Foto: 16 DPO a síla těhotenského testu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.10.25 16:47

16 dpo a síla tt

Ahojte, dneska bych měla být 16 dpo. Skoro neviditelného ducha na tt jsem měla 12 dpo včera i dneska mi přijde, že je čárka na tt pořád stejná a mam strach, zda není slabounká. Zpožděnou MS mám 4 dny. Vždy po zaschnutí testu čárka zesvětlá, ale objeví se hned v první sekundě, co se test namočí. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80
21.10.25 22:19

Test je podle mě hezky pozitivní, ještě se může vybarvit a slabší čárka nemusí nic znamenat. Můžeš zkusit jiné značky, ale nesoudila bych je mezi sebou, každá má jiné množství barviva. Pokud chceš mít jistotu, že hcg roste, zajdi obden na krev jako samoplátce. Pak taky můžeš třeba týden počkat a objednat se na gyndu.

Já osobně mám špatnou zkušenost s krví, proto jsem se zapřísáhla, že bez indikace doktora už si ji odebrat nenechám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
22.10.25 06:51

Já bych už netestovala a objednala se k doktorovi. Měla jsem to podobně, čárka nesílila ale nevěděla jsem že by sílit měla. Prostě jsem si řekla jů 2 čárky, testovala každý den jestli tam jsou a vůbec mi nepřišlo divné že 2 týdny po vynechání je ta čárka pořád stejná. Pak jsem začala špinit, v 6+5tt jsem byla u doktora kde téměř nic neviděl a pak jsem se rozkrvalcela a byl z toho potrat.

Ale abych tě uklidnila, jsou ženy co jen do moči vylučují méně hcg a tím pádem mají při zdravém těhotenství pořád takovou čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
22.10.25 09:11

Já to měla u všech těho, takhle :) až zhruba kolem 20dpo mi to sílilo, nemusí to nic znamenat :hug: objednej se na gyndu, a uvidíš. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.10.25 09:50

@Klarusa1999 za mě slabá čárka = biochemické. Ale třeba to u tebe nebude. Ja 13 dpo a stejnou čárku jsem mela i minule tehu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.10.25 10:44

@Rigal To není můj test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.25 13:13

Já jsem snad nikdy neměla úplně silnou čárku. A doma mi běhá tříleták. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.26 19:21

16 dpo clear blue test

Ahoj jsem 16dpo a mam na clear blue furt 1-2 14.unora posledni menstruace, 8.3. Jsem si dělala test mela jsem taky 1-2. Tak mam strach jestli mi to roste vůbec ten hormon. V týdnu jsem špinila asi ve středu ale přestalo to a byla to fakt troška. Bolesti nic nemam. Ja jen jestli nemáte někdo stejné zkušenosti! Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.26 12:09

@Remča16 a jak jste dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat