16 tt a nemám bříško

30
22.8.22 11:51

16 tt a neni bříško

Ahojky, chci se vás tu zeptat na par otázek 😄budu prvorodička, tudiz cekam sve první miminko vytouzene:smiling_face_with3_hearts: je normální ze v 16 tt nemám stále to krásné těhotenské bříško? Jeden den ho mam krásné a druhy den jako by nebylo :/ pritom nejsem nějak moc hubena mam 60 kg a 155 cm
Je možné citit jemné opravdu jemne pohyby miminka? 🤔
Prsa mi jeste nejak nenarostla, je v tom problem?
Predem bych se omluvila za,,hloupé "otázky, nemam koho se zeptat🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.8.22 11:56

@SabinaM24 mojí kámošce sanitak vynadal, že šílí, dovezl ji do porodnice a za hodinu bylo dítě (3,5 kg) na světě.. druhý den se jí došel omluvit s kytici.. neměla žádné břicho, fakt ne :think: a to byla hodně hubená :think: já mám větší břicho jak ty a to jsem na začátku, ale 4.dite :mrgreen: vůbec neřeš velikost bříška, ničemu to neodpovídá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.8.22 11:59

@martina.se právě ze se nekdy obavam, ostatní známé, kdyz cekali prvnii dítko tak měli uz velky krasny bříška v 11 tt melo 4,5cm ted uz by melo byt o dost vetsi, a to bříško me nekdy zaráží 🙈jinak děkuji 💘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.8.22 12:02

@SabinaM24 ne, tohle fakt není směrodatné. U prvního na mě nebylo nic vidět ani ve 24 tt :mrgreen: u třetího ve 12 Tt těhotenské kalhoty, jinam to nešlo :mrgreen: :lol: teď 10 TT a nenosit jen tepláky, už přes břicho nic nedám :think: to máš to samé jako přibírání, u prvního 25 kg, u druhého 30 kg, u třetího 10 kg. A to jsem u toho třetího měla pupek jak při dvojčatech :mrgreen: :lol: tohle jsou strašně indivindy věci a každá žena to má jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
22.8.22 12:03

Ja neměla břicho do 24tt :mrgreen: neboj, naroste, buď rada..začínala jsem na 55kg a končila na 63kg ;) a 158cm mám..už mám teda doma sedmimesicniho :D pohyby můžeš určitě cítit, ja cítila od 18tt :kytka: prsa se mi zvětšila hned, ale pak už zůstala, každá to má jinak, přeji hezky průběh těhotenství :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
22.8.22 12:04

Já u prvního dítěte neměla břicho ještě ve 20tydnu a vlastně až tak od 28 týdne si lidi začali všímat že nejsem prejedena ale těhotná :lol:..pohyby jsem cítila od 17tt…teď podruhé mám břicho viditelně větší už tak od 10tt a pohyby jsem zas začala cítit až ve 21tt…nicméně ani teď to není takové to klasické vyklenuté těhotenské břicho..vypadám prostě tlustá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.8.22 12:05

@martina.se ja za ty 4 mesice pribrala jen takovych 7 kg,😄a z okolí posloucham reci ze kde mam břicho ze to jrn hraju 🤦🏽‍♀️
Jinak dekuju, uklidnilo me to😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
22.8.22 12:07

Prvorodicky drží dyl pohromadě, další děti jsou vidět daleko dříve ;) neboj, určitě se dočkas a pak se ho ještě rada zbavis, něco se tam rýsuje ;) :kytka: Navíc to miminko samotné je v tomhle týdnu ještě hodně maličké a lehoucke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.8.22 12:08

@Petrussee
Tak to jsme stejne na tom zacala jsem taky nrjak na 55 kg, a ter uz teda 61 kg v 11 tydnu pak uz jsem se nevazils radši hh
Dekuji jinak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.8.22 12:11

Právě se taky citim tlustá, nekdy si rada vezmu obleceni, ze jde videt bříško uz, ale koukám na to okoli, co nevi ze jsem tehotna tak si prijdu tlusta a stydim se pak aby si nerikali ze jsem tlustá 😄protoze ja mam docela hubene ruce, jen stehna mam dost siroka a tak nevím neslo by ke me rict vyzrane bricho:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
22.8.22 12:16

@SabinaM24 neboj, menší břicho je lepší, pak už to břicho tahat je fuska :mrgreen: ja taky měla jen břicho :mrgreen: jinak hubený ruce a nohy, ale to mi zůstalo po celou dobu ;) zase musím říct, jak jsem tolik nepribrala, tak nemám žádné strie a jsem ještě hubenejsi než před tehotenstvim :mrgreen: protože tahat porad mimco je taky fuska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
22.8.22 12:22

Buď v pohodě.. já budu ve středu začínat 32tt a teprve si lidé začali všímat… že jsem těhotná … a jak se zeptají ve kterém měsíci jsem.. tak mi nevěří … :mrgreen:
Měřím 168 a vážím (teď 59,5kg) před těhotenstvím 51,5kg
Při první dceři 48kg a ve 35+5 jsem vážila 62,5kg … ale rodila jsem dřív.. jinak by ještě váha šla trošku nahoru
Ale velikost bříška opravdu nevypovídá o ničem :) bud ráda, že nemáš nějaké mega břicho :) můžeš alespoň nosit svoje oblečení a nemusíš nakupovat hned nové, větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
22.8.22 12:23

Velikost břicha je individuální, u mě šlo vidět až někdy v 6m, rodila jsem s poměrně malým. Prsa taky vesměs stejná, na kojení velikost prsou ani bradavek stejně nemá vliv. Pohyby teoreticky ano, častější u prvorodičky je to až po 18tt, klidně po 20tt, ale teoreticky možné to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
22.8.22 12:23

Těhotenství na mně kamarádka nepoznala ani ve 34.tt, takže buď v klidu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.8.22 12:31
@SabinaM24 píše:
@martina.se právě ze se nekdy obavam, ostatní známé, kdyz cekali prvnii dítko tak měli uz velky krasny bříška v 11 tt melo 4,5cm ted uz by melo byt o dost vetsi, a to bříško me nekdy zaráží 🙈jinak děkuji 💘

V 11tt jsem velké břicho neměla. Prsa mám větší normálně. Opravdové břicho jsem měla až ve 30tt. Ještě budeš ráda, ono nosit hodně kilo navíc a obří břicho není zrovna slast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí