18 lety syn je "mimo"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
27.1.23 11:28

18 lety syn je "mimo"

Zdravím, nevim si rady s 18 letym synem! Během roku prožil rozchod dost ho to vzalo, pak úraz ruky, který se doteď nezhojil. Syn byl pohodový chytrý inteligentní kluk. Cvičil atd…měl zájem a pečoval o sebe. Poslední půl rok o sebe nedbá. Začal občas hulit trávu a baví se se špatnými lidma. To by nebylo tak hrozně kdyby nebyl místa má mimo! Dělá divné věci nasadí si kapucí a leží na zemi, nebo si nasadí moje prstýnky na prst a kouká si na ruku. Na mě se dívá nepřítomným pohledem, začne se motal po kuchyni a jakoby nevěděl co dělá. Všimla jsi toho učitelka, mistr je to viditelné a tyto stavy má i když není zhulený. Sám mi někdy říká mami chci být normální nejde mi to nemůže se soustředit nemůže se učit a zapomíná. Nemůžu po něm ani nic chrit. Někdy je v pohodě jindy přemýšlí jak 3 lety! Jsem z toho strašně zoufalá. Nikdo nám nechce pomoct. Byli jsme u psychiatra a ten nám po psychologickém vyšetření tvrdil že je v pořádku a že mu údajně chybí motivace! Vůbec se s náma dal o tom nebavil! Prostě synovo chování není normální! Já to vidím, ale nikdo jiný! Má problém ráno vstávat během týdne 3× zapomel někde batoh neví kde! No prostě je to strasne. Prosím má někdo podobnou zkušenost? Budu ráda za vše. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35489
27.1.23 11:42

Testy na drogy jste mu dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
27.1.23 11:42

Nezačal s jinými drogami? Některé věci umí udělat z mozku bramboracku. Doslova. Lidé posunutí mimo místo a čas. Mimo realitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.1.23 11:45

Taky se přikláním k drogám :? Tráva „semtam“ by tohle neudělala, buď hodně přidal, nebo přešel na něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
27.1.23 11:48

Travka tohle úplně nedělá. Bere něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
27.1.23 11:48

Taky bych to tipovala na nějakou jinou drogu než trávu…bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
27.1.23 11:49

Drogy, buď ve velkém tráva, nebo něco jiného. A nebo mu ta tráva rozjela nějakou psychickou poruchu. Kterou doteď neměl.

A doktor to odmávl, že hulil trávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
27.1.23 11:51

Nebyl by první ani poslední, komu drogy rozjely psychózu. Stačí na to i marihuana. Takže spíš než psychiatra bych našla adiktologa, který se zabývá závislostmi, a prvně to probrala s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
27.1.23 11:57

Pokud syn podstoupil vyšetření a lékař usoudil, že je v pořádku, tak nejspíš bude tak na 99 % v pořádku. Můžou za tím být i jiné drogy, než marihuana, ikdyž těžko říct, takto na dálku nikdo nemůžeme říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
27.1.23 12:09

Tvrdší drogy v tom být nemusí. Není to zase tak dávno, co mi bylo 18 a dost takových “mimo” kluků jsem znala. Pokuď pravidelně hulí trávu, tak to může být z toho. Ve třídě jsem měla kluka, který často hulil a i když pak seděl ve škole “čistý”, tak byl stejně zpomalený a jak v jiném světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.1.23 12:12
@Cenarius píše:
Nezačal s jinými drogami? Některé věci umí udělat z mozku bramboracku. Doslova. Lidé posunutí mimo místo a čas. Mimo realitu.

@Cenarius
Ne s jinýma ne to vím jistě jak říkám chová se tak a to vím jiste, že je čistý. Sám je z toho spatny, že má hlavu mimo a nemůže se učit a soustredit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
27.1.23 12:18

Může to být i jen z trávy, ale z častýho hulení víckrát týdně. Znala jsem jich takových svýho času dost a odpřisáhla bych že nic jinýho nebrali. Každej snáší trávu jinak a taky není tráva jako tráva, takže stačí nějaká predispozice, hašiš párkrát týdně a jsi mimo i za střízliva. Chce to ideálně abstinenci, nebo aspoň to nepřehánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
27.1.23 12:19
@Lucieee5 píše:
@Cenarius
Ne s jinýma ne to vím jistě jak říkám chová se tak a to vím jiste, že je čistý. Sám je z toho spatny, že má hlavu mimo a nemůže se učit a soustredit

Takže víš prd. Začala bych tím testem na tvrdý drogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
27.1.23 12:20

@Lucieee5 hele před rodičema zahraješ a utajíš leccos. Včetně tvrdejch drog - do určitý doby teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41752
27.1.23 12:40

Byli jste u psychiatra nebo psychologa? Chodí k psychologovi pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí