Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem tu poprvé
mám dotaz… Měsíc se snažíme s přítelem o miminko, antikoncepci neberu už rok a půl, menstruaci dostávám pravidelně. Poprvé menstruace nedorazila, mám 5 dní po menstruaci, těhotenské testy vyšly pouze jeden druh se slabou čárkou, jinak pouze nádech a nebo nic, může to něco znamenat? Stále mi není moc dobře..
Moc Vám děkuji ![]()
Ano jsi stoprocentne tehotna!!
Boze zajdi si k lekari a neptej se tady. Je tady snad milion takovych diskuzi. Nikdo ti to nerekne, jen lekar!!! ![]()
Koupím si křišťálovou kouli a do roka jsem milionář
![]()
Znáš slovo doktor??
![]()
@Jarr píše:
Ano jsi stoprocentne tehotna!!Boze zajdi si k lekari a neptej se tady. Je tady snad milion takovych diskuzi. Nikdo ti to nerekne, jen lekar!!!
To víš, snaží se měsíc
Tak už je hrozně nedočkavá. To je strašná doba ![]()
Hned v pondělí mu volám, má do pondělí dovolenou a s přítelem jsme v Krkonoších, tak na sebe dávám pozor a tak, ale ta nejistota zatím je hrozná ![]()
@Slunicko.R píše:
Hned v pondělí mu volám, má do pondělí dovolenou a s přítelem jsme v Krkonoších, tak na sebe dávám pozor a tak, ale ta nejistota zatím je hrozná
Ty se mi snad zdáš
![]()
No tak k doktorovi teď ale taky nechoď protože ten ti teď o moc víc neřekne. Udělej si test za pár dní znovu.
@Krasavicaa Vzdy kdyz vidim takovou diskuzi uz jen tocim oci ted uz sem se ale neovladla. ![]()
@Slunicko.R no jo mela by sis radsi honem lehnout a dat nohy nahoru. A at se o zebe nekdo stara. Sama radsi nechod uz ani na zachod.
![]()
@Jarr píše:
@Slunicko.R no jo mela by sis radsi honem lehnout a dat nohy nahoru. A at se o zebe nekdo stara. Sama radsi nechod uz ani na zachod.![]()
@Slunicko.R musis pockat. Kdyz se ted pozenes k doktorovi, tak tam prd uvidi, bude z toho akorat stres a honeni se po ultrazvucich. Jestli to tam je, tak to tam je, jestli neni, tak neni. K doktorovi bych sla tak za mesic, samozrejme pokud bych nezacala nejak extra silne krvacet ci mit krece.
Spíš mi šlo o to, zda někomu testy ukázaly až po delší době po meskane menstruaci a ne třeba 4 dny. Jinak děkuji.
@Slunicko.R Záleží, kdy byla ovulace
Prostě počkej, nedá se nic jiného dělat.
Případně můžeš zajít do laboratoře na test z krve (zaplatíš), ten je celkem jasný (jestli už je to od ovulace tak 10 dní aspoň…).