Poradna duly
Jana Čurdová
Děvčátka máte taky takový termín, a máte jasno kde pujdete rodit??
@Barbora77 mám o den dřív
a jasno v tom tedy nemám, protože se budu stěhovat.. zrovna jsem tu pár dní zpět zjišťovala co a jak ![]()
Aha aha, a kde maš v plánu se stěhovat?? A jak se citíš?? No já právě uvažuji nad Fifejdy ale nevím, někdo chválí, druhý zase nadáva!! Tak nevim;-)
@Barbora77 ty jsi ostravská, to je dobrý vtip. Mam se stěhovat tam. Zvažuju porubu nebo Fifejdy
a taky nevím, kam.. jinak teď je mi celkem fajn, když se mi dítě nesnaží vyrazit dech.
@martina.se Tak to je fajn, jestli pujdem na fifejdy, možná bychom se potkaly:-D No a odkud se stěhuješ??
Copak čekáš, chlapečka nebo holčičku??
@Barbora77 zatím netuším, nechce se ukázat. Teď jsem ve Frýdku.
Tak to neni zas tak daleko
No tak, že by jste měly překvapení k porodu?? ![]()
@Barbora77 taky nevíš? já jsem zvědavá, co na dalších kontrolách. ono se mi to totiž s každou mění. Já očkávám kluka, chlap holku
ale tak důležité je zdravé mimino, ať to bude cokoliv.
Ja vim, my čekáme chlapečka,,Matýska" Věděli jsme to docela brzy a jak jsme byli na 3D+4D ultrazvuku tak řekli 100% chlapeček ![]()
@Barbora77 píše:
@martina.se Marti a to je vaše první dítě?
společné jo
jinak já mám z předchozího vztahu 8mi letého kluka, chlap má 2 už starší děti.
@Barbora77 píše:
Ja vim, my čekáme chlapečka,,Matýska" Věděli jsme to docela brzy a jak jsme byli na 3D+4D ultrazvuku tak řekli 100% chlapeček
jinak já byla na 3D, ale mimino odmítlo spolupráci, mam ho vyfocené jen zboku - ucho, ruku v papule, to je tak všechno ![]()
A tak taky dobrý
u nás se sice moc nechtělo hýbat, neboť jsem byla zrovna po vyšetření cukrovky, ale nebylo to nejhorší ![]()
@Barbora77 to moje se strašně vrtělo, pak se otočilo zadkem a nazdar ![]()
Termín porodu, a nejspíš Fifejdy, kdo tam má v plánu jít nebo už tam byl, chtěla bych názory, děkuju ![]()