Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo znam to já měla každý měsíc všechny příznaky a nic
, 6 dní od vynechání jsme měla obě čárky stejně silné. Počkej ještě týden ![]()
Bohužel stalo, když jsme se snažili o mimi, tak jsem mívala jasné příznaky, byla si jistá, že jsem, měla zpoždění… a nebyla jsem. Vyšlo to, když jsem příznaky neměla skoro žádné. U mě psychika a jasná vsugerace
Nicméně držím palce
Buď si zajdi na krev a nebo zkus test třeba za 2 dny. Ne každý má hned tt pozitivní
Držím palce, ať je výsledek dle tvého přání ![]()
@lucije28 to máš jedno ne? Tak je zakl. nedočkavá, prošly jsme si tím skoro všechny. Když ti to vadí, tak neodpovídej nebo odpověz jen do jedné, tady to místní věčné divení se a upozorňování na chyby fakt nechápu
Milé dámy, jsem tady úplně nová, snad jsem se zařadila do spávné diskuse. Je mi nad 35 let a pokoušíme se. Tento měsíc místo MS (jinak řádné, pravidlené)jsem jenom 3 dny mírně špinila. Dnes jsem čistá jak lilie, MS nikde. Příznaky vůbec žádné, nic mi není. TT negativní. Jsem už objednaná k lékaři, ale do té doby potřebuji psychickou podporu, že nejsem nemocná, případně, že je nějaká naděje, že jsem těhotná. Nikdy jsem nešpinila (ani před menstruací, ani po.. nikdy..)Díky!!
@Viviannie Ahoj, já to teď mám stejně. Místo ms dorazilo spinění na 3 dny a nic, čekala jsem, že se to rozjede, ale přešlo to úplně. TT byl negativní, teď mám zpoždění už cca týden a včera byla na testu slaboučká čárka, tak budu testovat ještě zítra, jestli čárka sílí. Tak vydrž a zkus test znovu za pár dní ![]()
@Michaela25 Moc děkuji, mám strach, že jsem nemocná (u mě nezvyklý stav), ale jestli za týden bude místo toho malá čárka, test radostí sním.. Mám radost, že se daří a držím palce, ať jsou // ve velikosti nejméně D1 ![]()
Já si počkám, ten čas se táhne jak sirup..
@mischelinka no já právě už jedno mimi mám a u mě to asi nebude nějaká sugesce, tak fakt nevím co se děje
@lucije28 protože jsem si řekla, že tady to bude asi vhodnější téma, než do těhotenství ![]()
@Viviannie ahoj, těžko takhle přes net hádat, ale moje zkušenost je taková, že jsem místo MS taky vždy jen den dva špinila a pak nic. TT byly vždy lehce pozitivní až tak dva dny po
MS, která měla přijít. Měla jsem to tak u 4 těh., takže naděje je. Věřím, že nemocná nebudeš, zpoždění může být ze stresu, psychiky, veder, držím palce, ať je důvod těhotenství ![]()
Ahoj, stalo se vám nekdy, ze jste byly tehotné a tehotenský test byl negativní? mám všechny priznak tehu..nafoukly podbrisek, nechut k alkoholu, zvetsena prsa, tak nejak citim ze bych mela bych tehotna, zpozdeni 6 den…akorat tehu test byl negativní, tak jsem trochu zmatená