Termín porodu 22.5.2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
21.5.14 16:06

My teda taky 8o Doufám že mi zítra na kontrole řeknou že už aspoň něco začíná, chtěla bych p. doktora poprosit o Hamiltona ať už to mám za sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
21.5.14 17:06
@Ulla píše:
My teda taky 8o Doufám že mi zítra na kontrole řeknou že už aspoň něco začíná, chtěla bych p. doktora poprosit o Hamiltona ať už to mám za sebou :mrgreen:

mne delat dr. Hamiltona uz 3 krat a nic z toho / mala se jen tak neda :mrgreen:

Jo jinak zitra je 22.5. a ja se docetla, ze osudove cislo pro jmeno Natalie je 22. pekna nahoda… mozna to i bude osud? uvidime… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
21.5.14 18:59

@nadus Opravdu? To jsem nevěděla, tak snad porodíme zítra! :D Už bych se možná ani nedivila, bříško bolí při poslíčkách čím dál tím víc tak čekám kdy už to konečně bude pravidelné :) A Hemilton prý jen požduchne když už je všechno nachystané ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
21.5.14 21:51

Hlásím, že my stále 2v1 :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.5.14 12:42

Tak dneska na kontrole otevřená na jeden prst, Hamilton a už mě chytají křížové bolesti tak nevím, po teplé sprše to nepřešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.5.14 12:52

Já jdu na kontrolu zítra, tak doufám, že pro mě budou mít dobré zprávy. Už bych to ráda měla za sebou, hlavně už jsem hrozně zvědavá. Čekáme taky holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
22.5.14 12:55
@Ulla píše:
Tak dneska na kontrole otevřená na jeden prst, Hamilton a už mě chytají křížové bolesti tak nevím, po teplé sprše to nepřešlo :mrgreen:

no teda, drzim palecky at to mas dnes za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
22.5.14 12:59

@Ulla Taky přeju šťastný porod! Já jdu na kontrolu taky zítra.. tak se uvidí :). A holky, zítra má přijít studená fronta a bouřky.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
22.5.14 13:10

Taky doufám, že nám to zítra rozjede u bouřky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.5.14 18:09

@nadus @AaaNi Děkuji, už to trvá 8 hodin, ale nepravidelně mezi 5-11 minutama tak jsem zvědavá kdy to bude, doufám že teda ještě dneska když je 22 osudové číslo pro Natálky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
22.5.14 18:11
@Ulla píše:
@nadus @AaaNi Děkuji, už to trvá 8 hodin, ale nepravidelně mezi 5-11 minutama tak jsem zvědavá kdy to bude, doufám že teda ještě dneska když je 22 osudové číslo pro Natálky :hug:

teeeeda, no tobe se to mozna fakt rozjizdi / u nas nic… mala spokojene brouzda briskem a maminka uzira melouna :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.5.14 18:23

@nadus Doufám, nevím jak by to mělo jinak bolet, ale jsem z toho nervozní protože třeba 5* po sobě mě to chytne po 5 minutách a potom najednou zase nic 10 minut, potom zas po 8 minutách a ted zase po 4 min… bojím se abych nerodila doma 8o ale říkám si že dokud to není pravidelné.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
22.5.14 18:43
@Ulla píše:
@nadus Doufám, nevím jak by to mělo jinak bolet, ale jsem z toho nervozní protože třeba 5* po sobě mě to chytne po 5 minutách a potom najednou zase nic 10 minut, potom zas po 8 minutách a ted zase po 4 min… bojím se abych nerodila doma 8o ale říkám si že dokud to není pravidelné.. :think:

hele nevim, jsem prvorodicka, co jsme ve skupine, tak tam nektere ani toto nemeli a rovnou byli otevrene… ja bych ale take cekala.. nevim jak daleko mas porodnici, ja tak max 10 minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.5.14 20:31

@nadus tak už přes hodku kontrakce se stupňujícími se bolestma po 4-5 minutách, vana to ještě zhoršila, takže se nachystám a jedeme :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
22.5.14 21:00

@nadus Dělala jsem teď přesně to samý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie