Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj trochu OT, ale 16.8 2013 jsem na fifkách rodila já
Přeji pohodový porod a doporučuji nadstandard ![]()
@Deninina je to lepší s nadstandartem jo?? Ale v tom případě bych na pokoji byla sama chápu to správně??
@Deninina o penízky zas tak nejde, ale jde mi o to, že nebudu moci si s nikým pokecat… Nebo na to nebude pomyšlení?? ![]()
@lovesmile no ja nevím jak jsme to zadala trošku v tom tápu, učím se…
a nemůžu najít kde to změnit:)
K tomuto datu ani Fifejdam nic nemam, jen sama na pokoji bych po porodu byt nechtela, ja byla rada, ze si muzu s babama pokecat, byla sranda ![]()
@Klementyna no já si taky právě myslím, že je to lepší, než tam někde sama, je třeba trošku popovídat, a poradit se, ještě v tom začátku, neboť toho bude wela, a je toho hodně co se prvorodičky musí naučit… ![]()
@Deninina
Na Fifkach stoji nadstandart 700? To je dost teda..a nevis kolik mamin je vetsinou na normalnim pokoji? Ja se toho celkem desim, tak asi zacnu setrit
.. jinak ja 12.6.jdu na ten kurz predporodni… neuvazujes? @Barbora77
@Klaudinka88 píše:
@Deninina
Na Fifkach stoji nadstandart 700? To je dost teda..a nevis kolik mamin je vetsinou na normalnim pokoji? Ja se toho celkem desim, tak asi zacnu setrit.. jinak ja 12.6.jdu na ten kurz predporodni… neuvazujes? @Barbora77
naopak, to je velmi levné
v jiných městech je nadstandart za noc nad tisícovku. U nás konkrétně 1 200.
@Klaudinka88 No taky mam v planu jit 12.6. Na ten predporodni kurz ja teda doufam, že mi to vyjde časově, neboť dělám zkoušky a když v ten den bude zkouška tak se kurzu nezučástním ![]()
Holky jako já bych už bez nadstandardu nerodila. První noc jsem měla na pokoji smradlavou cigánku, která mi hulila z okna a sestřička ji nic neřekla. Druhý den mi tam dali babu která rodila po 3, ale kvůli každému prdu si volala sestřičku. Za první dva dny jsem spala dohromady 6 hodin a když ji naklusala návštěva o 6 lidech se dvěma malýma děckama, které nám chodili na záchod, tak jsem to už psychicky nedala. Ve sprše nejsou závěsy, takže když jsem chtěla na záchod, tak se prostě nedalo ani osprchovat. Normálně jsem se na sesterně zhroutila, že už to nezvládám, nadstandardy nebyly volné, tak nakonec se za mě jedna sestřička přimluvila a poslali mě na gynekologii a tam jsem měla konečně klid. Pak se mi krásně rozjela laktace, malý začal spát a vše bylo v pohodě. Personál je tam fakt super, neměla jsem problém, ale ty pokoje o ničem. Navíc já si raději pokecala s kámoškou po telefonu, než s cizí ženskou ![]()
@Klaudinka88 píše:
@Deninina
Na Fifkach stoji nadstandart 700? To je dost teda..a nevis kolik mamin je vetsinou na normalnim pokoji? Ja se toho celkem desim, tak asi zacnu setrit.. jinak ja 12.6.jdu na ten kurz predporodni… neuvazujes? @Barbora77
Já byla na nadstandardu na gynekologii a měla jsem to z 600
Ale nebylo to tam přizpůsobené pro mimčo, takže mi museli přivézt přebalovák a nemohla jsem tam malého pohodlně umýt, ale to mi zas tak nevadilo, hlavně, že jsem měla klid. Všechno jsem řešila se sestřičkama po telefonu a chodili jen 2× denně a jednou v noci, žádné courání po pokoji 10× za den a rušení + televize a já byla fakt spokojená ![]()
@Klementyna píše:
K tomuto datu ani Fifejdam nic nemam, jen sama na pokoji bych po porodu byt nechtela, ja byla rada, ze si muzu s babama pokecat, byla sranda
To jsi měl asi štěstí na spolubydlící, to já bych si taky pokecala, ale fat se nedalo ![]()
@Deninina
Tak právě toho se bojím…už tak to bude náročné a jsem na tyhle věci celkem přecitlivěla, tak se zkusím informovat na nadstandart, akorát horší když nebude volný no ![]()