Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, může přítomnost THC ovlivnit výsledek těhotenského testu? Že by třeba ukázal falešně negativní výsledek?
Nemyslim si, test by mel reagovat pouze na hladinu hcg
kazdopadne pokud doufas v pozitivni test, pak nechapu, proc hulis ![]()
@jane-e píše:
kazdopadne pokud doufas v pozitivni test, pak nechapu, proc hulis
Vzala jsi mi to z úst. Nestačím se divit.
@Ijaa píše:
Vzala jsi mi to z úst. Nestačím se divit.
Treba naopak doufa v test negativni a vysel negativne a ted se ujistuje, ze opravdu tehotna neni. Nerikejte mi, ze nekdo, kdo se snazi o dite, huli… ![]()
@jane-e píše:
kazdopadne pokud doufas v pozitivni test, pak nechapu, proc hulis
Nebo se spíš bojí, že je těhotná a místo radosti z negat. testu jí děsí, že by byl díky trávě negativní pouze falešně ![]()
@Zdenilda píše:
Treba naopak doufa v test negativni a vysel negativne a ted se ujistuje, ze opravdu tehotna neni. Nerikejte mi, ze nekdo, kdo se snazi o dite, huli…
Znám takové ![]()
@Zdenilda píše:
Treba naopak doufa v test negativni a vysel negativne a ted se ujistuje, ze opravdu tehotna neni. Nerikejte mi, ze nekdo, kdo se snazi o dite, huli…
to si pis, ze jo, takovych pripadu znam povic ![]()
Příspěvek upraven 11.08.15 v 08:55
@radkka píše:
Nebo se spíš bojí, že je těhotná a místo radosti z negat. testu jí děsí, že by byl díky trávě negativní pouze falešně
to me taky napadlo ![]()
Ježiši já nedoufám v pozitivní test.Jsem si jednou zahulila, po 5 letech, a až pak jsem nedostala MS.Tak jsem si udělala test no.
@Zdenilda píše:
@radkka @jane-e pracky bych jim urazila.celkove nechapu oblibenost marihuany
asi jsem stara škola
Mně nějak nevadí, v minimální míře, ale sama nehulím, přítel také ne a jsem ráda. Kamarády nesoudím, ale časem zjišťuji, že s těmi, kteří marihuaně holdují dlouhá léta si nějak nemám co říct, asi to fakt vypatlává.
Edit: jinak samozřejmě při snažení se o dítě nebo v době těhotenství a kojení bych těm ženským ruce urazila, ale co naděláme že… Já si spíš říkám, že to má příroda nějak špatně zařízené, když takovým lidem se podaří zplodit dítě a těm, kteří se snaží žít jak nejlépe mohou a byli by skvělými rodiči to nejde.
@Anonymní píše:
Ježiši já nedoufám v pozitivní test.Jsem si jednou zahulila, po 5 letech, a až pak jsem nedostala MS.Tak jsem si udělala test no.
I tak nechapu, že máš potřebu to kouřit, ale to je tvoje věc.
Ahoj, může přítomnost THC ovlivnit výsledek těhotenského testu? Že by třeba ukázal falešně negativní výsledek?