Těhotenství, nebo menstruační příznaky?

Anonymní
16.7.15 13:08

Těhotenství nebo menstruační příznaky?

Ahoj holky, měla bych dotaz:už 4 den mám MS, normálně silnou, není slabší, ani jiná. Do toho je mi špatně, únava, kde co mě smrdí, občas mírné tlaky v prsou. Může se jednat o těhotenství, i když mám klasickou MS, nebo to spíše budou příznaky menstruace? Jaké máte zkušenosti? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.7.15 13:32

Spíš to bude k menstruaci, měla jsem snad všechny možné příznaky a teď když jsem těhotná, tak žádné příznaky nemám :D

• Citovat
  • Upravit
13
16.7.15 14:12

Tehotenstvi nebo menstruacni priznaky

Zdravim
Mam dotaz asi jako kazda tady. Potrebuji se s nekym poradit, hodne trpim na cysty na vajecnikach, minuly mesic jsem mela 3 a prskly behem menstruace, uz asi mesic si s pritelem nedavame pozor, mam asi 5 dni do menstruace a mam takove tlaky v podbrisku, toci se mi hlava a jsem silene unavena ze kdyz muzu tak si musim po obede klidne i v praci behem pauzy lehnout. Nevim jestli chci tak moc byt tehotna a nalhavam si neco a nebo to jsou jen priznaky menstruace :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.7.15 11:30

Ahojky devcta, prosim vkladam tu prispevky a nikdo neodepisuju, Jsem tu nova a potrebovala bych poradit. Trpim na cysty a minuly mesic jsem mela 3 ktere ale behem menstruace praskly, casto se mi stave ze po jejich prasknuti nemivam menstruaci skoro 2 az 3 mesice, rozhodli jsme se s pritelem ze chceme tak nejak nezavazne zacit zkouset.
Ted mam 2 dny pred menstruaci ale je mi divne, jsme unavena, tocvi se mi hlava a mam silene tlaky v podbrisku a zaludek mam jak kdybych byla na lodi.
Nevim jestli to vubec dostanu kvuli tem cystam, ale po nich jsem minuly mesic menstruaci dostala.
Nevim co mam delat co si mam myslet, nechci to nikomu blizkemu rikat at si nemysli ze jsme histerka ale vevnitr se trapim.
Poradi nekdo prosim. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
17.7.15 11:50

@Evicka8 v tomto ti asi nikdo neporadí, počkej ty dva dny a udělej si test, pokud tedy dřív nepřijde MS. Každopádně o „příznacích“ těhotenství bych mohla psát romány a nikdy se z toho těhotenství nevyklubalo. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.7.15 11:54

To cekani je silene :,( ale I tak dekuji moc za odpoved. Delala jsem si test vcera, ale asi bylo moc brzo, zatim se v tom moc nevyznam kdyz je brzo a kdyz ne. tak uvidim no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
17.7.15 11:59

A víš, kdy jsi měla ovulaci? Někomu se ukáže duch už 10 den po ovu (DPO), ale někomu třeba až 14-tý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.7.15 12:02

Ovulaci jsem mela 4 zacatkem mesice…pokud se nepletu jak rikam jsem v tomhle jeste nova.
Ovulace se pocita 14 den po menstruaci ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.7.15 19:11

tehotenstvi po cisari

Ahoj! Chtela bych se zeptat jestli tu ma nekdo zkusenost s tehotenstvim po cisari. Porodila jsem dceru v lednu. Po 5ti mesicich mi zacla menstruace a ted mam uz 14nact dni zpozdeni. Test jsem si jeste nedelala. Je nebezpecne byt tehotna po 6ti mesicich od prvniho cisare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
21.7.15 08:47

@Evicka8 u každého je ovulace jinak, to si musíš u sebe vysledovat, zkus třeba ovulační testy a možná už to není třeba. Jak dopadlo to testování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.7.15 10:28

@NikaKaa
Ahojky vysledovat to nevim jak to mam poznat asi, no testy jsem nedelala jelikoz jsem v nedeli dostala sice slabou menstruaci ale dostala.
Myslim si ze nakonec priznaky budou zpusobene stresem. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
22.7.15 10:43

@Evicka8 no tak nejmarkantnější je asi plodný hlen, můžeš měřit bazální teplotu a nebo, což je asi nejjědnodušší, nakoupit ty ovulační testy (třeba Dr. Max 7ks v krabičce z cca 70,–) a řekněme od 10 dne cyklu si je každý den dělat, zkus o tom pohledat na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.7.15 11:30

@NikaKaa
Ahojky dekuji moc za vysvetleni, ale asi radeji to ted nebudu ani resit, objevili se problem ve vztahu a tehotenstvi by ted bylo spis nestesti.
Vypada to, ze asi budu sama takze bych nechtela byt sama tehotna.
Takze priznaky davam stresu jak jsem uz rekla, ale dekuji moc. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
22.7.15 11:57

@Evicka8 tak přeji, ať se vše vyjasní a ať jsi spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.7.15 12:09