Termín porodu 22.5.2014

123
16.5.14 17:01

Termín porodu 22.5.2014

Zdravím, má tady někdo stejný termín jako my? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4838
16.5.14 17:13

Teeeeemer :) my mame 23.5. jak se citis? prvni mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
16.5.14 17:15

@Ulla Ahoj, hlásím, že my máme taky 22. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
16.5.14 17:16

Jsem prvorodička.. co vy, maminky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
16.5.14 17:17

A kde rodite? my cekame prvni / holku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
16.5.14 17:18

My máme taky první a čekáme podle doktorů taky holčičku :). Porod máme zaregistrovaný v Praze na Vinohradech. A jak se připravujete na porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
16.5.14 17:22

Jéé už jsem myslela že jsem snad sama :lol: Cítím se úplně skvěle, žádné problémy, nic nenatíka, nic nebolí ani se mi nechce věřit že za chvilku budu rodit :-O teda doufám že za chvíli, ve středu jsem byla na prohlídce a žádné otevírání se nekoná, ale podle p. mudra to do termínu bude, sice nevím podle čeho soudí ale dejme tomu :) Ju, první mimi. Bude to holčička a jmenovat se bude Natálka :srdce: A jak to probíhá u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
16.5.14 17:26

@Ulla No ne, takže všechny budeme mít zřejmě dcerušky :). No, já se mám taky prima, trošku mi natékají nohy, tu a tam není dobře od žaludku, nízký tlak, pobolívá kolem čípku.. ale jinak v pohodě :D. Naše princezna bude Aninka a na porod to zatím taky nevypadá.. jenže příští týden mají být prý bouřky :). Tak uvidíme. A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
16.5.14 17:33

@AaaNi já mám tlak naopak trochu vyšší a kolem čípku mě taky tak divně bolí nebo spíše píchá jak kdyby jehličkou :) A poslíčky máš? Já jen sem tam, občas mě to večer vzbudí, ale spíše než bolest je to zatím jen nepříjemné. Jsem zvědavá jaké to bude až to doopravdy začne :think: Z Nového Jičína a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
16.5.14 17:36

@Ulla Poslíčky nemám.. nebo jestli se tak dá klasifikovat to, že mi miminko tu a tam zatlačí na čípek a zabolí to, jakoby taky píchne. Nevím, snad to při porodu nebude takováhle bolest celou dobu.. Já jsem z Prahy :). Zkoušela jsi něco na roztažení hráze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
16.5.14 17:46

@AaaNi Piju jen maliníkový čaj, ani moc nevěřím že by měl nějaký efekt, ale kdyby náhodou… :mrgreen: Jednou jsem zkoušela masáž hráze ale nešel mi pořádně udělat ten správný pohyb a celkem to bolelo. Nedávno jsem se dozvěděla o věcičce s názvem Epi-no, kdybych se o tom dozvěděla dříve tak to asi zkusím, z celého porodu se nejvíce bojím nástřihu 8o A snažíš se něják urychlit porod? Já se čvachtám v horké vodě a chodím po schodech, ale efekt O, jen musím říct že po milování mám trochu větší stahy, možná že to je ta správná cesta :andel: A kolik je ti let? Mě 22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
16.5.14 17:56

@Ulla No vidíš :), tak to jsme skoro na stejné lodi, mně je 23 ;). Jsme mladé a určitě to na porod bude mít vliv! Masáž hráze jsem vůbec nezkoušela, dozvěděla jsem se o Aniballu (obdoba Epina, které je ale 2× tak drahé). Cvičím s ním, ale zasekla jsem se, protože jsem se poranila a hodně to bolí. Takže nevím, jestli ještě něco natrénuji.. jsem věřící, takže na to jdu ještě metodou modlitby :)). Porod neurychluju, ale ne že bych se nějak šetřila.. občas popoběhn, uklízím a dělám relativně všechno.. a bydlíme ve 2. patře bez výtahu :). A jak se ty stahy poznají? Asi jsem je ještě neměla :)
A co se nástřihu týče, myslím, že to není zas tak strašné, protože to jednak v tu chvíli prý necítíš a za druhé se hráz při šití dá narozdíl od vyšších partií pochvy umrtvit. V každém případě si vezmi do porodnice nafukovací kruh na případné pohodlnější sezení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
16.5.14 17:58
@Ulla píše:
Jéé už jsem myslela že jsem snad sama :lol: Cítím se úplně skvěle, žádné problémy, nic nenatíka, nic nebolí ani se mi nechce věřit že za chvilku budu rodit :-O teda doufám že za chvíli, ve středu jsem byla na prohlídce a žádné otevírání se nekoná, ale podle p. mudra to do termínu bude, sice nevím podle čeho soudí ale dejme tomu :) Ju, první mimi. Bude to holčička a jmenovat se bude Natálka :srdce: A jak to probíhá u tebe?

haha, u mne take nic nenatika a nase mala bude take NATALKA :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
16.5.14 18:04

@AaaNi Tak na to uklízení moc nevěřím, lítám s hadrou pořád a něják to nepomohlo :mrgreen: Já poslíčky cítím tak že mi prostě ztvrdne břicho, jako bych tam najednou měla kámen a cítím jakoby tlak, když je to večer tak ještě k tomu tlaku menstruační bolesti, ale myslím že je to hodně individuální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
16.5.14 18:06

@nadus vybrali jsme si krásné jméno :kytka: ale pro holčičky je hodně nádherných jmen, s klukem bych měla větší problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí