Duch na TT - no jo, jenže uz tři týdny

19.7.15 03:56

Duch na TT, no jo jenze uz tři týdny

Zdravím vsechny pritomne :) s pritelem se snazime o mimčo skoro rok.. Za tu dobu uz jsem stihla dvakrat samovolne potratit (vzdy okolo 6tt).. posledni MS jsem mela 26.5.2015, prvni TT jsem delala jeste pred ocekavanou MS, ktera mela prijit 28.6. Nasla jsem na testu zprvu jen hooooodne slaby naznak druhe carky, ktery me nutil testovat dal, jestli carka sili.. Jo, zesilila dvakrat o mikroodstin a zasekla se na duchovi. Doslova. Ziju v Anglii, TT objednavam pres ebay, citlivost 10.. Kdyz jsem vsechny pocurala se stejnym duchovitym vysledkem, zkusila jsem test z Tesca, citivost 25. No tam carka byla o chlup znatelnejsi, ale furt se neda mluvit o čarce, proste taky duch.. Ted mi prisli nove testy z ebay a hadejte co? Jo, porad zadna zmena. Duch ducha. Podle MS bych mela byt 8tt. Pred tydnem v nedeli jsem zacla v praci (delam ve fabrice na casopisy) lehce krvacet, takze jsem se smirila s tim ze se mimi opet neudrzelo. No jo, ale po kratkym zakrvaceni se pak jednalo jen o spineni, ktere preslo v ruzovy vytok..ktery skoncil dnes a uz je jen klasicky bily.. Takze opozdena MS taky nepripada v uvahu.. Testuju kazdy den, kazdy den stejny vysledek :zed: Chystam se okusit Anglicke zdravotnictvi, aspon na zjisteni hcg v krvi.. Protoze krome zminovanych duchu mi pnou prsa, taha v podbrisku (vic na prave strane) a jsem unavena tak, ze prospim i 14 hodin a je to malo.. :mrgreen: Tak baby raďte :D Kde muze byt problem? Uz si zacinam myslet, ze trpim falesnou brezosti jako nase jorksirice, ktera vzdy po harani „porodi“ dva plysaky.. :think: :zed: :lol: Dekuji predem za kazdy budouci prispevek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.7.15 04:16

Jo a malem bych zapomnela - asi po 5ti letech se mi vratil atopickej ekzem.. Prave nekdy pred dvema az tremi tydny jsem se zacla drbat.. A rozleza se mi to po tele kosmickou rychlosti…trpela jsem na ekzem jako maly dite, s vekem se to zlepsovalo, v puberte se objevoval jen v zime a pak odeznel.. No a ted se mi vraci a docela agresivnim a rychlym zpusobem… A zrooovna ve chvíli kdy resim duchy na TT.. Treba to ma souvislost… Jsem fakt z toho uz na nervy :zed: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
19.7.15 06:48

Já bych si koupila test normálně z lékárny a zašla na krev, nebo rovnou ke gynekologovi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.7.15 06:53

@vendula5294 ahoj, to britský zdravotnictví bych radši vyzkoušela co nejdříve, napadá mě totiž, z toho co popisuješ, mimodelozni těhotenství… :oops: :hug: :hug:
Držím palce, aby to nakonec přece jen dopadlo dobře, ale určitě nic nepodceňuj a zajdi k Dr. co nejdřív!!! :think: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
19.7.15 08:23

Urcite bych zasla rovnou na gyndu! Musi se vysetrit na UTZ, jestli a kde je ev.mimi ulozene! Hlavne kvuli mimodeloznimu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
19.7.15 09:13
@vendula5294 píše:
Jo a malem bych zapomnela - asi po 5ti letech se mi vratil atopickej ekzem.. Prave nekdy pred dvema az tremi tydny jsem se zacla drbat.. A rozleza se mi to po tele kosmickou rychlosti…trpela jsem na ekzem jako maly dite, s vekem se to zlepsovalo, v puberte se objevoval jen v zime a pak odeznel.. No a ted se mi vraci a docela agresivnim a rychlym zpusobem… A zrooovna ve chvíli kdy resim duchy na TT.. Treba to ma souvislost… Jsem fakt z toho uz na nervy :zed: :?:

Podle mĕ jsi tĕhotná. Ten AE reaguje na hormon. zmĕny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
19.7.15 09:26

@vendula5294 Atopický ekzém se mi v těhotenství vrátil taky - dva týdny před porodem… Takhle dlouhodobý duch podle mě značí zamlklé těhotenství. Tělo se toho zatím ještě nezbavilo, tak se hormon vyskytuje v těle dál, ale nesílí. Držím palce, aby ses brzy dočkala vysněných dvou čárek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.7.15 09:43

Zajdi si na krev a za pár hodin máš výsledky, to bude fungovat určitě i v Anglii, nebo rovnou na gyndu raději, fakt by to mohl být docela problém - nechci tě strašit, ale kdyby se opravdu jednalo o mimoděložní těhotenství, může tě to ohrožovat i na životě. Také ten první duch mohl být po zamlklém těhotenství a teď jsi těhotná znovu, ale v začátcích, ale to by ti opravdu ukázala jen hladina HCG z krve. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.15 11:19

Taky doporučuju zajít na UTZ. Já jsem toto zažila jak zamlklého těhotenství, těhotenství vznikne a nevyvíjí se dál, proto pořád stejná čárka na testu. Myslím, že jsem četla, že v anglii se čeká až těhotenství samo odejde v podobě menstruace. Mě doktor taky dal čas na samovolné odejití ale když už to trvalo dlouho (14 dní) poslal mě na revizi, kvůli infekci a zánětu. Zažila jsem i mimoděložní těhu a tam se čárka taky nic moc neměnila. Přišla jsem pak o vejcovod a hrozí i ohrožení na životě. Já všem od té doby radím jít prostě na gyndu a to co nejdřív. Nikdy bych už nečekala a šla…

• Citovat
  • Upravit
19.7.15 15:16

Ahoj, diky vsem za odpovedi :hug: V utery si zavolam k GP (praktickej doktor) a ten me eventualne posle dal.. Mam jeste dnes nocni, takze driv nemuzu.. Dnesni testy (rano po praci a ted po probuzeni) a oba se stejnym vysledkem jako do ted, i kdyz ten prvni byl o mikroodstin znatelejnejsi..mam (asi) nafoukly bricho jak ve tretim mesici a uvedomila jsem si ze i ta posledni MS (26.5.) byla uz takova divna, slabsi, delsi ale posledni tri dny bylo jen spineni, coz normalne nemyvam a na popud toho jsem si delala po ni test kde mi vysel taky duch, viditelnej bez problemu i pro chlapa, ale protoze dalsi tt byl negativni tak jsem to nechala byt, vypustila to z hlavy a testovala pak az v terminu dalsi, ktera nedorazila.. Coz mi nasadilo brouka do hlavy ted o neco vic :nevim: :zed: Rikam si ze kdyby slo o ZT nebo biochem, tak by se ten mrtvej pidi pludek ve me nedrzel tak dlouho a hladina hcg se nedrzela uz nekolik tydnu na stejny hladine, ktera je podle testu fakt minimalni.. Navic ten ekzem.. 8o mimodelozni me taky napadlo, ale spis se pokousim si tuhle moznost vubec nepripoustet :oops: Ale uz to trva fakt dlouho.. Budu davat prubezne vedet, jak to vypada a co mi v utery sdeli mistni MUDr.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
20.7.15 22:20

@vendula5294 Ahojky dej vědět určitě jak jsi dopadla… Já mám totiý ten a samej problém :think: ale po zamlklym těhotenství jsem kterým jsem si prošla v Březnu a vím, že jsem měla po nějaký době pak už testy čistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.15 06:37

Presne, zamlkly tehotenstvi u me probehlo jiz dvakrat.. Poprve jsem mela lehce pozitivni test, pak docla brutalni bolest v podbrisku a krvaceni, ktere asi po 3 dnech ustalo, ale tt byl furt lehounce pozitivni ale min, takze k Dr na krev, hcg jen 64. Pak testy slably az do bila, no a do dalsich 5 dnu se mi rozjela MS. Ten druhy prisel asi tyden po ocekavane MS, kdy na testu duch, ktery vydrzel jen par dni a pak prisla opet bolestiva MS. Ted uz to bude mesic co mam na testu ducha, bez ohledu na to jak moc je moč koncentrovana. Proste porad ten samy vysledek :zed: Byt v ČR uz jsem u Dr davno, ale tady v UK je to s tema doktorama takovy jiny. Normalni gyn tu jsou jen soukromy a tudiz desne drahy a tehotenstvi se resi jen dvema UTZ a to ve 12 a 20 tt. Zkusim si ted rano zavolat k tomu praktickymu jesti je mozne udelat krevni testy na hcg. Protoze tady se bere tehu podle pozitivniho testu, zadna krev, ani utz jestli bije srdicko nebo je mimi tam kde ma byt.. Proste prvni kontrola az 12 tt a to jen utz v nemocnici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.7.15 06:47

Ahojky, podobné příznaky jako Ty jsem mívala, když jsme se snažili o prcka. Duchy na testech mi dělala vždy cysta. Ta umí spolehlivě podržet i cyklus na 90 - 100 dní, než praskne… Je dobře, že jsi k dr. objednaná, aspoň budeš vědět na čem jsi. Vím, jaká jsou to muka, ikdyž se snažíte jen rok. My jsme čekali deset let… Při mimoděložním mi čárka normálně sílila, z krve to taky vypadalo chvíli dobře - do 9 týdne… akorát miminko nebylo pořád vidět v gestačním váčku… nakonec šup a jedno na vaječníku a jedno zamlklé v děloze…Je to náročné, držím pěsti, aby to brzo vyšlo a mohla ses těšit na prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 15:25

Ahoj, tak jedu prave od „doktora“, jestli toho pana muzu ovsem tak honosnym titulem nazyvat, a jsem s prominutim nasrana jak pes… Bylo mi receno, ze jinym zpusobem nez tehotenskym testem z moči se tehotenstvi neprokazuje a pri zmince krevnich testu na me koukal jak na idiota. A ultrazvuk? Haha jen naivka jako ja by si mohla myslet, ze by me poslal aspon tam.. Pry pokud carka na TT neni tmava, tehotna nejsem.. Dobry ne? Takze me ted nezbyva nic, nez cekat jestli mi poroste bricho… Nastesti jedu v srpnu do CR na tyden, tak si dojdu k Dr aspon tam. Pokud se teda do ty doby neco nestane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 17:01

Jinak me vsechny testy vychazeji takto… Proste sakra slabej duch :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat