18dc a ovulace nikde

1368
12.8.15 20:31

18dc a ovulace nikde

Ahoj nedávno jsem tu psala že mám první měsíc s clostíkem na utz jsem byla minulý týden ve čtvrtek to jsem byla 12 dc a tam jsem měla 3 folíky 14mm a spoustu dalších malých. dr řekl že ovu bude tak do 5 dní no a ono furt nic? jako dřív jsem ovu měla 18-21dc normálka, ale ted mám strach nemože to tam nějak přerůst??? :lol: :lol: :lol: ovu testy dělám už od 10dc abych si to ohlídala. zezačátku krásně čárka sílila ale od včera jaksi slábne.. :cert: :lol: :lol: máte některá zkušenost že ovu došla třeba až toho 21dc? s tím clostilem?..jinak mám nafůklý podbřišek a takové křeče..třeba se tam už něco děje…děkuji za odpovědi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1030
12.8.15 21:30

Mam zkusenost, ze me ovulka dosla 21dc a toho cyklu jsem otehotnela. Jednou me dosla ovulka az 53 dc 8o. To byl mega dlouhy cyklus, jinak me chodi kolem 17 dc. Tento cyklus uz jsem 33dc a jeste nedosla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
13.8.15 06:48

@Dnevik jsou to pekný nervy ale :lol: :lol: sem zvědavá kdy dojde :lol: :lol: uvidím co ukáže dnešní test :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
13.8.15 07:01

Ja mela vcera pozitivni ovu test a dnes uz se zvysila teplota, tak snad uz k ni doslo. Jinak teda zavidim aspon pravidelnost ovu mezi 17 a 21 dc.
Ja mela vzdy ms pravidelnou na den, co se snazime tak si cykly delaji co chteji. Ale mozna je to gynexem a inofolicem, co jsem zkousela. Dalsi cyklus uz nekupuji, treba i ty me prodluzuji cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
13.8.15 23:03

No vidíš, alespon ty už ji máš za sebou a já furt nic… :zed: už začínám být nervozní, ale je sice pravda že tuším 14 nebo 15 dc sem test nedělala..ale i tak myslím že bych to poznala dnes jsem 19 dc..a už sem nervozní :think: :lol: :lol: :lol:…jinak je to možný že ti to prodloužilo cyklus co jsem četla tak ty kapky gynex jsou docela silné a pak holky psaly že se jim ty cykly prodloužily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí