Pozitivní test 9. den po ET

21.7.15 13:35

Pozitivni test 9. den po ET

Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli muze byt pozitivni test 9. den po transferu petidenni blastocysty, jestli to znamena tehotenstvi anebo to muze byt falesne pozitivni diky tem stimulacnim injekcim apod. Posledni injekci jsem mela pred 15 dny. Jake mate zkusenosti? Predem diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.7.15 13:36

Takhle vypada duch. Neni moc silny, ale je tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
21.7.15 13:40
@Nova snazilka píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli muze byt pozitivni test 9. den po transferu petidenni blastocysty, jestli to znamena tehotenstvi anebo to muze byt falesne pozitivni diky tem stimulacnim injekcim apod. Posledni injekci jsem mela pred 15 dny. Jake mate zkusenosti? Predem diky.

Ja myslim, ze je to tehu. ja mela 5. den po ET duch a pak to pekne sililo :) Drzim pesti, at je vse ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
21.7.15 13:46

@Nova snazilka test vypadá pěkně ale testni za 2 dny a pokud čárka bude lépe vidět tak jsi těhotná :palec: ale spíš se přiklánim k těhu než lékům ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.7.15 13:52

@Nova snazilka to vypadá velmi nadějně.. taky jsem testovala dřív, myslím že poprvé po týdnu a byl tam duch a pak sílil.. 15 dní po injekcích už je dost dlouho na falešně positivní testík..to léky na 90% nebudou.
Držím palce, ať je to těhotenství a zdárně se vyvíjí jak má příštích 9 měsíců! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.15 13:54

Diky moc vsem za povzbuzeni. Nezbyva nez cekat proste. Je to poprve co vidim takhle pozitivni test s duchem… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
21.7.15 21:27

@Nova snazilka 9. den jsem měla ještě slabšího ducha (pravda test jiné značky), dnes 12 DPET na mamatestu 10 slušná druhá čárka. Pregnyl jsem neměla, jen estrogeny a utrogestan. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 12:55

Tak dneska jsem to nevydrzela a testla znovu, ale carka je stejna jako vcera, ale je viditelna, :think: tak nevim, leky ale podle me uz to nejsou to je 16 dni od injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
22.7.15 13:08

Já měla taky úplně slabou čárku. Ale to bylo přirozenou cestou. Ale ja myslím, že budeš teď hlavně aby se to dobře vyvíjelo ;)

• Citovat
  • Upravit
22.7.15 18:59

Tak tady jsou me testy, jeden ze vcerejska, druhy z dneska rano - mamatesty 10, a treti ten horni nejsilnejsi z dneska odpoledne s citlivosti 25, neni to mamatest. to uz vypada dobre ne? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.21 12:10

9. Den po ET

Dobry den, jsem 9. Den po et a par dni me strasne pichalo a bolelo bricho, tak jsem si dnes zkousela mamatest
Na prvni obrazku to bylo po 1min a na druhem 5min. Vypada to pozitivne, doktor rikal ze si mam test delat za 3 tydny, tak nevim zda cekat nebo doktorovi zavolat

• Citovat
  • Upravit
10
22.7.21 12:11
@Nova snazilka píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli muze byt pozitivni test 9. den po transferu petidenni blastocysty, jestli to znamena tehotenstvi anebo to muze byt falesne pozitivni diky tem stimulacnim injekcim apod. Posledni injekci jsem mela pred 15 dny. Jake mate zkusenosti? Predem diky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.7.21 14:43
@Anonymní píše:
Dobry den, jsem 9. Den po et a par dni me strasne pichalo a bolelo bricho, tak jsem si dnes zkousela mamatest
Na prvni obrazku to bylo po 1min a na druhem 5min. Vypada to pozitivne, doktor rikal ze si mam test delat za 3 tydny, tak nevim zda cekat nebo doktorovi zavolat
Čekej, za tři týdny si máš test dělat proto, aby se neplašilo kvůli biochemickýmu těhotenství
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.24 08:23

Smazáno

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.24 09:56
@Anonymní píše: Více

To bohužel nevypadá dobře. :( Každá jsem jiná, ale ten 9. den je většinou už jasno. Já jsem po transferu, když to vyšlo měla vždy ducha 5. den a pak se to jen stupňovalo ta čárka. 9. den byla výrazná, tady není vidět skoro nic, :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex