Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děvčata, omlouvám se za asi hloupý dotaz, ale hledám někoho s podobnou zkušeností.
Tento cyklus, se mi jinak 100% přesná ms zpozdila o 5 dní, tt negativní, pak byla slabá a jen 2 dny, tt dále negativní. Od počátku té zpožděné ms je to 9 dní a testy negativní. Ale bolí mě břicho, mám dole neustále vlhko, spousty výtoku - řídké tělové mléko (pardon za podrobnosti) to nikdy nemám a pálí mě žáha. Což znám jenom z těhu. Bylo by to moje 4 dítě, ale stejně si nejsem jistá. Poslední test včera - negativní! Na gyndě 14 dní dovolená. Zažil někdo něco podobného a naběhl mu test později? Díky moc za jakýkoli názor!
![]()
@JayLee, ovulace byla dle BT a hleníku. Sama jsem z toho jelen…Před tou zpožděnou ms jsem byla jak blázen! Šílené nálady…no uvidíme. Asi máš pravdu, já na tom nijak nelpím, jen moc nechápu co se se mnou děje ![]()
@JayLee píše:
dej tomu cas a uvidíš co se z toho vyklube
jj asi ano, díky!…Kdybych to brala metodou pana Jonáše, otěhotněla bych 20.7 a to by ještě test být negativní mohl…uvidíme. Každopádně mi to tělo blbne ![]()
Ahoj, na konci kvetna jsme s pritelem meli nechraneny pohlav.styk,mela jsem neplodne dny ale preste MS o tyden zpozdena, hnedy vytok a MS velmi slaba na to ze ji mam silnou. V podbrisku lehce poboliva ale Test negatovni delala sem si ho asi 3den po vynechani a nic. Brala sem gynocaps cely kveten nebude to treba tim? Dekuju za rady.
@Anďa67 píše:
Ahoj, na konci kvetna jsme s pritelem meli nechraneny pohlav.styk,mela jsem neplodne dny ale preste MS o tyden zpozdena, hnedy vytok a MS velmi slaba na to ze ji mam silnou. V podbrisku lehce poboliva,mela jsem prujem a boli me bricho,ale Test negativni delala sem si ho asi 3den po vynechani a nic. Brala sem gynocaps cely kveten nebude to treba tim? Dekuju za rady.