16.tt mlezivo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
748
5.1.14 08:16

16tt mlezivo

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda s tim má nekdo zkusenost.Jsem 16+5 a asi uz tyden mi tece mlezivo sice jen z jednoho prsa ale poradne. Mám strach že pak nebudu mit mleko. Navic me hrozne bolí obe prsa :( Nějaka rada aspon na tu bolest? Děkuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
427
5.1.14 08:44

Mně teda mlezivo začalo téct v 6. měsíci, doktor říkal, že to není úplně obvyklé, ale že to je v pořádku. Hlavně se to nesmí nějak odstříkávat nebo prostě ty bradavky mačkat…kvůli riziku předčasného porodu. Mlezivo mi teklo (i když teda spíš po kapkách) až do porodu. A rozhodně jsem pak teda mléka neměla málo:-) Spíš naopak. Ale prsa mě teda v těhotenství nebolela vůbec, takže s tím neporadím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
5.1.14 08:54

Ahoj, mě to začalo asi týden před tím, než jsem vůbec zjistila, že jsem těhotná.. byl to můj prvotní příznak a pořád trvá :) ale jinak ok :) a budu začínat 9. týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
5.1.14 09:02

Ahoj, já už si npamatuju přesně, ale taky mi teklo. Myslím, že to bylo tak kolem 5. měsíce a mlíka jsem měla na rozdávání, nakrmila bych aspoň 4 děti naráz. U druhého mi neteklo nic a mlíka skoro nestačilo ani pro to jedno moje, takže já bych řekla, že když teče, mlíka budeš mít po porodu dost dost dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
5.1.14 11:34

Děkuju za info :) ja jdu k Dr. az 15 tak se ji chci zeptat jestli neni brzo, jinak chlap by se tak rad s nema mazlil prej pedtim byly prsa skvely ale ted ze je mam jak Pamela ale bohuzel jen se dotkne uz to tece takze je po romantice :( no snad to prejde a bude treba nebo to ted uz potece porad az do porodu? Jinak bojim se ze mleko mit nebudu protoze uz ted mam dohodnuteho cisare a cetla jsem ze po nem se nekdy laktace zastavi :( no uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
5.1.14 12:26

V klidu - mlezivo mi teklo celé čtyři měsíce před porodem, rodila jsem císařem a už druhý den po porodu jsem kojila jak o život. Malá z porodnice odcházela s porodní váhou, takže se rychle vypapkala.:-) Císař neznamená automaticky zastavení laktace. Nemá cenu se tím stresovat dopředu. Stejně neovlivníš, jestli mléko bude, nebo nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
5.1.14 13:44

@Darebačka to vim :) jen me zajimaly nazory tak uvidime no jak to pujde dal… jinak z toho nemam zadnou panickou hruzu jen by me to mrzelo to je asi pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.12.14 02:40

Ahoj holky chtela jsem se zeptat dnes jsem 20+2 a zacalo mi tect z prsa lehce mlezivo takze je to normalni? Dekuji moc mela jsem strach jsem prvne tehotna a nerada bych aby se cokoliv pokazilo dekuji vam mockrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
1.12.14 08:27

@domcuse Normální to je. Prsa si nějak nedráždi, hlavně pokud máš do toho třeba i problémy s tvrdnutím břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
1.12.14 09:30

@domcuse Hlavne netřít bradavky… tim se vyvolava porod.. ja mela mlezivo brzo a nakonec kojila 3 dny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí