Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
11. den už to celkem reálné je. Clearblue má jakou citlivost? Pokud to není desítkový, tak bych si koupila v lékárně zítra citlivější nedigitální, už by to mělo něco případně ukázat.
A promiň, asi jsem tě neuklidnila. Uvidíte. Třeba to máš vážně vsugerované, nebo jen náhoda. A třeba budeš nakonec i trochu zklamaná a třetí stejně pak budete plánovat. ![]()
Ja takove nevolnosti, takto brzo po ovulaci měla, když těhotenství nebylo dobré. potratila jsem v 8tt. tenkrát jsem byla v šoku, že mi začalo být zle, ještě před očekávanou MS, která nakonec nepřišla.
a jednalo se o druhé těhotenství, takže jsem nevolnosti dokázala identifikovat jako ty těhotenské
@Litta
Nepotěšila.
Byl to ten digitální, nic jiného doma nemám.
Plánovat se nebude. Zrovna včera jsme se o tom bavili, že už fakt ne (já:pokud by to přišlo náhodou/omylem, tak bych samozřejmě na potrat nešla), že už můžeme cestovat atd., jsem stará, dvě děti na pocuchání nervů stačí…no těch důvod je…
No jestli mi bude zítra špatně, tak si koupím nějakou desítku.
Ale doufám, že ne, už jen představa, že je mi špatně od teď až do nějakého 12.tt, mi nahání hrůzu ![]()
Kurnik šopa, chci se vyzvracet, dostat pryč bacila a hotovo ![]()
@Anonymní píše:
Je mi to fakt trapné, nečekala bych, že někdy budu zakládat tak pitomou diskuzi. Ale.
Ovulaci jsem měla minulý týden zřejmě ve úterý/středa (?), sex s manželem ve čtvrtek. Přerušovaný styk, vždyť on je frajer a stihne to.Hledání momentu, kdy jsme sami a nejsme totálně unavení na sex ústí v takovéhle blbé časování.
Dneska tj. 11. den po ovulaci je mi blbě od žaludku. Od úterý do čtvrtka mne ostře píchalo v pravém prsu (přičítala jsem psychice, dozvěděla jsem se v pondělí, že známá má rakovinu prsu).
Máme dvě děti, třetí bychom si samozřejmě nechali byť by bylo v nadplánu, protože pracuji sama na sebe, chceme už konečně zase trochu cestovat dálky, nejsem nejmladší atd.
Jsem z toho vynervovaná, udělala jsem si clearblue-negativní. No nedivím se, menstruaci mám dostat až v pátek.
Takže mi přijde nesmysl, že bych byla těhotná a už měla těhotenské nevolnostiVždyť ty začínají se zvýšenou hladinou hormonů. Z jídla to nebude, jedli jsme s manželem to samé. Tak doufám v nějakou blicí virozu
No tak se chci jen zeptat, zda tu je někdo takový, kdo tak brzy nevolnosti měl.
Jistotu budu samozřejmě mít až na konci týdne.
Teď jsem si musela doběhnout pro kýbl, už jsem myslela, že budu fakt zvracet.
A nic. Jenže tak to bylo v obou těhotenstvích, nemohla jsem zvracet a bylo mi hrozně, ale až někdy od 7.tt.
No nic, diskuze nemá valného významu, jen jsem se chtěla podělit o svůj „děs“.
Prosím o zachování anonymity. Nechci na konci týdne odpovídat na dotazy, jak to tedy je.
ahoj..no u každého je to jiné, ale jsem 10dpo a už druhý den mi duchuje test (respektive je slabě pozitivní). Ani v tomto, ani v minulém těhotenství jsem příznaky nepociťovala snad až do druhého trimestru…jen mě pobolívá podbříšek občas…občas zaškube v prsou…ale nic, co by bylo nějak extra nápadné ![]()
@Anonymní píše:
@surikataXY taky nepotěšila
@verulicek přeju at to vyjde
díky, já tobě ať ti vyjde to, co budeš chtít aby ti vyšlo ![]()
Já na tak brzké nevolnosti jaksi nevěřím..pokud sis dělala digi tak te je opravdu přesný a je možné ho dělat již 7 dní po ovu..takže pokud ti ukázal negativní tak bych tomu věřila..
@smurfka no Já bych Teda nevěřila, dělala jsem ho 12 dpo a negativní z ranní moči, zatímco na ostatních dálnice
vyhozeny prachy ![]()
Já jo, test nic a mě bylo tak zle, no vlastně to začalo když jsme byli v dinoparku a já tam měla klobásu a už cestou zpět mě bylo divně, manžel ok jenže za 2 dny manžel že z klobásy už to být nemůže a mě bylo furt zle, no začalo to cca týden po ovulaci a pak už byl duch na testu takže možné to je nebo psychika ta dokáže taky hodně ![]()
Ach jo. No uvidíme. Je mi špatně.
Ale je mi i zima, tak si říkám, že to bude nějaký virus ![]()
@smurfka Jo tohle se mi líbí ![]()
Tak já mám podobný problém. Bolí mě žaludek je mi na zvracení. Měla jsem to dostat včera a nic.TT jsem ještě nedělala bolí mě prsa. No
nevím…
@Anonymní píše:
Ach jo. No uvidíme. Je mi špatně.Ale je mi i zima, tak si říkám, že to bude nějaký virus
@smurfka Jo tohle se mi líbí
no přeju ti at ti to dopadne dobře..jen…nechci být rypna, ale přerušovaná soulož? taky jsme po druhém dítěti praktikovali..ale chlapi jsou prostě chlapi..jednou se nepovedlo a už jsem šmarovala pro antinu..nechávat to na chlapech je celkem na nic..oni těhotní nebudou, oni nebudou tlustí, mít bolesti, strie, opuchlé nohy..oni si jen zasouloží..takže jako dostatečné varování bych si až ti přijede tetička, zašla pro nějakou antinu ![]()
Je mi to fakt trapné, nečekala bych, že někdy budu zakládat tak pitomou diskuzi. Ale.
Hledání momentu, kdy jsme sami a nejsme totálně unavení na sex ústí v takovéhle blbé časování.
).
Vždyť ty začínají se zvýšenou hladinou hormonů. Z jídla to nebude, jedli jsme s manželem to samé. Tak doufám v nějakou blicí virozu 
Ovulaci jsem měla minulý týden zřejmě ve úterý/středa (?), sex s manželem ve čtvrtek. Přerušovaný styk, vždyť on je frajer a stihne to.
Dneska tj. 11. den po ovulaci je mi blbě od žaludku. Od úterý do čtvrtka mne ostře píchalo v pravém prsu (přičítala jsem psychice, dozvěděla jsem se v pondělí, že známá má rakovinu prsu
Máme dvě děti, třetí bychom si samozřejmě nechali byť by bylo v nadplánu, protože pracuji sama na sebe, chceme už konečně zase trochu cestovat dálky, nejsem nejmladší atd.
Jsem z toho vynervovaná, udělala jsem si clearblue-negativní. No nedivím se, menstruaci mám dostat až v pátek.
Takže mi přijde nesmysl, že bych byla těhotná a už měla těhotenské nevolnosti
No tak se chci jen zeptat, zda tu je někdo takový, kdo tak brzy nevolnosti měl.
Jistotu budu samozřejmě mít až na konci týdne.
Teď jsem si musela doběhnout pro kýbl, už jsem myslela, že budu fakt zvracet.
A nic. Jenže tak to bylo v obou těhotenstvích, nemohla jsem zvracet a bylo mi hrozně, ale až někdy od 7.tt.
No nic, diskuze nemá valného významu, jen jsem se chtěla podělit o svůj „děs“.
Prosím o zachování anonymity. Nechci na konci týdne odpovídat na dotazy, jak to tedy je.