Termín porodu přelom říjen/listopad 2014

2557
8.5.14 10:29

Termín porodu přelom říjen/listopad 2014

Zdravím. Najde se někdo, kdo má termín na konci října/začátku listopadu? Já jsem dnes 15+4, TP 26.10. Co vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
314
8.5.14 10:53

Nazdárek :D já mám o měsíc později, tj. přelom listopadu a prosince :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
8.5.14 11:07

Ahoj, já jsem dnes 16+2 a termín mám 21.10. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
8.5.14 11:28

Ahoj, já mám termín 11.11. :D dneska 13+2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.5.14 12:08

Ahoj holky, můžu se přidat? Já jsem 14+3, termín mám 3.11. Jak jste na tom vy? už víte pohlaví? Mě včera dr. řekla, že to vidí na holčičku :)… Nějak se na to nechci upínat, protože je mi jasné, že se to může změnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
8.5.14 12:10

Ahojky já den 15+0 - termín podle UZ - 30.10. podle MS 2.11.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
8.5.14 13:46

@Brenda71 Ahoj, já jsem dneska 15+2 a TP mám 28. 10. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2557
8.5.14 13:51

Zdravím holky :mavam:. Já vám psala každé odpověď zvlášť a celý příspěvek se mi smazal :?. Některá jste jen kousek ode mě… Založila sem tuhle diskuzi, protože bych si ráda psala s holkama, co mají podobný termín a taky neví, jestli budou rodit v říjnu nebo nakonec začátkem listopadu :). Až se bude termín blížit, ve skupince TP v říjnu, kde sem, už budou všechny odrozené a já se ještě budu klepat :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2557
8.5.14 13:54

Jak to zatím máte s výbavičkou pro mimčo? Já čekám na nákupy, až budu vědět pohlaví. Trochu mě děsí, že to bude na zimu, tak mimčo bude asi potřebovat spoustu vrstev pidioblečení :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2557
8.5.14 14:38

@eržule Máš termín přímo na moje výročí s přítelem :srdce:. Moooc hezký datum :srdce: :D

@Kacenka020 Přesně na Martina…to budeš mít asi už listopaďátko :)

@Alie Já pohlaví zatím nevím, snad v pondělí. Tady bych holku brala trochu s rezervou než to potvrdí i příště. Kluk je jasný… Z holky ještě může být kluk, když pindíka schovává :D. Sestřenka proto šla na 3D UZ, aby si potvrdila holku.

@lovesmile @kovka3 To sme skoro stejně…jen 4 dny od sebe :). Akorát mě termín dle UZ a MS sedí skoro přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2557
8.5.14 14:40

@Ketule007 Tak uvidíš, jestli budeš mít mimčo v listopadu nebo prosinci. Ale tímpádem Vánoce už určitě budou s prckem…

To mě ani nenapadlo, že na konci října/začátku listopadu porodíme a pak šup, za chvilku hned první Vánoce s mimčem :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.5.14 15:14

Jo jo, všechny nás to čeká :)… taky se popravdě děsím, že „kočárkové“ období prožijeme na zimu, ale nu což, všechno má své + a -. A jak jste na tom s tatínkama k porodu? Ten můj se stále cuká, že si myslí, že je to záležitost jen ženské, ale doufám, že obrátí, stačilo vidět, jak se rozplýval po prvním ultrazvuku, na kterém byl se mnou :). Popravdě bych ho tam radši měla :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
8.5.14 15:20

@Brenda71 ahojky :-) já mám termín 25.10. :)… Tak ráda s tebou pokecám, ale mám rok a 5 M chlapečka, tak moc nestíhám… teď čekáme druhého kluka… Co ty? Zatím nevíte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2557
8.5.14 15:39

@Alie Kočárkové období trvá rok, ne? Celou dobu zima nebude :D. Pořídíme nějaký fajn fusak a bude :). Jinak můj u porodu bude, pokud to teda stihne, v práci se to ale snad bude dát domluvit. Viděla jsem ale video, kdy chlap byl naprosto vyplašený u toho porodu. Měl v očích úplnou hrůzu :lol:. Jsem prvorodička, tak jestli mám čekat třeba i 6 hodin, nechci tam být sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2557
8.5.14 15:43

@babettka Ahoj. Jůůů, to sme stejně. Já totiž pro sebe mám termín 26.10., ale u doktora 25.10. :D. Rovnou poslední měsíc si totiž nejsem jistá, jestli Ms byla 18. nebo 19.1… Možná sem totiž 18 jen špinila, bolesti sem měla až 19. Nevěděla sem, že to bude rovnou tak důležitá Ms :mrgreen:.

Ale ten jeden den je stejně naprosto fuk a v toleranci. Podle UZ to spíš odpovídá tomu termínu 26.10. Termín je ale stejně +- týden nebo tak, že… Už si byla na tripple testu? A na tom placeném screeningu si byla? Já jdu na tripple teď v pondělí, tak snad se dozvím i pohlaví. Budeš mít děti kousíček od sebe. Takhle to bylo plánované? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí