Červenec 2015 pozitivní těhotenský test // :-)

3295
20.7.15 12:06

červenec 2015 pozitivní těhotenský test // :-)

Ahoj snažilky, či snad už těhulky!
Snažíme se o třetí miminko, 15.7. (8dpo) jsem na testíku objevila // a od té doby zatím hezky sílí, zítra mám termín ms (14dpo), snad už tedy nedorazí. Ráda bych se sdílela s vámi, které jste na tom podobně, možná už některé máte těhu potvrzené i dr., některé možná // teprve objevíte…pojďte si povídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
511
20.7.15 12:14

Ahoj,13.7 jsem měla dostat MS,14 se na testu ukázaly //,v pátek jsem objednaná k dr.,tak snad bude vše ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
20.7.15 12:31

@derenka Ahoj, tak to je super! V pátek budu držet palečky! Dívala jsem se, že máš doma 1 princeznu! Má skvělé datum narození? Nebyla první dítě roku v čr :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
20.7.15 12:39

:D ne ne, byla jen první dítě Olomouckého kraje :andel: a co ty? kdy se chystáš k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
20.7.15 13:10

@derenka :palec: Zatím nechystám…zítra je pro mě zlomový den, bojím se, aby ms nakonec nedorazila. Pokud nedorazí, chci jít k dr. až tak 7.,8.tt…dřív stejně není moc vidět, dokonce minule mě možná objednala taky tak (možná to byl 6-7tt). Kdoví, jestli se mimi vůbec udrží, moje první těhu skončilo ZT, takže jsem v tomhle trochu obezřetná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
20.7.15 17:28

:(,no já doufám že v pátek už něco uvidí, dnes je to vlastně týden od vynechání MS, další test jsem si znovu nedělala…tak snad se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
20.7.15 22:06

@derenka Jako určo něco uvidí, jen je otázka, jestli už bude srdíčko…může být a nemusí…pak musíš dát vědět, jsem zvědavá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
21.7.15 21:27

Ahoj holky, mohu se připojit? Já našla // minulý čtvrtek :) První ko mám až 10.8.(mají dovolené) takže času habaděj. A jak se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
22.7.15 12:31

Ahoj :mavam: No já celkem dobře, až na to že ráno nevyskočím z postele jak jsem byla zvykla, motá se mě hlava, ale jinak dobrý..a co vy holky? je vám dobře??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
22.7.15 13:30

@derenka Já byla zpočátku nafouklá jak balón :lol: teď už je to lepší. Trochu jsem cítila žáhu a citlivější prsa. A hodně mě bolely záda a kyčle (ale to možná s těhu nesouvisí, zlobí mi bolesti kloubů nějakou dobu).
A dnes mě ráno natáhlo, ale jinak si přijdu téměř netěhotně. Doufám, že bude vše v pořádku. Na // jsme si počkali téměř rok. Ty už jdeš na ko v pátek, viď. To mě to do toho 10.vůbec neutíká…Budu držet palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.15 13:55

Ahoj holky :mavam: já se přidávám, zatím anonymně, nechci aby to ještě někdo věděl ale pokud by jste založili soukromou skupinu tak se ráda přidám bez anonymity ;) dnes mám termín ms která nedorazila a na testu jsou // už máme holčičku a tento měsíc byl první pokus o druhé dítko a zatím to vypadá nadějně, tak snad bude vše ok..Holčičku jsme měli taky hned z prvního pokusu..jinak se cítím totálně netěhotně až na to že my vyskákalo akné :zed: :zed: hruza..a to jsem měla takovou radost jakou mám hezkou plet konečně :roll:

Všem přeju at se zadaří a mužem si užívat těhulování ;) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2350
22.7.15 15:40

Ahoj :mavam: tak také potichu gratuluji. Já jsem tedy technický antitalent, ale pokud někdo založí soukromou skupinku, také ráda vstoupím :)
Jinak my už doma máme chlapečka :srdce:
Tak já pleť zatím kupodivu v pohodě narozdíl od prvního těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
22.7.15 16:22

Ahoj holky, tak pokud chcete, tak račte vstoupit do soukromé skupiny…zkusila jsem ji založit, tak snad to půjde, kdyžtak se ozvěte, kdyby byl problém…
tady je odkaz:
 https://www.emimino.cz/…2015-232484/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.7.15 15:40

Ahoj damy, muzu se k Vam pridat? :)
Minuly mesic jsem prodelala SP v 6tt bez revize, doktori nam rekli, ze se muzeme snazit klidne hned… Ale kdyz mi posledni dny vyskakalo akne jako predtim v tehu, tak jsem nevydrzela a i kdyz jsem 10DPO, tak jsem nasla druhou slabou carku :)
Ale mam hrozny strach, aby to nedopadlo jako minule :( Ted v patek odjizdime na dovolenou a ja nevim jestli k dr. skocit jeste pred ni, nebo az potom… O utz mi nejde, je mi jasny, ze nemusi nic videt… Ale mohla by aspon nabraat krev na testy, co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
28.7.15 16:41

Ahojky holky taky bych se ráda přidala včera večer sem našla // byla to rychlost vidět prakticky okamžite…věřim tomu, že vse je ok a na konci března budeme Mít druhý mimco.
V květnu sem bohužel mela tzv. Biochemicke těhotenství tak ted to urcite vyjde. Dostat sem to mela kolem 25.7 a už včera //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí