Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím, že těhotenství v pátém měsíci bys na sobě již opravdu poznala i bez testu. A nebo možná taky ne
Možná v listopadu, až si budeš myslet, že na tebe jde průjem, ve skutečnosti budeš rodit ![]()
Bez legrace-dneska je internet některými lidmi považován za křišťálovou kouli a myslí si, že když do jakékoli diskuze vloží jakýkoli dotaz, hned se jim zjeví pravda, i když mnohem jednodušší řešení mohou udělat sami. Ale už mi přijde, že buď lenost myslet nebo co, dělá z lidí skorohlupáčky.
@Nabot A nejhorší je, že to zase bude brát, jako že jí říkám něco hrozně špatnýho ![]()
@RadkaCh píše:
@Nabot A nejhorší je, že to zase bude brát, jako že jí říkám něco hrozně špatnýho
To je furt jak u blbejch, co?
Jsem se už musela smát, když jsem to četla.
@Anonymní píše:
Ahoj. Beru HA Bonadea, snažím se pravidelně - maximálně občas se opozdím o hodinu, max. o dvě. 28.2. 2015 jsem měla čtvrtý den menstruace a měla jsem s přítelem sex - použili jsme i kondom. V tomhle období jsem nebrala žádná antibiotika a asi ani jiné léky - maximálne Imodium na průjem, ale v příbalovém letáku bylo napsáno, že NESNIŽUJE účinek HA. Kdyby byl kondom poškozený - mohla bych být těhotná? Protože asi v půlce března jsem měla problémy se žaludkem, ale v té době jsem měla i stres, mohlo to být z toho.. Ale teď 16.7.2015 jsem měla menstruaci, vždy byla normální, ale teď byla opravdu slabá, spíše špinění. A 10.6. jsem byla na normální prohlídce u gynekologa, vyšetření zrcadly a pohmat - zjistil by doktor, že jsem těhotná? Přece jen už by byl plod větší. Ptám se i proto, protože mě poslední dobou bolí hodně kolem pupíku, ale když si mačkám na břicho tak bolí všude stejně - možná je to jen nadýmání. Snad můj dotaz pochopíte. Moc vám děkuji za odpověď. prosim vas nezabijte me za to, asi uz magorim ale potrebuju asi jenom podporu![]()
![]()
kdyby si byla těhotná od toho února, tak by doktor i pohmatem zjistil, že se něco děje - byla by zvětšená děloha… teda jestli to není nějaký blbec
Zdravim jen se chci zeptat, minuly patek jsem mela zacit brat nove platicko antikoncepce, ale 1. Prasek jsem zapomnela a vzala jsem si ho az v sobotu, no a ted den jsem mela s pritelem sex. Vim ze nejake riziko je a jen se ptam kdy je vhodny cas si zkontrolovat TT jestli jsem nebo nejsem tehotna…? Děkuji ![]()
Ahoj Andrejko120: jsem úplně ve stejné situaci. Na konci čevence jsem si měla vzít nové platíčko HA ve čtvrtek ale zapomněla jsem a zjistila jsem to až v pátek v noci:-( Vzala jsem si tedy ten páteční a teď jsem se dozvěděla, že jsem si měla vzít ty 2 najednou. Ten večer v pátek a pak v neděli sjme měli s manželem nechráněný sex, potom jsem si an netu přečetla, že první zapomenutý prášek v platíčku je nejrizikovější a od té doby se chráníme i jinak. Ta pochybnost tam ale je, už jsem zkoušela i testy a nic…v tihle chvíli by nás miminko dost překvapilo a manžel by asi nebyl dvakrát nadšený. jednoho syna už máme a je to pěkný divoch:-) Zkoušela jsem i ovulační testy, zda ovulace po zapomenuté pilulce proběhne, ale testovací čárka byla jen slabounká. Ty bys mimčo chtěla?