Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli muze byt pozitivni test 9. den po transferu petidenni blastocysty, jestli to znamena tehotenstvi anebo to muze byt falesne pozitivni diky tem stimulacnim injekcim apod. Posledni injekci jsem mela pred 15 dny. Jake mate zkusenosti? Predem diky.
@Nova snazilka píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli muze byt pozitivni test 9. den po transferu petidenni blastocysty, jestli to znamena tehotenstvi anebo to muze byt falesne pozitivni diky tem stimulacnim injekcim apod. Posledni injekci jsem mela pred 15 dny. Jake mate zkusenosti? Predem diky.
Ja myslim, ze je to tehu. ja mela 5. den po ET duch a pak to pekne sililo
Drzim pesti, at je vse ok ![]()
@Nova snazilka test vypadá pěkně ale testni za 2 dny a pokud čárka bude lépe vidět tak jsi těhotná
ale spíš se přiklánim k těhu než lékům ![]()
@Nova snazilka to vypadá velmi nadějně.. taky jsem testovala dřív, myslím že poprvé po týdnu a byl tam duch a pak sílil.. 15 dní po injekcích už je dost dlouho na falešně positivní testík..to léky na 90% nebudou.
Držím palce, ať je to těhotenství a zdárně se vyvíjí jak má příštích 9 měsíců! ![]()
Diky moc vsem za povzbuzeni. Nezbyva nez cekat proste. Je to poprve co vidim takhle pozitivni test s duchem… ![]()
@Nova snazilka 9. den jsem měla ještě slabšího ducha (pravda test jiné značky), dnes 12 DPET na mamatestu 10 slušná druhá čárka. Pregnyl jsem neměla, jen estrogeny a utrogestan. Držím palce ![]()
Tak dneska jsem to nevydrzela a testla znovu, ale carka je stejna jako vcera, ale je viditelna,
tak nevim, leky ale podle me uz to nejsou to je 16 dni od injekce
Já měla taky úplně slabou čárku. Ale to bylo přirozenou cestou. Ale ja myslím, že budeš teď hlavně aby se to dobře vyvíjelo ![]()
Tak tady jsou me testy, jeden ze vcerejska, druhy z dneska rano - mamatesty 10, a treti ten horni nejsilnejsi z dneska odpoledne s citlivosti 25, neni to mamatest. to uz vypada dobre ne? ![]()
Dobry den, jsem 9. Den po et a par dni me strasne pichalo a bolelo bricho, tak jsem si dnes zkousela mamatest
Na prvni obrazku to bylo po 1min a na druhem 5min. Vypada to pozitivne, doktor rikal ze si mam test delat za 3 tydny, tak nevim zda cekat nebo doktorovi zavolat
@Nova snazilka píše:
@Anonymní píše:Čekej, za tři týdny si máš test dělat proto, aby se neplašilo kvůli biochemickýmu těhotenství
Dobry den, jsem 9. Den po et a par dni me strasne pichalo a bolelo bricho, tak jsem si dnes zkousela mamatest
Na prvni obrazku to bylo po 1min a na druhem 5min. Vypada to pozitivne, doktor rikal ze si mam test delat za 3 tydny, tak nevim zda cekat nebo doktorovi zavolat
@Anonymní píše: Více
To bohužel nevypadá dobře.
Každá jsem jiná, ale ten 9. den je většinou už jasno. Já jsem po transferu, když to vyšlo měla vždy ducha 5. den a pak se to jen stupňovalo ta čárka. 9. den byla výrazná, tady není vidět skoro nic, ![]()