Mám se předčasně radovat?

41
26.7.15 14:46

mám se předčasně radovat?

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla, snažíme se o mimi od ledna…MS mám vždy na den přesně, nyní mám 4 dny zpoždění, pouze v den kdy měla přijít MS slabounké špinění, od té doby nic…to se zatím nestalo…teoreticky bych mela byt 18 dní od DPO, mám nutkání zkusit test, ale manžel stále říká at počkám at nejsem pak zklamaná, ale to víte zvědavost mi nedá a zítra koupím test co kdyby :) špatně mi není, jen jsem už dva dny dost nafouknutá a ikdyž jsem dost aktivní člověk poslední dva dny bych nejraději jen polehávala…balzální teplotu jsem doposud nikdy neměřila, jsem v tom laik, jen včera a dnes ráno jsem zkusila měřit ikdyž je mi jasné že dva dny nic neřeší a mám 37.5 tak těžko říct zda to může něco znamenat…tak mi držte palce zítra zkusím testnout zda se objeví takto brzy alespon duch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1724
26.7.15 14:49

Já jsem měla ducha v den MS, ikdyž kdo ví, nikdy nebyla pravidelná :mrgreen: Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.7.15 14:51

Děkuju no bud mi to nedá a zítra testnu a nebo pár dní ještě vydržím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
26.7.15 14:51

Raduj se, jsi v tom, já taky špinila dokonce i druhý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.7.15 14:52

Radovat se zatím bojím :lol: ale kéž by, zítra zkusím test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.7.15 15:18

Přesně tak ještě se neraduju, je to tak lepší ;) pak není člověk zbytečně zklamanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
26.7.15 15:36

Taky se snažíme od ledna, dnes meskam a včera jsem objevila //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.7.15 15:39

Štěpánka: to moc gratuluju a kolik jsi byla DPO kdyz jsi našla // čárky? Nedá mi to a zitra koupim test :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
26.7.15 15:44

12 dpo :) jestli mas možnost, kup si dr. Max, ukazuje asi nejlíp pro srovnání včerejší mamatest(fialový) vespod a včerejší dr. Max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.7.15 15:50

Juju zkusím toho Maxe, zítra budu 19DPO tak pokud se něco ukáže začnu věřit :) a máš nějaké příznaky? Já jsem jen unavená a lítám často na wc jinak nic, ale stejně jsem to měla i u prvního těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
26.7.15 15:54

No Já u prvního nic :-D ted je mi od rána do večera zle, jsem nafoukla a spala bych i ve stoje :) u syna jsem si říkala, že takhle ze začátku si to ty ženský akorát vsugeruji a dnes jsem běžela pro lízátka proti nevolnosti :P a jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.7.15 15:57

V prosinci jsem vysadila Ha tak od ledna, právě že jsem taky nafouknutá jak balon a to se necpu, jim stejně jako vždy, a ležela bych nejradši pořád :D moc ti držím palce, pokud to vyjde i mě budeme mít podobný termín :D a kdy pujdeš k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
26.7.15 16:02

Já neberu HA už rok, intenzivne se snažíme od ledna :) zítra si tam zavolam, chtěla bych ještě na krev:) asi tomu neuverim dokud neuvidím fazolku :) hlavně sem musíš pak hodit foto testu :P jo a ještě něco, nekupuj digitální clearblue :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.7.15 16:06

Určo zítra testnu a případně hodím fotku ;-) nene digi test nekoupim začnu tím maxem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.7.15 19:47

Tak mi to nedalo a testla jsem uz ted večer dalsi zkusim rano :-) tak snad to dopadne dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí