její rodiče ani otec dítěte by ji nepomohli, může dát děťátko k adopci milujícím rodičům, kteří po něm touží a nebo prozatím ho dát do pěstounské péče, kde ho může navštěvovat a ať bude mít podmínky pro péči, vzít si ho zpátky a starat se o něj.

Jděte už do hajzlu s těma traumatama po potratech a adopcema :roll: každá druhá přijde o dítě, ale jak jde někdo na potrat, hned je neplodný. Potratů je 150 tisíc ročně a každá z toho má trauma, tak určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24741
30.1.21 14:12

@Christienka Cože!???
za prvé jsem byla první kdo napsal, že by jako babička pomohl,
potrat je obvykle to poslední.. (ovšem v 15 ano-to první co se nabízí..)..

Za druhé, tys někoho adoptovala? (já ano)! Víš, o čem vůbec mluvíš?
Nebo porodila dítě a dala k adopci? (to bych neudělala ani za cenu mé vlastní smrti)
co to tu meleš?
Vůbec nevíme, co to je za příběh a kdo se vůbec ptá a neznáme žádné okolnosti. A tvá hraběcí rada ala porodit a dát k adopci, to si zkus prva prosím sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze