Sex den před ovulací.1

155
7.8.15 20:34

Sex den před ovulací.1

Ahoj holky :andel: chtěla bych se Vás zeptat. Jaká je šance na otěhotnění den před ovulací? Zdali je nějaká šance? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
7.8.15 20:35

Absolutně nejvyšší možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
7.8.15 21:07
@Vitalion píše:
Ahoj holky :andel: chtěla bych se Vás zeptat. Jaká je šance na otěhotnění den před ovulací? Zdali je nějaká šance? Děkuji za odpovědi.

cim drive pred ovoluci (rozmezi 3 dnu max) tím vyšší šance na holku:) prosta biologie:) sance na otehotneni velka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.8.15 21:10
@terinka4444 píše:
Absolutně nejvyšší možná.

Nikdy jsem nechápala proc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.8.15 21:11

@Vitalion je velmi vysoká..před pár dny jsem takto otěhotněla ;)

• Citovat
  • Upravit
elot
7.8.15 21:31

@verulicek tak to gratuluji :kytka: Z pár diskuzí si pamatuji že chcete druhý tak to je fajn, že se podařilo

• Citovat
  • Upravit
verulicek
7.8.15 21:31

@elot jojo :-) díky..chceme i třetí :-D

• Citovat
  • Upravit
155
7.8.15 21:34

@terinka4444
Děkuji za odpověd ;)
@MarieOVMUC
Děkuji za větší rozbor :mrgreen:
@tasa
Jak to myslíš?
@verulicek
Tak to je pro mě pozitivní a dobrá zpráva :palec: takže uvidím jak to se mnou nakonec dopadne. A gratuluji k těhotenství :srdce: :hug:

Příspěvek upraven 07.08.15 v 21:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
7.8.15 21:35

@verulicek Já je mám ;) a čtvrtý už neplánujeme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
32941
7.8.15 21:36

Den před o ovulací je maximálně plodný. Takže šance určitě je.
Osobně mám takhle kluka. A taky z tři dny před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.8.15 21:39

@andelka83
Děkuji za odpověd tak já budu doufám že mi to už klapne uvidíme v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
7.8.15 22:16

Ahojky,
takze je sance teda velika den před ovu?
Ja jen ze my se s muzem snažíme o druhé ditko, ale nedari se moc.
A sexik jsme měli 30.7.-31.7. (čtvrtek, patek),i v nedeli byl sexik.Toho 30.7. mi vysel pozitivni ovu testik..Takze myslite ze tedy jsme to pekny vystihly? :mrgreen: :mrgreen:

Dekuji za odpovedi.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.8.15 22:16
@tasa píše:
Nikdy jsem nechápala proc

bvajíčko je oplodnitelné 12, max 24 hodin od ovulace. Spermiím trvá v řádu hodin, těm nejrychlejším zhruba kolem pěti hodin, zbytku klidně i 10 hodin, než doputují do horní části vejcovodu, kde musí dojít k oplodnění vajíčka. 24 hodin ještě přežije drtivá většina spermií v pohodě, takže nejideálnější čas je den před ovulací, přežijí téměř všechny spermie, co mají sílu doputovat do vejcovodu, doputují tam všechny, i ty´, jimž trvá cesta až 10 hodin, číhají v tom vejcovodu a jakmile dojde k ovulaci, prostě jsou tam. Více dnů před ovulací klesá počet těch, jež v plném zdraví vydrží čekat, v den ovulace tam zase doputují jen ty nejrychlejší, jichž ale nemusí být tolik…a taky trefit se je umění, říká se den ovulace, nicméně ovulace může být už ráno, k sexu dojde večer, 5 hodin do vejcovodu…nejideálnější je oplodnění do 12ti hodin od ovulace, prameny uvádějí až 24, nicméně ta šance zvolna klesá…podtrženo sečteno, nejideál den před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
7.8.15 22:58

Vysoká

Příspěvek upraven 23.08.15 v 11:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
7.8.15 23:00
@terinka4444 píše:
bvajíčko je oplodnitelné 12, max 24 hodin od ovulace. Spermiím trvá v řádu hodin, těm nejrychlejším zhruba kolem pěti hodin, zbytku klidně i 10 hodin, než doputují do horní části vejcovodu, kde musí dojít k oplodnění vajíčka. 24 hodin ještě přežije drtivá většina spermií v pohodě, takže nejideálnější čas je den před ovulací, přežijí téměř všechny spermie, co mají sílu doputovat do vejcovodu, doputují tam všechny, i ty´, jimž trvá cesta až 10 hodin, číhají v tom vejcovodu a jakmile dojde k ovulaci, prostě jsou tam. Více dnů před ovulací klesá počet těch, jež v plném zdraví vydrží čekat, v den ovulace tam zase doputují jen ty nejrychlejší, jichž ale nemusí být tolik…a taky trefit se je umění, říká se den ovulace, nicméně ovulace může být už ráno, k sexu dojde večer, 5 hodin do vejcovodu…nejideálnější je oplodnění do 12ti hodin od ovulace, prameny uvádějí až 24, nicméně ta šance zvolna klesá…podtrženo sečteno, nejideál den před.

ty blaho, ja mela haluz, kdyz jsem s muzem spala jen jednou jedenkrat v mesici a jen si jemne ustrik a mam na sobe nalepeeho skoro 2 leteho mazla:D podotykam, ze jsem velmi intenzivne kojila 9-10 ti mesicni dite a nemela jsem ms:DDD :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí