18 dní po IUI, příznaky - mohu být těhu?

16.7.15 14:01

Prosím o radu. Mohu být těhu?

Ahoj, ráda bych se na Vás obrátila s prosbou o Vaše osobní zkušenosti a názory. Jsem 18 dní po IUI, před 3 dny mi vyšel relativně krásně viditelný duch, i manžel ho viděl, další den ale už tolik vidět nebylo. Cca 5 dní mám v podbřišku bolesti, jako bych měla mít MS ale na tu je ještě týden čas, mám bolavá prsa. Ty bolesti v podbřišku mívám většinou brzy ráno, probudím se s bolestmi a přes den už je to míň intenzivní. Dvakrát denně od inseminace beru Duphaston, předtím Clostík, myslíte si, že mohu být konečně těhotná? Snažíme se už rok a nějak přestávám mít naději. Děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3097
16.7.15 14:05

Mohla i nemusela, musíš vyčkat zda přijde MS, ta bolest může být jak od počínajícího těhu, tak od chystající se MS. Držím pěsti at už mrcha nedorazí a máš na testu krásné // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.15 14:07

Kéžby, doufám v to každý měsíc. Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
16.7.15 14:14

@Anonymka93 Jsi 18 dní po inseminaci a ještě týden ti zbývá do menstruace? Nespletla ses?
„Příznakům“ bych nevěnovala moc pozornosti, navíc když bereš prášky.
Máš jít na odběr krve? Pokud ano, tak 18 dní po IUI už bys snad klidně mohla.
Ať to vyjde (a věř, že po roce, jste-li oba zdrávi, opravdu není doba na ztrátu nadějí :kytka: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.15 14:25

Já mám cyklus od doby, co jsem začla brát Clostík většinou 35dní(tak necelý týden :) )…na zítra jsem objednaná k lékaři ale pořád mi to vrtá hlavou a snažím se tu naději nějak zvýšit. Ta beznaděj člověku nedá ani spát ale to asi spousta lidí zná :) právě, že manžel je 100% v pořádku a mně lékař nic nezjistil, před IUI řekl, že je vše v naprostém pořádku, pořád tedy doufám, že to nakonec vyšlo…už je to hrozné a je to horší a horší, když měsíc, co měsíc nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí