Duch na TT - no jo, jenže uz tři týdny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.7.15 17:06

Tady jeste jedna fotka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
22.7.15 19:37

@vendula5294 Nejsi první, kdo se o zdravotnictví v Anglii nevyjadřuje nejrůžověji… Stanovit hladinu HCG z krve je banalita, ale to evidentně pan vystudovaný doktor nezná :jazyk: Každopádně ten test vážně těhotenství nepotvrzuje - pokud jsi ještě neměla menstruaci, pak se oplodněné vajíčko ještě drží děložní sliznice, ale dříve či později odejde.
Kdyby to mělo trvat ještě týden, dva, šla bych znova (třeba do nemocnice) a na utrazvuku trvala - byl by vidět gestační váček a udělali by ti revizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
22.7.15 19:59

Nevim, jak se to resi v UK, ale v CR by clovek sel ke svemu gynekologovi s tim, ze ma 3 tydny zpozdeni ms. To by bylo totiz k reseni i bez pozitivniho testu. Tve testy mne pozitivni neprijdou, slaba carka se mne jevi jako ryska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 20:18

To ze moje testy nepotrvzuji tehu vim.. Ale na neco, byť jen minimalne, reaguji.. Vsechny..MS jako takova mi meska uz skoro mesic.. Pred tydnem jsem cely tyden od nedele do nedele ze zacatku lehce krvacela a pak jen s prestavkami lehce spinila, takze to nelze brat jako pripadnou opozdenou MS.. Po X letech se mi pred tremi tydny vratil ekzem ktery se mi rozlezl po celych nohach.. Taky naprosto nepochopitelne.. Takze tomu dam asi jeste tyden, pujdu k Dr znovu a uz si vydupu nejake vysetreni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 20:24

A ty testy.. Nemam slabou carku, mam na nich fakt dusika, jakoby stin.. Ale neco na nich je, co vidi i pritel i kamaradka, takze nehaluskarim.. A to mi vychazi na ruznych znackach testu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
22.7.15 21:14

@vendula5294 Takového ducha může způsobit i cysta. Ale ta by zas nezpůsobila takové meškání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 05:51

Hlavne jsem spinila, takze se mi spoustu moznych moznosti vylucuje.. No nevim, uvidime.. Navic nekdy je dusik viditelnejsi pak zas min a takto se mi to strida.. Zacina mi z Toho hrabat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
24.7.15 07:48

@vendula5294 ja na tom byla podobne, teda ne v UK, ale ve Finsku. Od zacatku slabe testy, pak teda zesilily dost, ale digitalni mi ukazal o cca 2-3 tydny min nez mel (merila jsem BT, takze den oplodneni jsem znala presne). V 7tt spineni, ale uv mi i pres spineni a bolesti v brichu odmitli delat, ze se dela az po 10tt a ze jsem za hysterku. Nemas moznost zaplatit si uv nekde u soukromnika? Vim, je to strasna palka, ale ja pak litovala toho, ze jsem si ho v tom 7-8tt nezaplatila. V 11tt se mi pak v patek v noci spustil potrat, na pohotovosti mi krevni testy udelali az po divadelni scene na tema „desne me boli bricho a budu cely vikend sama doma“, puvodne me chteli poslat bez vysetreni zpatky domu, vsak potrat prece neni duvodem pro navstevu pohotovosti, ze. Z krve hcg klesalo pomalu, pak se dokonce zastavilo a najednou telefon z nemocnice a zacli kolem vsichni skakat a plasit mimodeloznim. Nacpali do me injekce a kdo vi, jak to nakonec vsechno bylo. Nikdy se nic na sto procent neprokazalo, dodnes nevim, kde ten zarodek vlastne byl. Zlaty cesky zdravotnoctvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.15 11:19

@Leppäkerttu Ahoj :) po tom co jsem odesla vytocena od toho doktora tak jsem zacala na netu hledat jiny moznosti utz a nasla jsem ale nejnizsi castka byla 100 liber coz je proste strasne moc.. Podle toho co pises, docela dokazu pochopit jak ses citila.. V polovine srpna jedu do Cech takze si k Dr dojdu tam. Platit budu okolo 600 Kc, pac jsem od pojistovny tam odhlasena. Pokud se za tu dobu neco stane, proste v nemocnici stropim scenu a dokud me nevysetri tak neodejdu :cert: Na co si pak platim zdravotni pojisteni tady?? Aby mi rekli ze na to nemam narok? Idioti.. Samy letacky a reklamy na zdarma pomoc s tim prestat kourit, vakciny na chripku, jste ve stresu? Navstivte GP… Ale na podelanej utz nebo krev narok neni.. Tehotna jsem nebo nejsem podle tt, prvni utz pouze ve 12 tt.. Slaba carka na tt? No tak to tehotna nejste.. Tak s cim to tam jako reaguje?? Byt minimalne, ale reaguje.. Takze ja ted budu proste cekat a doufat :| nic jinyho mi asi nezbude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
24.7.15 11:33

@vendula5294 to je fajn, že se dostanes brzo na utz do cr. Neboj, pulka srpna uz je za dverma. Drzim palce, at je vše ok :hug:. Ja se ted snazim otehotnet znovu a kdyby mi ten utz zdarma opet odmitli (byt by spravne po predchozim potratu s podezrenim na mimodelozni nemeli, ale uz mi kdosi rikal, ze i tak nepochodil), tak si to holt zaplatim. Zdravi mam jen jedno a i napor na psychiku to byl neskutecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.15 12:33

@Leppäkerttu Dekuju :) :hug: No podle posledni MS i moznyho a jedinyho dne poceti bych mela byt v 9tt.. Takze az budu v CR tak 13tt.. :? Na testu mam dnes opet a neprekvapive ducha, ale ekzem se mi rozlezla po tele fakt brutalne.. Takhle jsem ho mela naposledy v detstvi :think: Preju at se brzy zadari a tentokrat uz bez jakyhokoliv problemu :hug: Az se ja nekdy dozvim jak na tom jsem tak dam urcite vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
24.7.15 12:56

@vendula5294 Zkousle ten test pocurat manzel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
24.7.15 13:57
@vendula5294 píše:
Slaba carka na tt? No tak to tehotna nejste.. Tak s cim to tam jako reaguje?? Byt minimalne, ale reaguje..

Může to být ta cysta, není to neobvyklé. Cyklus můžeš mít rozházený i z jiných důvodů.
Nicméně osobně sázím na ten zamlklý potrat. Však uvidíš. Buďto to odejde samo nebo se dozvíš verdikt v půli srpna. Zkus se tím prozatím nestresovat, nemyslet na to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
27.7.15 08:56

Ahoj @vendula5294 taky jsem žila tři roky v Anglii, tak vím, o čem mluvíš. Kamarádka tam otěhotněla a chtěli jí vidět až na konci prvního trimestru 8o Je to tam hrozný. Já si osobně myslím, že jde buď o cystu, která taky způsobuje zpoždění, nebo o nevyvíjející se těhotenství. Taky jsem měla dva týdny duchy na testu, v krvi jen mírně zvýšené HCG a zpoždění 14 dnů. Pokud nemáš MS takto rozhozenou častěji, trvala bych na UTZ pro jistotu. Pokud to nepůjde, tak budeš muset počkat až do Čech. Když jsem tam žila, tak jsem chodila na gyndu v Čechách, radši jsem si zaplatila za preventivní prohlídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.15 12:28

@Majdina82 Ahoj :)neznam snad nikoho, kdo je zvykly na zdravotnictvi v CR a byl by v tehotenstvi spkojeny s anglickym systemem.. kazdopadne kdnesnimu dni mam zpozdeni +- mesic.. dam tomu jeste 14 dni a jdu k Dr znovu a nehnu se z ordinace dokud me neposle na nejaky vysetreni.. MS mam celkem pravidelnou 30-33 dni dlouhej cyklus.. zpozdeni jsem mela jen kdyz jsem prodelala SP. ted mam zpozdeni fakt extra dlouhy, duchy na testech a rozjel se mi ekzem.. uplne z niceho nic se mi ted po nekolika letech vratil a to tak, ze ho mampo celych nohach.. proste hrozne moc nahod najednou… :( pripadam si jako pseudogravidni..pac jsem od jakziva hubena jak lunt, bricho jako letistni drahu a zacina mi vykukovat brisko… mam ho i rano, sice mensi ale viditelny, a vecer jak ve 4 mesici :zed: pritom svy zivotni navyky mam furt stejny ale telo mi zaclo menit.. :roll: v tehotenstvi uz moc nedoufam, ale je to taaaaak divny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí