Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, zakládám nové témá, protože když se zeptám někde jinde, tak mi nikdo neodpoví ![]()
Už je mi 5. den na zvracení z toho jsem předevčírem dokonce zvracela a dneska to není o nic lepší, bolí mě prsa a předevčírem v práci jsem měla křeče na jednom váječníku, nemohla jsem ani chodit tak jsem si musela dát ibalgin a dneska je to zase dobrý, těhu test negativní, ale mám ještě 7 dní do očekáváné menzes…je mi divný že zvracím a přitom je test negativní…nechápu
a čípek mám pořád od ovulace dole, je měkký a stále mám bílí výtok
předem děkuji za odpovědi ![]()
Testovala bych pozdeji. Mas jeste 7 dni do MS, tak test ti ted jeste neukaze…
Tady mám ovulační test kterej je slabě pozitivní už 10 dní
akorát dneska o trochu víc silnější
@Ivet.Leitnerová ovulační test máš negativní. Můžeš ho mít takhle celý cyklus a není to nic divného. Pozitivní ovulační test je, že čárka je stejně silná jako tak kontrolní nebo silnější. Hodně štěstí
Aha takže bud ovulace neproběhla vubec, což je blbost, pac jsem mela ovulku podle hlenu..myslim ze ovu testy comfort jsou na houby
Myslím, že když máš sedm dní do MS tak to není těhotenská nevolnost ![]()
Jakto 5 den se uhnizduje v deloze a zrovna ja jsem naposledy zvracela v roce 2009 od te doby
nic
Ovulační test pozitivní rozhodně nemáš, nevím jestli si četla příbalový leták, ale čárka na ovulačním testu musí být stejně silná či silnější než kontrolní a pak teprve probíhá ovulace, která ani nemusí ve výsledku být.
I kdyby si těhotná byla, tak určitě nezvracíš z těhotenství, vajíčko se uhnizďuje nejdříve za 6-7 dní a hcg, které způsobuje ony nevolnosti za a) je v krvi teprve kolem 9 dne po oplodnění a za b) těhotenský test by ho zaručeně detekoval ve výši, která bude způsobovat onu nevolnost.
Pokud doufáš, že jsi těhotná, tak zrovna ibalgin nebyl tou nejlepší volbou ![]()
Nebylo nic jineho pri ruce-byla jsem v praci a ta bolest byla nesnesitelna
@Ivet.Leitnerová takových situaci v těhotenství, při porodu nebo kojení ještě zažiješ a budeš je muset zvládnout bez léků, ale je to tvoje volba, přečti si příbalový leták
Bohuzel je i jina varianta a to je viroza..u nas teda aspon radi ve velkem
me uz je 5dni zle a dnes rano mi bylo na zvraceni.. jsou strasne horka a nekdy muze byt zle i z toho..ale i tak drzim pesti at ti to vyjde. Ja kdyz byla 2× tehu, me ukázal test slabounkou carku uz 8 DPO
Nebereš femibion?
mě bylo takhle zle když jsme ho brala a snažili jsme se o mimi - říkala jsem si já jsme 100% těhu a nebyla jsem ![]()