Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla, snažíme se o mimi od ledna…MS mám vždy na den přesně, nyní mám 4 dny zpoždění, pouze v den kdy měla přijít MS slabounké špinění, od té doby nic…to se zatím nestalo…teoreticky bych mela byt 18 dní od DPO, mám nutkání zkusit test, ale manžel stále říká at počkám at nejsem pak zklamaná, ale to víte zvědavost mi nedá a zítra koupím test co kdyby
špatně mi není, jen jsem už dva dny dost nafouknutá a ikdyž jsem dost aktivní člověk poslední dva dny bych nejraději jen polehávala…balzální teplotu jsem doposud nikdy neměřila, jsem v tom laik, jen včera a dnes ráno jsem zkusila měřit ikdyž je mi jasné že dva dny nic neřeší a mám 37.5 tak těžko říct zda to může něco znamenat…tak mi držte palce zítra zkusím testnout zda se objeví takto brzy alespon duch ![]()
Já jsem měla ducha v den MS, ikdyž kdo ví, nikdy nebyla pravidelná
Držím palce ![]()
Děkuju no bud mi to nedá a zítra testnu a nebo pár dní ještě vydržím ![]()
Přesně tak ještě se neraduju, je to tak lepší
pak není člověk zbytečně zklamanej
Taky se snažíme od ledna, dnes meskam a včera jsem objevila //
Štěpánka: to moc gratuluju a kolik jsi byla DPO kdyz jsi našla // čárky? Nedá mi to a zitra koupim test ![]()
12 dpo
jestli mas možnost, kup si dr. Max, ukazuje asi nejlíp pro srovnání včerejší mamatest(fialový) vespod a včerejší dr. Max
Juju zkusím toho Maxe, zítra budu 19DPO tak pokud se něco ukáže začnu věřit
a máš nějaké příznaky? Já jsem jen unavená a lítám často na wc jinak nic, ale stejně jsem to měla i u prvního těhu
No Já u prvního nic
ted je mi od rána do večera zle, jsem nafoukla a spala bych i ve stoje
u syna jsem si říkala, že takhle ze začátku si to ty ženský akorát vsugeruji a dnes jsem běžela pro lízátka proti nevolnosti
a jak dlouho se snažíte?
V prosinci jsem vysadila Ha tak od ledna, právě že jsem taky nafouknutá jak balon a to se necpu, jim stejně jako vždy, a ležela bych nejradši pořád
moc ti držím palce, pokud to vyjde i mě budeme mít podobný termín
a kdy pujdeš k dr?
Já neberu HA už rok, intenzivne se snažíme od ledna
zítra si tam zavolam, chtěla bych ještě na krev:) asi tomu neuverim dokud neuvidím fazolku
hlavně sem musíš pak hodit foto testu
jo a ještě něco, nekupuj digitální clearblue ![]()
Určo zítra testnu a případně hodím fotku
nene digi test nekoupim začnu tím maxem ![]()
Tak mi to nedalo a testla jsem uz ted večer dalsi zkusim rano
tak snad to dopadne dobre ![]()