Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Viviannie Ahoj, já to teď mám stejně. Místo ms dorazilo spinění na 3 dny a nic, čekala jsem, že se to rozjede, ale přešlo to úplně. TT byl negativní, teď mám zpoždění už cca týden a včera byla na testu slaboučká čárka, tak budu testovat ještě zítra, jestli čárka sílí. Tak vydrž a zkus test znovu za pár dní ![]()
@Michaela25 Moc děkuji, mám strach, že jsem nemocná (u mě nezvyklý stav), ale jestli za týden bude místo toho malá čárka, test radostí sním.. Mám radost, že se daří a držím palce, ať jsou // ve velikosti nejméně D1 ![]()
Já si počkám, ten čas se táhne jak sirup..
@mischelinka no já právě už jedno mimi mám a u mě to asi nebude nějaká sugesce, tak fakt nevím co se děje
@lucije28 protože jsem si řekla, že tady to bude asi vhodnější téma, než do těhotenství ![]()
@Viviannie ahoj, těžko takhle přes net hádat, ale moje zkušenost je taková, že jsem místo MS taky vždy jen den dva špinila a pak nic. TT byly vždy lehce pozitivní až tak dva dny po
MS, která měla přijít. Měla jsem to tak u 4 těh., takže naděje je. Věřím, že nemocná nebudeš, zpoždění může být ze stresu, psychiky, veder, držím palce, ať je důvod těhotenství ![]()
@JayLee píše:
jj když jsem mela anovulacni cykly tak skoro kazdej mesic jsem to mela
co to jsou anovulační cykly?
@Anonymní píše:
@mischelinka no já právě už jedno mimi mám a u mě to asi nebude nějaká sugesce, tak fakt nevím co se děje@lucije28 protože jsem si řekla, že tady to bude asi vhodnější téma, než do těhotenství
já už taky jedno měla a u očekávání druhého jsem měla takové příznaky, že jsem vůbec nepochybovala, že bych těh. nebyla a nebyla jsem. Ale bylo mi zle, bolela mě prsa, hrozná únava a nic. Až měsíc nato, zcela bez příznaků jsem byla
Já si myslela, že jsem těhotná. Měla jsem zpozdění už asi týden (jinak pravidelný cyklus 28 dní) Bolela mě prsa, i mi trochu povyrostla. Na testu byl duch. Asi po 14 dnech, co jsem to měla dostat jsem měla šílené bolesti a krvácela jsem. V nemocnici mi řekli, že těhotná nejsem. Jinak doktor mi řekl, že si mám dělat test až týden po vynechání MS..
@Anonymní píše:
@mischelinka tak snad to nebude nic vážného…
co by to bylo vážného, buď mladší těh., že se ještě neukazuje na testu anebo zpoždění, to má přece občas každá a v těch vedrech by to nebylo nic nenormálního ![]()
Zkus ještě počkat, bud MS přijde, nebo udělat test později. Každopádně jistotu stejně budeš mít až u doktora.. Já bych tenkrát dala ruku do ohně, že těhotná jsem. Doktor mi i řekl, že mám za týden přijít na ultrazvuk. No a najednou tohle. V nemocnici jsem si připadala jak idiot, když mi doktor řekl, že jsem dostala menstruaci a těhotná nejsem.. Pak když jsem po půl roce skutečně otěhotněla, tak jsem se to i příteli bála říct, dokud to nebylo potvrzené od doktora, aby jsme zas oba nebyli zklamaní..
@mischelinka ..díky, taky mě mate ten negativní TT, ani duch, nic. Ale jestli nejsem těhu, tak nevím, kde zůstala MS (nikdy nevynechávám, neposouvám bez ohledu na nervy, situaci, počasí..).. Já vím, že mi to rozklíčuje až doktor, jenom než se k němu dostanu.. díky za podporu.
@JayLee
třeba to nebude ten důvod.. Já měla vždy cyklus pravidelně 28 dní a najednou se mi rozházel, že jsem každý měsíc měla jinak, třeba i 34 dní.. Já bych prostě ještě pár dní počkala a pak zašla k doktorovi
@mischelinka píše:
@lucije28 to máš jedno ne? Tak je zakl. nedočkavá, prošly jsme si tím skoro všechny. Když ti to vadí, tak neodpovídej nebo odpověz jen do jedné, tady to místní věčné divení se a upozorňování na chyby fakt nechápu
a proč ne? Když tě to irituje, tak na můj příspěvek nereaguj a máš to
![]()
to víš, nás geniálních je málo, já to chápu
![]()
@lucije28 píše:
a proč ne? Když tě to irituje, tak na můj příspěvek nereaguj a máš to![]()
![]()
to víš, nás geniálních je málo, já to chápu![]()
to jsem si taky říkala, když jsem odepisovala. jde mi jen o to, že někdo chce radu, názor na danou věc a příspěvky jen shazují, neodpovídají. kdyby chtěla kamarádka radu, tak jí taky řekneš jen, že už se tě na to ptala jindy a víc nic?