Duch na TT - no jo, jenže uz tři týdny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.7.15 12:28

@Majdina82 Ahoj :)neznam snad nikoho, kdo je zvykly na zdravotnictvi v CR a byl by v tehotenstvi spkojeny s anglickym systemem.. kazdopadne kdnesnimu dni mam zpozdeni +- mesic.. dam tomu jeste 14 dni a jdu k Dr znovu a nehnu se z ordinace dokud me neposle na nejaky vysetreni.. MS mam celkem pravidelnou 30-33 dni dlouhej cyklus.. zpozdeni jsem mela jen kdyz jsem prodelala SP. ted mam zpozdeni fakt extra dlouhy, duchy na testech a rozjel se mi ekzem.. uplne z niceho nic se mi ted po nekolika letech vratil a to tak, ze ho mampo celych nohach.. proste hrozne moc nahod najednou… :( pripadam si jako pseudogravidni..pac jsem od jakziva hubena jak lunt, bricho jako letistni drahu a zacina mi vykukovat brisko… mam ho i rano, sice mensi ale viditelny, a vecer jak ve 4 mesici :zed: pritom svy zivotni navyky mam furt stejny ale telo mi zaclo menit.. :roll: v tehotenstvi uz moc nedoufam, ale je to taaaaak divny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
27.7.15 12:36

@vendula5294 Může to souviset s těhotenstvím a nemusí. Pokud bys byla už nějaký týden těhotná, tak jsou divný ti duchové na testu, už bys měla mít jasnou čárku. Když jsem prodělala ZT (v květnu jsem byla na revizi), tak jsem měla jasné čárky na testu a vysoké HCG. Ať je to, co je to, hlavně, ať se dočkáš brzy vyšetření a zjistíš, co se děje ;) Přeju hodně štěstí :kytka: budu ráda, když sem pak napíšeš, jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.15 15:43

Ahoj holky :) sice mam do oné osudné navštěvy Dr v ČR ještě 20 dní, tak Vam chci poreferovat jak to se mnou vypada :) no furt stejne :roll: Na tt furt ducha :think: Ale! MS stale nikde, ekzem se mi rozlezl uplne hrozne, mam abnormalni vytok :oops:, tepova frekvence se v klidu pohybuje nad 100 uderu, takze mam furt pocit jak po behu i kdyz nehnu ani brvou a zacalo mi vykukovat brisko.. Nafouknuti to neni.. Mam ho kazdy den.. Jsem hubena jak lunt a do prace musim nosit volna tricka protoze v upnutem proste fakt vypadam jako tehotna 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.15 15:57

Takze se psyhicky pripravuju na vsechno.. Kdyz MS neprijde do tech 20 dnu a brisko „nezhubne“, tak je to snad jasny :lol: Pokud nee, jedeme dal ;) je mi teprve 21, takze mi nic neutece :pankac: Ale uz tomu zacinam vic a vic verit :oops: Akorat pokud fakt jsem v tom, tak jsem bud v 10 tt nebo ve 14tt.. Takze tak jako tak bych diky britskym doktorum a jejich neschopnosti prosvihla ty testy ve 12tt.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
1.8.15 16:22

@vendula5294 Byt tebou, moc na to nesazim. V 9tt ma byt test nejsilnejsi (hladina hcg je nejvyssi), bricho urcite jeste neroste - embryo by bylo velke cca 1cm. Tvuj duch je vazne jen duch, neni to ani slaba carka a pritom uz mela byt dalnice… Dost bych se divila, kdybys byla normalne tehotna. Bud mas cystu nebo je to zamlkle tehu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.15 17:11

@Icestar dik za optimismus :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.15 17:14

Jinak hovorim o 10 tt ale vzhledem k duchu uz po te MS v kvetnu ktera byla slabsi a delsi a uz po ni jsem nasla ducha se priklanim ke 14 tt ;) tj poslednu klasicka 5ti denni MS byla v dubnu.. A pri cyste bych 8 dni nešpinila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.15 17:20

@Icestar mimochodem, Tobe zpusobila cysta duchy na TT? A zdrzela Ti cyklus takto dlouho? Ze v kazdym prispevku furt cysta, cysta, cysta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
1.8.15 17:53

@vendula5294 Ano. Hele, ver si cemu chces, ale abys pak nebyla zklamana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.15 18:07

Tak znova suma sumarum - 23.4.2015 klasicka silna 5ti denni MS, 27.5.2015 MS trvala 7 dni a byla o dost slabsi, tj malo krve, zadne kousky, ke konci spis spineni (nikdy nemivam!), na zaklade toho delan TT, vysel duch, viditelny pro vicero oci, dalsi den TT negat. Nechala jsem to plavat. Dalsi MS ocekavana okolo 28.6.2015. Neprisla. Jiz asi 5 dni pred tou ocekavanou, tj asi 10 dni po jedinem moznem dnu oplodneni na TT duch, a dalsi den a dalsi den az do dnes, tj do 1.8.2015. Od 12.7.2015 jsem 8 dni!! spinila, s tim ze prvni den se jednalo o trochu krve, spise tmavsi. Bez jakychkoliv kousicku. Taaaak to jsou fakta. Ze mi roste bricho je proste pravda. Nafoukla namam byt z ceho, prdy netrpim. Uz pred 14 dny mi prislo dole vypouklejsi, ale to jsem prisuzovala plnejsim strevum. No jo, ale ono se zvetsilo.. Z profilu mam podbrisek vetsi jak my dvojky prsa.. Uz je videt i vleze. Zadna propadlina ale takovy tvrdy vystupek.. A to my stravovaci navyky jsou stejne. Tj ostatni casti tela jako zadek, nohy atp jsou furt stejne hubeny.. Nepribrala jsem. Ekzem, zvyseny tep, pnuti v prsou, tahani v podbrisku.. To jo.. Asi to bude cysta :roll: Btw objevila jsem spustu zen, kterym tt taky nefungoval :nevim: A nejsem posedla tehotenstvim, takze vsugerace nehrozi.. Navic mam priznaly ktere snad ani vsugerovat nejdou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.15 18:11

Ja se na to neupinam ani tomu neverim ze tehotna jsem.. Cekam na verdikt Dr.. Zklamana jsem trochu byla pokazdy kdyz se ten mesic zase nezadarilo, takze tyhle pocity dokazu ovladat. Rikam, jede se dal, snazeni je taky fajn vec :dance: Jen sbiram fakta a z nich se snazim vydedukovat nejaky realny vysledek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
2.8.15 08:01

@vendula5294 mi cysta špinění v době ms a ducha dělala - teda dělaly, měla jsem to několikrát… Na těhotenství bych to fakt neviděla, to by dělalo opravdu dálnice veliké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.15 19:49

No uvidim 8o :palec: Kazdopadne pak vysledek za tech 20 dni napisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.15 22:24

@vendula5294 ahoj tak jak to s tebou vypadá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
25.8.15 10:33

Ahoj @vendula5294 už bys měla mít po vyšetření v ČR, jestli se nemýlím. Jak to s tebou vypadá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí