Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nedávno jsem tu psala že mám první měsíc s clostíkem na utz jsem byla minulý týden ve čtvrtek to jsem byla 12 dc a tam jsem měla 3 folíky 14mm a spoustu dalších malých. dr řekl že ovu bude tak do 5 dní no a ono furt nic? jako dřív jsem ovu měla 18-21dc normálka, ale ted mám strach nemože to tam nějak přerůst???
ovu testy dělám už od 10dc abych si to ohlídala. zezačátku krásně čárka sílila ale od včera jaksi slábne..
máte některá zkušenost že ovu došla třeba až toho 21dc? s tím clostilem?..jinak mám nafůklý podbřišek a takové křeče..třeba se tam už něco děje…děkuji za odpovědi
![]()
Mam zkusenost, ze me ovulka dosla 21dc a toho cyklu jsem otehotnela. Jednou me dosla ovulka az 53 dc
. To byl mega dlouhy cyklus, jinak me chodi kolem 17 dc. Tento cyklus uz jsem 33dc a jeste nedosla.
@Dnevik jsou to pekný nervy ale
sem zvědavá kdy dojde
uvidím co ukáže dnešní test ![]()
Ja mela vcera pozitivni ovu test a dnes uz se zvysila teplota, tak snad uz k ni doslo. Jinak teda zavidim aspon pravidelnost ovu mezi 17 a 21 dc.
Ja mela vzdy ms pravidelnou na den, co se snazime tak si cykly delaji co chteji. Ale mozna je to gynexem a inofolicem, co jsem zkousela. Dalsi cyklus uz nekupuji, treba i ty me prodluzuji cykly.
No vidíš, alespon ty už ji máš za sebou a já furt nic…
už začínám být nervozní, ale je sice pravda že tuším 14 nebo 15 dc sem test nedělala..ale i tak myslím že bych to poznala dnes jsem 19 dc..a už sem nervozní
…jinak je to možný že ti to prodloužilo cyklus co jsem četla tak ty kapky gynex jsou docela silné a pak holky psaly že se jim ty cykly prodloužily ![]()