Jsem těhotná i přes negativní TT?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
21.7.15 13:39
@mischelinka píše:
to jsem si taky říkala, když jsem odepisovala. jde mi jen o to, že někdo chce radu, názor na danou věc a příspěvky jen shazují, neodpovídají. kdyby chtěla kamarádka radu, tak jí taky řekneš jen, že už se tě na to ptala jindy a víc nic?

Já nikoho neshazovala, já se jen ptala, ty to tu zbytečně rozmazáváš, nemá to cenu :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
21.7.15 14:25
@lucije28 píše:
Já nikoho neshazovala, já se jen ptala, ty to tu zbytečně rozmazáváš, nemá to cenu :mavam: :mavam:

máš pravdu, nemá to cenu. Ty máš právo se zeptat a snad jsi dostala uspokojující odpověď a uklidnilo tě to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
30.7.15 18:56

Ahoj,

já také čekám buď na pozitivní TT a nebo MS. V prosinci jsem potratila a pokouším se o to znovu. Od té doby mám MS vždy po 32 dnech a tentokrát,,teprve" 2 dny zpoždění, ale test zatím nic. Moc tomu nedávám, i když doufám, tak snad nebudu opět zklamaná. Příznaky zatím moc nemám, sem tam lehce na zvracení a občas divný pocit v břiše… ale to může psychika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.17 10:05

Ahoj, s partnerem jsme meli nechraneny styk 9 dni pred ms. Tedy 10.4. Ms dorazila, ale trvala jen 3 dny. NIKDY SE MI TO ZA ZIVOT NESTALO. Vzdy jsem ji mela spis 5-7 dni. Od te doby je mi divne. V pondeli jsem byla na gynde a jsem v poradku. Dnes je to 21 dni od styku. Tehotensky domaci krevni test - slaba carka v limitu. Tehotensky test MAMA vcera negativni. Mam obcas kovovou pachut, jak kdybych cucala zelezo. Boli me trisla, lehce podbrisek, mam vytok pruhledny, lehce dozluta. Ale hlavne me silene divne boli moje mini prsa, ktera se dle meho partnera dost zvetsila. Hlavne zboku to boli, jak kdyby tam byly modrinky a bradavky me boli a pali. Prsa me takhle jeste nebolela. Vcera jsem kvuli tomu paleni nespala celou noc. A obcas v pravem boku me zaboli. Je mi stale na zvraceni, porad spim. Jsem nafoukla. Je mozne i tak, ze bych byla tehu? :?

• Citovat
  • Upravit
15227
1.5.17 10:11

Myslím ze o tehotenstvi se nejedna.to uz bys mela pozitivni test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4899
1.5.17 10:26

Už včera jsem tvůj příspěvek četla v jiném fóru.. A pořád si myslím, že těhotná nejsi a test by byl už krásně pozitivní.. :andel: a krevní testy (co teda tak vím) dělají falešné duchy, což za ty peníze ty peníze nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí