Poradna duly
Jana Čurdová
My teda taky
Doufám že mi zítra na kontrole řeknou že už aspoň něco začíná, chtěla bych p. doktora poprosit o Hamiltona ať už to mám za sebou ![]()
@Ulla píše:
My teda takyDoufám že mi zítra na kontrole řeknou že už aspoň něco začíná, chtěla bych p. doktora poprosit o Hamiltona ať už to mám za sebou
mne delat dr. Hamiltona uz 3 krat a nic z toho / mala se jen tak neda ![]()
Jo jinak zitra je 22.5. a ja se docetla, ze osudove cislo pro jmeno Natalie je 22. pekna nahoda… mozna to i bude osud? uvidime… ![]()
@nadus Opravdu? To jsem nevěděla, tak snad porodíme zítra!
Už bych se možná ani nedivila, bříško bolí při poslíčkách čím dál tím víc tak čekám kdy už to konečně bude pravidelné
A Hemilton prý jen požduchne když už je všechno nachystané ![]()
Tak dneska na kontrole otevřená na jeden prst, Hamilton a už mě chytají křížové bolesti tak nevím, po teplé sprše to nepřešlo ![]()
Já jdu na kontrolu zítra, tak doufám, že pro mě budou mít dobré zprávy. Už bych to ráda měla za sebou, hlavně už jsem hrozně zvědavá. Čekáme taky holčičku.
@Ulla píše:
Tak dneska na kontrole otevřená na jeden prst, Hamilton a už mě chytají křížové bolesti tak nevím, po teplé sprše to nepřešlo
no teda, drzim palecky at to mas dnes za sebou ![]()
@Ulla Taky přeju šťastný porod! Já jdu na kontrolu taky zítra.. tak se uvidí
. A holky, zítra má přijít studená fronta a bouřky.. ![]()
@nadus @AaaNi Děkuji, už to trvá 8 hodin, ale nepravidelně mezi 5-11 minutama tak jsem zvědavá kdy to bude, doufám že teda ještě dneska když je 22 osudové číslo pro Natálky ![]()
@Ulla píše:
@nadus @AaaNi Děkuji, už to trvá 8 hodin, ale nepravidelně mezi 5-11 minutama tak jsem zvědavá kdy to bude, doufám že teda ještě dneska když je 22 osudové číslo pro Natálky
teeeeda, no tobe se to mozna fakt rozjizdi / u nas nic… mala spokojene brouzda briskem a maminka uzira melouna
![]()
@nadus Doufám, nevím jak by to mělo jinak bolet, ale jsem z toho nervozní protože třeba 5* po sobě mě to chytne po 5 minutách a potom najednou zase nic 10 minut, potom zas po 8 minutách a ted zase po 4 min… bojím se abych nerodila doma
ale říkám si že dokud to není pravidelné.. ![]()
@Ulla píše:
@nadus Doufám, nevím jak by to mělo jinak bolet, ale jsem z toho nervozní protože třeba 5* po sobě mě to chytne po 5 minutách a potom najednou zase nic 10 minut, potom zas po 8 minutách a ted zase po 4 min… bojím se abych nerodila domaale říkám si že dokud to není pravidelné..
hele nevim, jsem prvorodicka, co jsme ve skupine, tak tam nektere ani toto nemeli a rovnou byli otevrene… ja bych ale take cekala.. nevim jak daleko mas porodnici, ja tak max 10 minut…
@nadus tak už přes hodku kontrakce se stupňujícími se bolestma po 4-5 minutách, vana to ještě zhoršila, takže se nachystám a jedeme
![]()