Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj snažilky, či snad už těhulky!
Snažíme se o třetí miminko, 15.7. (8dpo) jsem na testíku objevila // a od té doby zatím hezky sílí, zítra mám termín ms (14dpo), snad už tedy nedorazí. Ráda bych se sdílela s vámi, které jste na tom podobně, možná už některé máte těhu potvrzené i dr., některé možná // teprve objevíte…pojďte si povídat…
Ahoj,13.7 jsem měla dostat MS,14 se na testu ukázaly //,v pátek jsem objednaná k dr.,tak snad bude vše ok ![]()
@derenka Ahoj, tak to je super! V pátek budu držet palečky! Dívala jsem se, že máš doma 1 princeznu! Má skvělé datum narození? Nebyla první dítě roku v čr
?
ne ne, byla jen první dítě Olomouckého kraje
a co ty? kdy se chystáš k dr?
@derenka
Zatím nechystám…zítra je pro mě zlomový den, bojím se, aby ms nakonec nedorazila. Pokud nedorazí, chci jít k dr. až tak 7.,8.tt…dřív stejně není moc vidět, dokonce minule mě možná objednala taky tak (možná to byl 6-7tt). Kdoví, jestli se mimi vůbec udrží, moje první těhu skončilo ZT, takže jsem v tomhle trochu obezřetná..
,no já doufám že v pátek už něco uvidí, dnes je to vlastně týden od vynechání MS, další test jsem si znovu nedělala…tak snad se zadaří
@derenka Jako určo něco uvidí, jen je otázka, jestli už bude srdíčko…může být a nemusí…pak musíš dát vědět, jsem zvědavá!
Ahoj holky, mohu se připojit? Já našla // minulý čtvrtek
První ko mám až 10.8.(mají dovolené) takže času habaděj. A jak se cítíte?
Ahoj
No já celkem dobře, až na to že ráno nevyskočím z postele jak jsem byla zvykla, motá se mě hlava, ale jinak dobrý..a co vy holky? je vám dobře??
@derenka Já byla zpočátku nafouklá jak balón
teď už je to lepší. Trochu jsem cítila žáhu a citlivější prsa. A hodně mě bolely záda a kyčle (ale to možná s těhu nesouvisí, zlobí mi bolesti kloubů nějakou dobu).
A dnes mě ráno natáhlo, ale jinak si přijdu téměř netěhotně. Doufám, že bude vše v pořádku. Na // jsme si počkali téměř rok. Ty už jdeš na ko v pátek, viď. To mě to do toho 10.vůbec neutíká…Budu držet palečky ![]()
Ahoj holky
já se přidávám, zatím anonymně, nechci aby to ještě někdo věděl ale pokud by jste založili soukromou skupinu tak se ráda přidám bez anonymity
dnes mám termín ms která nedorazila a na testu jsou // už máme holčičku a tento měsíc byl první pokus o druhé dítko a zatím to vypadá nadějně, tak snad bude vše ok..Holčičku jsme měli taky hned z prvního pokusu..jinak se cítím totálně netěhotně až na to že my vyskákalo akné
hruza..a to jsem měla takovou radost jakou mám hezkou plet konečně ![]()
Všem přeju at se zadaří a mužem si užívat těhulování
![]()
Ahoj
tak také potichu gratuluji. Já jsem tedy technický antitalent, ale pokud někdo založí soukromou skupinku, také ráda vstoupím ![]()
Jinak my už doma máme chlapečka ![]()
Tak já pleť zatím kupodivu v pohodě narozdíl od prvního těhotenství.
Ahoj holky, tak pokud chcete, tak račte vstoupit do soukromé skupiny…zkusila jsem ji založit, tak snad to půjde, kdyžtak se ozvěte, kdyby byl problém…
tady je odkaz:
https://www.emimino.cz/…2015-232484/
Ahoj damy, muzu se k Vam pridat? ![]()
Minuly mesic jsem prodelala SP v 6tt bez revize, doktori nam rekli, ze se muzeme snazit klidne hned… Ale kdyz mi posledni dny vyskakalo akne jako predtim v tehu, tak jsem nevydrzela a i kdyz jsem 10DPO, tak jsem nasla druhou slabou carku ![]()
Ale mam hrozny strach, aby to nedopadlo jako minule
Ted v patek odjizdime na dovolenou a ja nevim jestli k dr. skocit jeste pred ni, nebo az potom… O utz mi nejde, je mi jasny, ze nemusi nic videt… Ale mohla by aspon nabraat krev na testy, co myslite?
Ahojky holky taky bych se ráda přidala včera večer sem našla // byla to rychlost vidět prakticky okamžite…věřim tomu, že vse je ok a na konci března budeme Mít druhý mimco.
V květnu sem bohužel mela tzv. Biochemicke těhotenství tak ted to urcite vyjde. Dostat sem to mela kolem 25.7 a už včera //