Mohu být těhotná i přes antikoncepci?

Anonymní
22.7.15 17:30

mozna jsem jen paranoidni

Ahoj. Beru HA Bonadea, snažím se pravidelně - maximálně občas se opozdím o hodinu, max. o dvě. 28.2. 2015 jsem měla čtvrtý den menstruace a měla jsem s přítelem sex - použili jsme i kondom. V tomhle období jsem nebrala žádná antibiotika a asi ani jiné léky - maximálne Imodium na průjem, ale v příbalovém letáku bylo napsáno, že NESNIŽUJE účinek HA. Kdyby byl kondom poškozený - mohla bych být těhotná? Protože asi v půlce března jsem měla problémy se žaludkem, ale v té době jsem měla i stres, mohlo to být z toho.. Ale teď 16.7.2015 jsem měla menstruaci, vždy byla normální, ale teď byla opravdu slabá, spíše špinění. A 10.6. jsem byla na normální prohlídce u gynekologa, vyšetření zrcadly a pohmat - zjistil by doktor, že jsem těhotná? Přece jen už by byl plod větší. Ptám se i proto, protože mě poslední dobou bolí hodně kolem pupíku, ale když si mačkám na břicho tak bolí všude stejně - možná je to jen nadýmání. Snad můj dotaz pochopíte. Moc vám děkuji za odpověď. prosim vas nezabijte me za to, asi uz magorim ale potrebuju asi jenom podporu :zed: :zed: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3491
22.7.15 17:33

Udělej si test a uvidíš. Stojí cca 30 Kč a jsou tam dva ;) Podle mě od února těhotná nejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
22.7.15 17:36

Imodium sice nesnižuje účinek HAK, ALE samotný průjem může jaksi způsobit, že se HAK nevstřebala a tudíž je to jako, kdybys jeden prášek vynechala…
Udělej si test… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
22.7.15 17:37
@Black Cat píše:
Imodium sice nesnižuje účinek HAK, ALE samotný průjem může jaksi způsobit, že se HAK nevstřebala a tudíž je to jako, kdybys jeden prášek vynechala…
Udělej si test… :nevim:

Ano, to je pravda. Myslím, že je to i v příbalovém letáku u HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.7.15 17:40

Nee, určitě těhotná nejsi. I v průběhu 7mi denní pauzy jsi chráněná, takže i kdybyste neměli kondom, tak nebudeš. A k tomu bys byla na konci pátého měsíce a to už bys snad nějak poznala, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.15 17:41

Ale tam je to nejak ze kdyz mam prujem 3+4 hod po pouziti tablety
mela jsem ho tak 5 min potom co jsem si vzala prasek

• Citovat
  • Upravit
3030
22.7.15 17:42

Já se musím přiznat, že tvůj dotaz nechápu. Pokud bys byla od února těhotná, tak doktor by to určitě poznal. Při dnešní informovanosti a předpokládám tvém vzdělání snad něco o tom víš. Ale rozhodující je TEST a pak lékař. Opravdu nechápu, proč spoustu žen tady pořád dokola popisuje na ix řádků těhotenské příznaky, když nejjednoduší je počůrat T E S T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
22.7.15 17:42

Hele, neřeš průjem v únoru, kup si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.7.15 17:43
@Anonymní píše:
Ale tam je to nejak ze kdyz mam prujem 3+4 hod po pouziti tablety
mela jsem ho tak 5 min potom co jsem si vzala prasek

Tak v tom případě už pomalu začni kupovat kočárek a výbavičku… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
22.7.15 17:49

Prosím tě, kolik ti je? Jestli jsi měla sex v únoru a otěhotněla jsi, tak by v červnu gynekolog těhotenství rozhodně nepřehlédl :mrgreen: Počůrej těhotenský test za pár korun a budeš klidnější. A jo, vykazuješ známky paranoiy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
22.7.15 17:51
@Anonymní píše:
Ahoj. Beru HA Bonadea, snažím se pravidelně - maximálně občas se opozdím o hodinu, max. o dvě. 28.2. 2015 jsem měla čtvrtý den menstruace a měla jsem s přítelem sex - použili jsme i kondom. V tomhle období jsem nebrala žádná antibiotika a asi ani jiné léky - maximálne Imodium na průjem, ale v příbalovém letáku bylo napsáno, že NESNIŽUJE účinek HA. Kdyby byl kondom poškozený - mohla bych být těhotná? Protože asi v půlce března jsem měla problémy se žaludkem, ale v té době jsem měla i stres, mohlo to být z toho.. Ale teď 16.7.2015 jsem měla menstruaci, vždy byla normální, ale teď byla opravdu slabá, spíše špinění. A 10.6. jsem byla na normální prohlídce u gynekologa, vyšetření zrcadly a pohmat - zjistil by doktor, že jsem těhotná? Přece jen už by byl plod větší. Ptám se i proto, protože mě poslední dobou bolí hodně kolem pupíku, ale když si mačkám na břicho tak bolí všude stejně - možná je to jen nadýmání. Snad můj dotaz pochopíte. Moc vám děkuji za odpověď. prosim vas nezabijte me za to, asi uz magorim ale potrebuju asi jenom podporu :zed: :zed: :hug:

Ano to by gynekolog poznal, že jsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
22.7.15 18:09

Doktor by to urcite po třech mesicich poznal.. A jestli pořád pochybujes, existuji testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6889
22.7.15 18:14

Pokud bys otěhotněla v únoru tak by to v červnu doktor poznal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.7.15 18:15

Udelej si test, at mas klid, ale to bys poznala za ctyri mesice uz asi sama, ze jsi v tom :mrgreen: Ty tabletky nejsou zas tak haklivy, samozrejme jak u koho, kor kdyz uz je beres dyl tak jedna vynechana tabletka vetsinou nic neznamena. Ale muze, nerikam ze ne. Jen bys nemela tolik plasit. Pokud tomu neveris, ani bych nic nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.7.15 19:27

A už je to tady zase. Opět ti nedoporučím nic jinýho, než psychiatra. Těhotná prostě nejsi, nemůže a už bys to dávno věděla. Běž proboha už někam, kde ti s tím pomůžou nebo se z toho fakt zblázníš. Ty už máš fakt problém. Nebo si tady v tomhle děláš půl roku legraci?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex